• 2024-07-02

Oppgav jobbtitler på CV

TONES AND I - DANCE MONKEY (OFFICIAL VIDEO)

TONES AND I - DANCE MONKEY (OFFICIAL VIDEO)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En jobbtittel er en enkel beskrivelse som refererer til ansvaret for en jobb og nivået på stillingen. En nøyaktig jobbtittel er viktig fordi den beskriver hva du gjør og viser hvordan du utvikler karriere stigen i ditt felt. Les videre for å lære hvordan du viser dine nåværende og tidligere jobbtitler på ditt CV og hvordan du bruker jobbtitler i søket ditt.

Det er viktig å bruke riktig jobbtittel på CV og under jobbintervjuer. Du kan ikke bare legge opp et begrep du vil ha for jobben din, fordi det ikke kan være nøyaktig eller bety noe for en intervjuer. I tillegg kan jobbtitler være nyttige verktøy du kan bruke til å søke etter jobber i din bransje.

Oppføring av jobbtitler kan ikke virke som en kritisk del av CV-en din, men dette øyeblikksbildet av fordeler og ulemper med å bruke riktige titler kan bidra til å forklare hvorfor de betyr noe.

Nyttig

  • Nøyaktige titler gir intervjueren en referanseramme for arbeidet ditt.

  • Faktiske titler viser karriereutvikling og enhver oppadgående mobilitet.

  • Titler indikerer for intervjuere ditt nivå av erfaring, for eksempel veileder eller nivå på arbeidsnivå.

Ikke brukbar

  • Ferdige titler gir ikke noen nyttig informasjon til intervjueren din

  • Hvis du endrer en tittel, blir det et rødt flagg fordi det ikke samsvarer med jobbhistorikken, LinkedIn-profilen eller en bakgrunnskontroll.

Oppgav jobbtitler på CV

Når du søker om en mellomkarriere eller en overordnet jobb, vurderer arbeidsgivere ditt CV for å bestemme din karrierevei og hvordan dette sporet passer med deres behov. De ønsker å se oppadgående mobilitet.

For eksempel, når en søker har utviklet seg fra en programvareingeniør til en senior utvikler til en sjefsteknisk offiser, mest sannsynlig med andre jobber i mellom disse, ser ansettelseslederen at kandidaten har blitt fremmet, endret jobber eller på annen måte avansert under henne karriere.

Din nåværende jobbtittel reflekterer ikke bare jobbene du har holdt, det gir også bedrifter informasjon om karriere nivå. For eksempel, hvis din jobbtittel inneholder ordene "veileder" eller "leder", vil det indikere at du har ledelseserfaring.

Når du lager CV, må du liste opp nåværende og tidligere jobber, firmaene du jobbet for, og datoene du jobbet der. Jobben er den første du ser for hver oppføring.

Her er et eksempel på hvordan du skal oppgi en jobbtittel:

Media Manager

Carbarra Communications Inc.

September 2017-nåtid

  • Administrer medieplanlegging og arrangementskoordinasjon for lokale og regionale kunder
  • Koordinere med Media Affairs direktør på nasjonale kampanjer
  • Administrer produksjon av pressemeldinger, blogginnlegg, medierådgivning og avisartikler for å drive bruk og etterlevelse av merkevaren
  • Koordinere med kreative tjenester for å produsere hensiktsmessig merkede materialer som trengs for pressekonferanser og møter

Kan du endre et jobbtittel på ditt CV?

Når du lager CV, kan du kanskje lure på om det er akseptabelt å endre jobbtittel på en stilling du har, eller kanskje du tenker på å utvide hvor mye tid du holdt jobben.

Teknisk kan du endre jobbtittel, men det er ikke en god idé. Et CV er en oppsummering av din sysselsetting og pedagogisk erfaring. Det er ikke et formelt dokument som du må bekrefte at alt du har skrevet er korrekt, som et jobbsøknad, men ved hjelp av alternative jobbtitler kan det oppstå problemer på et eller annet tidspunkt.

Problemet med å endre jobbtittel er at det ikke stemmer overens med din arbeidshistorie. Når potensielle arbeidsgivere sjekker bakgrunnen eller vurderer LinkedIn-profilen din (og mange gjør), blir det et rødt flagg når titler eller tidspunkter på jobb ikke samsvarer med hva du har på CV-en din.

For eksempel, hvis din CV sier at du jobbet som prosessingeniør, men din faktiske jobbtittel var junior prosessingeniør, sa du ikke å matche hva arbeidsgiveren sier, og det er et problem. Detaljer saken, og hva du sier om arbeidshistorien din må passe til hva dine tidligere arbeidsgivere sier.

Bruke jobbtitler i en jobbssøk

Avhengig av hvor du er i din karriere, kan du kanskje vite nøyaktig hvilke jobbtitler du kvalifiserer for, så det vil være lett nok å bruke søkemotorer som Indeed.com. Bruk din nåværende eller ønsket jobbtittel som et søkeord (et ord fra en jobbtittel eller et relatert uttrykk), i søkefeltet, og finn en jobb som interesserer deg.

For eksempel, hvis du gjør et søk ved hjelp av begrepet "redaksjonell leder", får du en liste over redaksjonelle stillinger. Hvis du klikker påTittelog Mer for å se en liste over følgende relaterte jobber:

  • Markedsføringsleder
  • Social Media Manager
  • Kommunikasjonsleder
  • Innholdsbehandling
  • Prosjektleder
  • PR-leder
  • Marketing Communications Manager
  • Web Content Manager
  • Sosial Media Koordinator

Jobbtitler kan også være nyttige hvis du er en karriereveksler eller ikke sikker på alle stillinger som passer deg. Start søket ditt med et søkeord, og se deretter "Personer også søkte" -liste over jobbtitler relatert til søkeordet ditt (du finner dem nederst på siden).

Gjenoppta prøve

Dette er et eksempel på et CV som viser jobbtitler. Last ned CV-mappen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Gjenoppta prøve (Tekstversjon)

Chadwick Coder

1234 Rainier St.

Renton, WA 98055

[email protected]

000.123.1234 (C)

www.linkedin.com/in/ChadwickCoder

Kvalifikasjonsprofil

Visjonær og høyt respektert Chief Technology Officer (CTO) med gjentatt suksess som kapitaliserer på teknologiske ressurser for å drive bedriftens suksess og posisjonering for bærekraftig vekst.

Data og Analytics : Løsningsorienterte og proaktive for å analysere produkter og prosesser for å forbedre teknologiutbudet. Utnytte suveren logisk og kreativ tenkning ferdigheter for å forutse prosjektutfall og minimere risiko.

kommunikasjon : Flytende presentere komplisert informasjon til ledende ansatte, prosjektinteressenter og klienter, overbevisende å bygge sterke forretningsforbindelser og plattformspartnernettverk.

Ledelse og samarbeid : Stol på lidenskap for teknologi for å utforske nye veier, etablere strategiske mål, og inspirere teameierskap av teknologiutviklingsvirksomheter.

Tekniske ferdigheter : Solid kommando av Microsoft Office Suite, Java, Javascript / Node.js, C ++, CSS og SQL.

Profesjonell erfaring

ABC TECHNOLOGIES - Seattle, WA Chief Technology Officer , 01/2015 til Present Holdt tilsyn med teknologiledelse på tvers av bedriftens strategiske planlegging, FoU, produktutvikling og engineering divisjoner.

  • Posisjonert selskap til pionerutvikling av serviceorientert arkitektur for skybaserte tjenester.
  • Championed nye produktdesign initiativer som økte inntektene med 48%.
  • Forhandlede strategiske partnerskap med datterselskaper i Øst-Europa, som fører til 95% dominans av uutnyttede markeder.

XYZ SOFTWARE - Renton, WA Senior Software Developer , 01/2010 til 12/2014 Forbindet med teammedlemmer og samarbeidspartnere for å bygge opp dataintegrationsløsninger og back-end-tjenester med ikke-trivielle skaleringskrav.

  • Direkte bidrag til oppnåelse av 3 patenter for datamaskinimplementerte prosesser.
  • Inkorporerte nye sikkerhetsfunksjoner i dataintegrasjonsprodukter som sørget for optimal overensstemmelse med bransjebestemmelsene.

BESTE NOENSINNE PROGRAMVAREN - Seattle, WA Programvare ingeniør , 06/2008 til 12/2009 Bygget neste generasjons forretningsprogramvare ved hjelp av objektorientert programmering, Java, Javascript, C ++, CSS og SQL.

  • Bygget ny søkefunksjonalitet i Brandbuilder-programvare som forbedret brukervennligheten med 75%.
  • Dyktig samarbeidet med utviklingsteamet for å konsekvent fullføre tildelte prosjekter godt før fristen.

utdanning

UNIVERSITET AV WASHINGTON, Seattle, WA

Bachelor of Science i datateknikk

Utdannet Magna cum Laude


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.