• 2024-06-30

Nanny Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En barnepike jobber som barnepasser for å se etter en families barn i sitt eget hjem. Nannies jobber vanligvis for en familie om gangen og kan også leve med dem.

Nannies jobber ofte lange timer med få dager i mellom. De er noen ganger forventet å ta vare på familie kjæledyr i tillegg til barna. Noen jobber gir også rom og brett. De er ofte ansvarlige for husholdningsarbeid, inkludert rengjøring og matlaging.

Nanny Plikter og ansvar

Barnas typiske arbeidsoppgaver kan variere på en gitt dag, men består ofte av oppgaver og oppgaver som følgende:

  • Bytt baby bleier, tilberede og mate måltider, og bade barn
  • Gi lek, berikelse og stimulering til barnedag
  • Interagere og involvere barna i både innendørs og utendørs aktiviteter
  • Transport barn til aktiviteter i ekstrakursetype
  • Hold huset rent, ryddig og godt vedlikeholdt
  • Delta i ulike aktiviteter som bidrar til å utvikle barnas utdanning, som musikkundervisning

Nanny Salary

En barnepike lønn varierer basert på kompetanseområdet, nivået på erfaring, utdanning, sertifiseringer og andre faktorer.

  • Median Årlig Lønn: $ 23,234 ($ 11,17 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 34,424 ($ 16,55 / time)
  • Bunn 10% Årlig lønn: Mindre enn $ 17.742 ($ 8.53 / time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

Selv om det ikke er formelle opplæringskrav for barnevenner, kan visse utdanning og legitimasjon hjelpe deg med å forbedre dine arbeidsutsikter.

  • Utdanning: Noen familier kan ha sine egne bestemmelser. For eksempel vil noen bare ansette en høyskoleutdannet mens andre familier tar imot søkere som har et videregående eller tilsvarende diplom eller mindre.
  • Profesjonelle standarder: The International Nanny Association, en organisasjon som beskriver seg selv som paraplyforeningen for barnevaktbransjen i hjemmet, har et sett med profesjonelle standarder for barnevenner som inkluderer uteksaminering fra videregående skole eller tilsvarende.
  • legitimasjons~~POS=TRUNC: Arbeidstakere som oppnår Child Development Associate-legitimasjon, bør ha de beste jobbmulighetene.
  • sertifisering: Noen arbeidsgivere kan kreve at nannies blir sertifisert i HLR.
  • Andre krav: Nannies må kanskje ha mulighet til å passere en bakgrunnskontroll og ha et førerkort med en ren kjøreoppføring.

Nanny Ferdigheter og Kompetanser

Annet enn evnen til å håndtere de praktiske oppgavene som er involvert i omsorg for barn, trenger nannies spesifikke personlige kvaliteter kalt myke ferdigheter. En er enten født hos dem eller ervervet dem gjennom livserfaringer.

  • Mellommenneskelige ferdigheter: Din evne til å forstå hva barna i din omsorg føler uten å bli fortalt er avgjørende. Dette kalles sosial perceptivitet. Du må også kunne forhandle med, overtale, sympatisere og empati med barna i din omsorg, så vel som med foreldrene og andre familiemedlemmer.
  • Snakker og hører: Evnen til å forstå retninger og formidle informasjon til foreldre og andre er viktig.
  • Problemløsning og kritisk tenkning: Du må kunne identifisere problemer og velge den beste løsningen når du prøver å løse dem.
  • Serviceorientering: Ønsket om å hjelpe andre er en viktig ferdighet for de som ønsker å jobbe i denne okkupasjonen.
  • Tidsstyring og organisatoriske ferdigheter: Nannies klarer ofte husholdningene der de jobber. Du kan være ansvarlig for matlaging og å få barn til og fra skolen og andre aktiviteter i tide.
  • kreativitet: Du må utforme måter å holde barna underholdt under nedetid.

Jobbutsikt

Arbeidsutsiktene i dette feltet er gode. US Bureau of Labor Statistics forutsetter sysselsetting vil vokse omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker mellom 2016 og 2026, noe som er en vekst på 7% i nye jobber.

For å kutte barnehageutgifter, kan flere familier bestemme seg for at en foreldre skal være hjemme. Denne endringen kan kompensere behovet for barnevenner og andre barnepassearbeidere. US Bureau of Labor Statistics rapporterer ikke særskilt sysselsettingsstatistikk for barn, men inkluderer i stedet dem med barnehagearbeidere.

Arbeidsmiljø

Nannies jobber vanligvis i arbeidsgivernes hjem. De kan også kjøre arbeidsgiverens bil, og bo også i arbeidsgiverens hjem.

Fremdriftsplan

Nannies kan jobbe på deltid eller heltidsplan, og noen barn jobber mer enn 40 timer i uken, spesielt hvis foreldrene trenger tid til å pendle til og fra jobb.

Hvordan få jobben

FORBEREDE

Anta at foreldre vil gjennomføre internett søk på hver kandidat de anser. For å oppnå dette, utvikle en profesjonell profil for å legge inn på websider for websøk, rydde opp sosiale profiler, og vær proaktiv når du sjekker DMV-posten. Ta en bakgrunn på deg selv, ta en førstehjelpsklasse, og bli med en lokal støttegruppe for nannies for å finne ut hva andre potensielle arbeidsgivere kan se på.

SØKE OM

Se på jobbsøkingsressurser som Indeed.com, Monster.com og Glassdoor.com for ledige stillinger. Du kan også besøke nettsider som spesialiserer seg på barnehagejobber, og opprette en profil for å vise frem dine ferdigheter for potensielle ansatt foreldre.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i en barnepike karriere, også vurdere følgende karriereveier, oppført med deres median årlige lønn:

  • Personlig pleie Aide: $ 23,100

  • Fitness trener: $ 39,210
  • Barnehage senter Arbeider: $ 22,290

Interessante artikler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Eksempler på dekselbrev for en stilling som tekniker, med råd om hva som skal inkluderes, og tips for å skrive et effektivt følgebrev for en jobb.

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Lær hvilke lover som gjelder når det gjelder ytelser til ansatte, og hvilke arbeidsgivere har fortsatt skjønn når de designer fordeler.

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Et stort flertall av amerikanske selskaper vil gi fire til seks uker med barselslønn. Hvis din bedrift ikke gjør det, er det andre alternativer å forfølge.

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistenter gir støtte til fagfolk som driver eksperimenter og forskning. Tjenestene varierer sterkt basert på forskningsfeltet.

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Lær om pensjonsalarmsystemet for USAs militære reserver og nasjonalvakt, som er annerledes enn aktiv plikt.

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Leie og Inntektserklæring (LES) er forenklet med disse omfattende forklaringene for medlemmer av Reserve og National Guard.