• 2024-06-30

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Plikter og rettigheter i arbeidslivet

Plikter og rettigheter i arbeidslivet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Opplæringshjelp, eller studiegodtgjørelse som det er kjent, er en arbeidsgiveravgift som er en vinn-vinn for arbeidsplassen din. I et studiehjelpeprogram betaler en arbeidsgiver hele eller en del av en ansattes kostnad for å delta på høyskole- eller universitetsklasser.

Et solidt ansettelsesbevaringsverktøy, opplæringshjelp hjelper arbeidsgivere med å bygge opp medarbeidernes lojalitet og lang levetid. Det er også et rekrutteringsverktøy som fordeler arbeidsgivere med høyt potensielle medarbeidere som er fokusert på vekst og læring. Opplæringshjelp er en fordel som mange potensielle ansatte søker.

Opplæringshjelp gjør det mulig for ansatte å fortsette å utvide sin kunnskap og ferdigheter mens de arbeider. Medarbeiderutvikling er definitivt et pluss for arbeidsgiveren også. Arbeidsgiveren drar nytte av enhver læring som en ansatt forfølger, selv om det er indirekte gjennom slike forhold som oppbevaring og engasjement.

Hvilke emner dekkes av?

Undervisningsassistansen kommer i flere forskjellige formater, avhengig av arbeidsgiver. Noen arbeidsgivere vil dekke kostnadene til en hvilken som helst klasse en ansatt tar selv om klassen er helt off-topic for arbeidstakerens jobb. Andre arbeidsgivere dekker kun kostnaden av klasser som er relevante for ansattes nåværende eller neste stilling.

I første omgang tar arbeidsgiveren stilling til at enhver klasse som holder medarbeiderne læring og utvikling, er like fordelaktig for arbeidsgiveren. Disse arbeidsgiverne setter også pris på retensjonsfordelene ved at de ansatte kan velge egne læringsforløb.

I det andre er arbeidsgiver fokusert på verdien av kursplanen til den ansattes spesifikke jobb.

Uansett hvilken ruteprodusent velger å ta, tjener en tilnærming mindre til å styre til ytterligere ansattes empowerment og engasjement ofte best.

Hvordan opplæringshjelp fungerer

Mange arbeidsgivere som tilbyr et opplæringsassistentprogram, betaler hele kostnaden for den ansattes undervisning, laboratorieavgift og bøker. Andre betaler en del av ansattes utdanningskostnader. Når en arbeidsgiver krever en klasse, betaler arbeidsgiveren vanligvis den totale kostnaden og inkluderer ofte tilbakebetaling av kjørelengde.

Når opplæringshjelp er tilgjengelig, krever den vanligste metoden for administrasjon av programmet at ansatte skal betale for egen undervisning og bøker når de registrerer seg for klasser. Arbeidsgiveren blir da refundert når han eller hun sender inn kvitteringer og bevis for å tjene en C eller høyere karakter ved gjennomføring av kurset.

Ansatte må ofte skifte kopier av deres utskrift eller karakterrapport til å motta studiebidrag. Undervisningsassistentprogrammer krever at arbeidstakeren sender inn bekreftelse av bestått karakter på C eller bedre for å sikre at medarbeider bruker arbeidsgiverens penger klokt.

I de fleste tilfeller danner arbeidsgivere mengden av opplæringshjelp som er tilgjengelig for ansatte. Arbeidsgivere fastsetter enten en grense når det gjelder dollar tilgjengelig per ansatt per år, eller de etablerer antall klasser de skal betale for per år per ansatt gjennom undervisningsassistanse.

Opplæringshjelp Betal tilbake

I enkelte tilfeller krever arbeidsgiver at arbeidsgiveren undertegner en avtale om å betale tilbake opplæringshjelpen hvis han eller hun forlater organisasjonen i løpet av en viss tidsperiode.

I disse tilfellene tillater arbeidsgiveren en prosentandel av opplæringshjelpen hvert år som arbeidstakeren forblir hos organisasjonen etter bruk av undervisningsassistansen.

For eksempel har selskaper lovet undervisningsstøtte til å dekke kostnadene til en langsiktig, verdsatt ansattes MBA. Siden dette kan koste $ 100 000 eller mer, vil arbeidsgivere forsikre seg om at de opplever en avkastning på investeringen. Hvis arbeidstakerne forlater innen en angitt periode, skylder arbeidstaker arbeidsgiveren for hele eller deler av undervisningsassistansen.

Dette er vanligvis en skriftlig kontrakt som arbeidstakeren er lovlig pålagt å oppfylle ved adskillelse fra undervisningsfinansieringsgiveren.

Antall år en ansatt må fortsette å jobbe for en arbeidsgiver varierer vanligvis fra to til fem år. Å pålegge tyngre forpliktelser kan i hvert fall være så skadelig for velfærdsgivere som for den ansatte. Påvirkningen ikke bare for moral, men også bunnlinjen, i forsøk på å beholde forpliktede medarbeidere som henger alene for å oppfylle en monetær forpliktelse, kan resonere negativt i måneder eller til og med år.

Bunnlinjen

Opplæringshjelp blir ofte forhandlet i en ansettelseskontrakt. I et forsøk på å tiltrekke seg vanskelig å finne talent, kan denne opplæringsassistansen være utover hva andre ansatte mottar i undervisningsassistanse i samme organisasjon.

Opplæringshjelp gir mening for arbeidsgivere fordi kompetent ansatte fortsetter å vokse og utvikle kunnskap, og de bringer begge tilbake til organisasjonen din. Ansatte som forblir i praksis med å lære aktivt, søker muligheter og metoder for å lære av alle miljøer.


Interessante artikler

Å være en eldre selger

Å være en eldre selger

Selv om lidenskap og dyktighet er tidløs, kan det være forvirring i næringslivet hvis du tilfeldigvis er en eldre selger.

Du er aldri for gammel til å gå tilbake til skolen

Du er aldri for gammel til å gå tilbake til skolen

Tror du du er for gammel til skolen? Les disse personlige historiene fra folk som kom tilbake til skolen senere i livet.

Topp 10 beste jobber i mediebransjen

Topp 10 beste jobber i mediebransjen

Topp 10 beste jobber i media, hva du skal gjøre på jobben, utdanningskrav for å bli ansatt, hvor mye du kan tjene, og yrkesmessig utsikt.

Topp 10 lavspenningsjobber som betaler godt

Topp 10 lavspenningsjobber som betaler godt

Trøtt av å være stresset på jobb? Her er 10 lavspennings karrieremuligheter med jobber som lønner seg godt, sammen med lønnsdata og utdanningskrav.

De mest ettersøkte ansattefordeler

De mest ettersøkte ansattefordeler

Nylig undersøkelse viser de mest ettertraktede ansattes fordeler og hvordan en yngre arbeidsstyrke former landskapet i de kommende årene.

9 Best Paralegal og Litigation Support Publikasjoner

9 Best Paralegal og Litigation Support Publikasjoner

Finn de beste paralegal- og rettssakstøttepublikasjonene, tilby de siste nyhetene, lønnsdataene, teknologibesøkelsene og hvordan-artikler.