• 2024-07-02

Planlegg musikk PR-kampanjer for albumutgivelse og mer

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ideen om å kjøre en musikkfremmende kampanje slår frykt i hjertet av mange, men egentlig, du har mer makt til å markedsføre musikken din enn du kanskje tror. Noen gode planer, utholdenhet og en sunn dose tålmodighet er alt som kreves. Enten du er en musiker som markedsfører prosjektet ditt, en etikett som gjør intern markedsføring av utgivelsene deres, eller en sprø PR pro, følger disse fem trinnene for å sette sammen en vinnende kampanjepresse.

  • 01 Vet ditt mål

    Kampanjekampanjen din vil være død i vannet med dårlige trykkkontakter. Ikke regne med å bygge en liste mens du går; det vil bare bremse deg ned, og som vi skal diskutere i et øyeblikk, er timing alt.

    Hvis du ikke har en pressedatabase, sett den sammen før du går videre. Selv om du kan kjøpe databaser fra noen PR-selskaper, kan du enkelt bygge din egen med en ettermiddag på Google og din mobiltelefon.

    Ta et regneark og fyll det med navnet på publikasjoner, stasjoner, etc. som du målretter mot, hovedkontakt der, kontaktinformasjon og spesiell informasjon, for eksempel hvordan de foretrekker kampanjer, publiseringsdatoer og så videre.

    Hvis du allerede har en pressedatabase, oppdater den nå. Pass på at du fortsatt har alle riktige navn, e-postadresser, telefonnumre og annen info. Å ha en solid pressedatabase sparer deg tid og penger, siden du ikke kaster bort kampanjer (hvis du sender fysiske kopier), porto og sendt boksplass på dårlige kontakter.

    En annen bonus for å bygge din pressedatabase? Å gjøre det tvinger deg til å bestemme hvem du skal målrette mot under kampanjen din, noe som betyr at kampanjen din blir enklere å administrere.

  • 03 Skriv pressemelding

    Din pressemelding er kampanjekampanjens telefonkort. Det er noen tommelfingerregler å huske på når du peker på disse viktige dokumentene. For det første, hold det kort og søtt.

    Prøv å ikke gå lenger enn en side. Selv om du føler at du ikke får hver detalj der inne, bedre å feile på kortsiden enn å skrive pressemeldingen tilsvarer Krig og fred - Du vil skremme målgruppen din unna.

    Flipside er at du vil ha en pressemelding for å inkludere all relevant informasjon som en journalist vil kreve å skrive en historie om hva du promoterer uten å måtte hente telefonen og ringe deg.

    Det betyr at du kan nærme deg å skrive din pressemelding som å skrive en nyhetshistorie. Du trenger hvem, hva, hvor, når, hvordan og en liten bit av hvorfor (plass tillater).

    Selvfølgelig bør du la døren stå åpen for et medlem av media for å kontakte deg for mer info eller å sette opp et intervju, men gjør det ikke nødvendig for at de skal gjøre det bare for å få en historie ut av utgivelsen din.

  • 04 Velg din tid

    Som nevnt, timing er alt i PR. For å få et godt skudd på å få så mye mediedekning som mulig, er det ideelt å begynne å markedsføre ting seks til åtte uker før utgivelsesdatoen / showet. "Ideal" betyr ikke "perfekt", men. Timing PR-kampanjer er en kunst, ikke en vitenskap.

    For å få best mulig utfall kombinerer du seks-å-åtte-ukers tommelfingerregel med kunnskap om publiseringsdatoer. Noen magasiner har en ledetid på to måneder, noe som betyr at du må ha ting til dem før seks uker før utgivelsen. Noen papirer kan gjøre ting om i en uke. Vet hvordan folk jobber slik at du kan målrette dem effektivt. Hvis du ringer opp publikasjoner, kan de gi deg denne informasjonen.

    I tillegg til å skrive ut datoer, bør du vurdere hva som skjer i musikkverdenen når du trykker på deg. Julen er nesten utelukkende stor etikettområde - de sparer opp sine store utgivelser for denne tiden av året, og store utgivelser krever kolonne inches.

    Januar / februar er indie-vennlig. Tenk på utgivelsesplanen og turneringsplanen for lignende artister, så du ikke konkurrerer om samme press. Selv om du ikke alltid kan unngå ALLE konkurranser, kan litt smart timing resultere i større resultater.

  • 05 Gjør posten

    På noen måter kan mailing være den vanskeligste delen å fullføre. Adskillelsen av e-postlisten fra e-postlisten til harddisken. Konvoluttfyllingen. De personlige meldingene.

    Denne tidkrevende prosessen er lett å sette av til i morgen, til i morgen, til i morgen - til, oops! Få den utskriften ferdig, alt på en dag, og skriv en linje under den. Du finner det lettere å spore og enklere å håndtere hvis du tvinger deg til å gjøre det en gang.

  • Endelig tanke: Tålmodighet er en dyd

    Hvis du ikke har et etablert forhold til mediemedlemmer, forventer du ikke nødvendigvis at telefonen skal begynne å ringe når musikken din kommer. Faktisk må du kanskje følge opp noen få ganger for å få et svar. Det er greit. Det betyr ikke at du har gjort noe galt. Det er en del av spillet - og neste gang blir det mye lettere. Ta den langsiktige visningen med PR-kampanjen og sett inn i det faktum at svarene ikke er umiddelbare. Vellykkede PR-kampanjer tar tid, men gir ikke opp arbeidet ditt. Hold kurset, og du får de resultatene!


    Interessante artikler

    Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

    Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

    Styring av arbeidsbelastning, reduserende risiko, gjenkjennelse av feil og gode beslutninger er en del av enkeltpilot ressursforvaltning. Trener du bra SRM?

    Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

    Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

    Sitel tilbyr jobber for arbeidssentre i USA. Denne profilen inneholder informasjon om lønn, trening og timer på denne BPO.

    11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

    11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

    Du kan tilbringe tidskryssende Craigslist for jobbledere, eller du kan finne ledige jobbledninger her i denne listen over steder som tilbyr tips og stillingsannonser.

    Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

    Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

    I et situasjonsintervju blir en kandidat spurt hypotetiske spørsmål om hva som kan skje på en jobb, følg disse tipsene for å svare riktig hver gang.

    Myter om en karriere i reklame

    Myter om en karriere i reklame

    Lær om ekte reklame karriere, og skille fakta fra fiksjon.

    MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

    MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

    Felt artilleri jobbfeltet har et teknisk mangfoldig og avansert sett med militære yrkes spesialiteter, fra meteorologi til radar deteksjon.