• 2024-06-30

US Military Enlistment Standards - Medisinske standarder

Joining The Army With A Medical Issue

Joining The Army With A Medical Issue
Anonim

For å kvalifisere seg til enlistment i US Military, må du først reise til en Militær inngangsprosesseringstjeneste (MEPS) og passere en medisinsk fysisk.

Den fysiske starter på rekrutteringskontoret, hvor du skal fylle ut en medisinsk forhåndsskjerm. Rekrutteringen sender dette til MEPS, der det er gjennomgått av en MEPS lege. MEPS bruker dette skjemaet for å avgjøre om de trenger deg til å skaffe deg sivile journaler for å ta med deg til det fysiske, og / eller for å avgjøre om du ikke skal ta det fysiske i det hele tatt. Det er riktig. Hvis du har en medisinsk tilstand eller en historie med en medisinsk tilstand som er diskvalifisert, og MEPS-legen mener tilstanden er slik at det ikke er noen mulighet for et frafall, må MEPS ikke bruke tid og penger til å behandle deg for en fysisk.

De medisinske folkene på MEPS virker ikke for noen individuell tjeneste. I stedet er de en felles kommando (forvaltet hovedsakelig av hæren), som arbeider direkte for forsvarsdepartementet. Deres jobb er å bruke publiserte forsvarsdepartementets medisinske standarder for å avgjøre om du er medisinsk kvalifisert for militærtjeneste.

MEPS vil klassifisere deg som følger:

  • Medisinsk Kvalifisert.

    Det betyr at du ikke har noen diskvalifiserende medisinske forhold og kan behandles ytterligere for inntjening.

  • Midlertidig diskvalifisert.

    Det betyr at du har en medisinsk tilstand som diskvalifiserer akkurat nå, men vil ikke være, når den er løst. Et eksempel er en nylig ødelagt arm.

  • Permanent diskvalifisert.

Dette betyr at du har en medisinsk tilstand eller en historie med en medisinsk tilstand som er diskvalifiserende. For å oppnå, må tjenesten du prøver å bli med, behandle en medisinsk fraskrivelse gjennom deres individuelle medisinske kommandokjede.


Interessante artikler

Seksuelt trakasseringslover og Valentinsdag

Seksuelt trakasseringslover og Valentinsdag

Selv om Valentinsdag er en dag for å uttrykke kjærlighet og romantiske følelser, kan noen bevegelser betraktes som seksuell trakassering. Her er det å vite.

Få en Music Business Degree

Få en Music Business Degree

Dedikerte musikkbransjen grad programmer er popping opp over alt. Finn ut om de hjelper deg med å få jobb i musikkbransjen.

Fordeler ved å ansette en bestillingsagent

Fordeler ved å ansette en bestillingsagent

Her er hvorfor du bør leie en booking agent når bandet ditt etablerer en fan base og er å ta inn nok penger til agentens provisjon.

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon?

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon?

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon? Finn ut når musikere kan ha mest nytte av musikkindustriens konvensjoner.

Skal jeg flytte når kjæresten min beveger seg?

Skal jeg flytte når kjæresten min beveger seg?

Hvis din signifikante andre får en jobb ut av staten, kan du flytte med ham / henne, prøve fjernkontrollen eller bryte opp. Bestem hva som passer deg.

Betaler for musikkdistribusjon

Betaler for musikkdistribusjon

Å betale for musikkdistribusjon får poster i butikker, men det kommer med betydelig risiko hvis du ikke har kampanje på plass.