• 2024-09-28

Hvor mange års erfaring å oppgi på ditt CV

HVOR MANGE GANGE KAN JEG KYSSE ANNA PÅ 24 TIMER! Challenge

HVOR MANGE GANGE KAN JEG KYSSE ANNA PÅ 24 TIMER! Challenge

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Må du inkludere hver jobb du noensinne har hatt på CV-en din? Ikke nødvendigvis. Når du har lang erfaring, trenger du ikke å oppgi hele arbeidshistorikken din på CV.

Hvor mange års erfaring bør du inkludere?

Hvis du er usikker på hvor mange års erfaring du skal inkludere på CV, la jobben være din guide. Hvis en jobb krever 20 års erfaring, vil du inkludere mer enn 10-15 års arbeidshistorie på CV.

Ta med stillinger fra tidligere i din karriere som er relevante for den rollen du søker om.

Det er akseptabelt å inkludere 10-15 års erfaring på CV. I mange bransjer er det ikke veldig nyttig å dele erfaringer som går tilbake i mer enn 15 år, for å ansette ledere. Det støtter ikke kandidaturen din for å dele en opplevelse med verktøy og teknologi som ikke lenger er i bruk.

I tillegg, når du har mange års erfaring, kan oppføring alle markere deg som en eldre arbeidssøker til arbeidsgivere.

Formateringstips, og hvordan å inkludere eldre erfaringer

Oppføring 20 eller 30 års erfaring kan forstyrre ditt CV og gjøre det mye for lenge. Med mindre du er toppleder, er den ideelle gjenopptakslengden en til to sider. Nøkkelen til et vinnende CV er å gi aktuell detaljer om arbeidshistorikken din - ikke hver detalj.

Når du slipper av ansettelsesinformasjon, må du være konsekvent og fremdeles gi en tidslinje av arbeidshistorien din til arbeidsgivere. La av dine eldste jobber når du redigerer CV, ikke tilfeldige stillinger. Hvis du jobbet i en relevant stilling for 17 år siden, må du inkludere alle jobbene du har holdt de siste 17 årene (hopp over år 10-16 kan få det til å se ut som om du var ledig i den perioden).

Hvis du jobbet hos prestisjefylte selskaper for 15 + år siden, eller vil ha full historikk på CV, kan du finne ut jobbtittel, firmanavn og året du jobbet der, og ikke med opplysninger om ansvar. Dette vil få informasjonen på siden uten å ta for mye plass.

Slik oppretter du datoer på CV

Dine spesifikke arbeidsdager (måned / år) trenger ikke å bli tatt med på et CV. Bare årene du jobbet på hver stilling kan inkluderes:

Redaksjonell assistent, 2015 - 2018

ABC Communications, New York, New York

Faktisk, hvis du var en hyppig jobbtopper, bare inkludert året, og avgår av måneden, kan det noen ganger være en nyttig måte å nedlegge korte stints på jobber.

Høgskolenavgangsdato på CV

Det er ikke nødvendig å inkludere din høgskoleutdanning dersom du ikke er en nyutdannet kandidat. Her er et eksempel på college oppført på et CV uten datoer:

Bachelor of Arts på engelsk

University of New York

Her er et eksempel på en høyskoleuteksjonsdato som er oppført på et CV:

Bachelor of Arts på engelsk, 2018

University of New York

Mange velger å slippe sin eksamen dato fra deres CV når graden ble opptjent 10 år tidligere. Hvis du er bekymret for aldersdiskriminering, er det en god måte å skjule din alder når du forlater denne informasjonen.

Inkludert ytterligere datoer på ditt CV

Hvis du har tatt faglig utvikling eller annen utdanning, er det ikke nødvendig å oppgi datoer. Hvis du har sertifiseringer, bør du oppgi datoene fordi arbeidsgivere vil vite at dine akkrediteringer er gjeldende.

Når du forlater erfaring og går ut av et CV, gjør det strategisk.

Et CV, for eksempel med bare noen få jobber når du er en erfaren kandidat eller et CV uten datoer, kan være et rødt flagg for å ansette ledere. Pass på at CV-en gir deg en klar oversikt over arbeidshistorien din til arbeidsgivere.

Hvis stillingene du holdt tidligere i din karriere er relevante for dine nåværende mål, bør du vurdere å forkorte beskrivelsene av jobbene dine for å redusere lengden på CV-en din, i stedet for å slette posisjonene fra CV-en.

Eksempel CV

Dette er et eksempel på et CV. Last ned CV-mappen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Eksempel CV (Tekstversjon)

Annabel Elder

123 Shady Rest Lane

Tampa, FL 33605

(123) 456-7890

[email protected]

www.linked.com/in/annabelelder

EXECUTIVE ASSISTANT

Gir konfidensiell og diversifisert administrativ støtte til ledere på C-nivå

Høyt organisert og personable Executive Assistant velbevandret i møte- og arrangementskoordinering, kalender og tidsplanlegging, mottak, korrespondanseutforming og reiseplanlegging.

Kreativ og dyktig i å bruke Microsoft Office Suite og Adobe Creative Cloud for å utvikle dynamiske kommunikasjonsmaterialer, nyhetsbrev og presentasjoner.

PROFESJONELL ERFARING

ABC ENTERPRISES, Tampa, Florida

EXECUTIVE ASSISTANT (Februar 2008 - nåværende)

Omhyggelig utføre executive administrative funksjoner for C-nivå offiserer i global utviklingsgruppe. Planlegge og veilede team av fem administrative assistenter og resepsjonister; gjøre alle arrangementer for reise, offentlige og interessentrelaterte funksjoner, konferanser og møter. Bemerkelsesverdige prestasjoner:

  • Spearheaded kontorets overgang til skybasert bedriftskommunikasjonsteknologi.
  • Vellykket forhandlet om kostnadseffektive kontrakter med leverandører, cateringfirmaer, skianlegg og andre tjenesteleverandører som reduserte årlige kostnader med mer enn $ 25K.

OCEANSIDE INVESTMENTS, Tampa, Florida

EXECUTIVE ASSISTANT (November 2004 - januar 2007)

Forutsatt omfattende administrativ støtte til konsernsjef for etablerte eiendomsinvesteringsfirma. Omfanget av ansvaret inkluderte møte- og avtaleplanlegging, protokollsamling, reisearrangementer og korrespondanseadministrasjon. Merkbare resultater:

  • Orkestrert alle detaljer for store stockholder arrangementer, inkludert årlige møter, golf turneringer og mottakelser.
  • Konfigurer og administrer administrerende direktør s sosiale medier tilstedeværelse på LinkedIn, Facebook og Twitter.

~ Ytterligere erfaring inkluderer roller som en administrerende assistent for Techno Corporation (Houston, Texas) og som administrativ assistent for XZY Medical Group (Abilene, Texas). ~

UTDANNELSE OG KREDDFØRER

HOUSTON COMMUNITY COLLEGE, Houston, TX AAS i General Office Administration

Informasjonsteknologi Ferdigheter : Microsoft Office Suite • Adobe Creative Cloud • QuickBooks


Interessante artikler

Avhengig av å ta et ubetalt internship

Avhengig av å ta et ubetalt internship

Hvis du ikke har råd til å gjøre en ubetalt internship, kan flere av disse strategiene og teknikkene hjelpe deg med å finne finansiering for praktik.

Eksempel på webinnholdsdekselbrev

Eksempel på webinnholdsdekselbrev

Eksempel på dekkebrev for en webinnholdspesialist, og råd om hvordan du viser frem dine nettskriftsevner som fokuserer på branding og brukervennlighet.

Webutvikler Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Webutvikler Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Webutviklere kombinerer grafisk designferdigheter og tekniske datakompetanse for å lage bestemte design på nettsider.

Webutvikler fortsette med sammendragseksempel

Webutvikler fortsette med sammendragseksempel

Bruk denne utvikleren til å gjenoppta eksemplet for å bygge ditt eget CV. Dette eksemplet inneholder en oppsummering, arbeidshistorie og akademisk historie.

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

Ta en titt på dette rådet om hvordan du lærer om bedriftens oppdrag, kultur og styrker, slik at du kan forberede deg på intervju.

AWOL og Desertion Probable Punishments

AWOL og Desertion Probable Punishments

Det er usannsynlig at et militært medlem ville få maksimal straff for AWOL og desertjon. Her er det som sannsynligvis vil bli pålagt av kommandolinjere.