• 2024-06-30

Ulike typer nettjobber for lærere

💻 Work From Home Jobs Without Experience [No Experience 2020]

💻 Work From Home Jobs Without Experience [No Experience 2020]

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som høyere utdanningsinstitusjoner fortsetter å gjøre fjernundervisning en del av deres langsiktige strategier, vokser behovet for nettlærere - og andre ikke-undervisende, utdanningsstillinger som instruktørdesignere - raskt. Veksten i nettbasert utdanning er imidlertid ikke begrenset til høyskoler og universiteter. K-12 og videregående opplæringsjobber for nettlærere og lærere eksploderer, og det er bedriftens behov for pedagogiske fagfolk i å skape online treningsmateriell og kurs.

Ofte er disse jobbene for nettbaserte lærere arbeidsmuligheter (eller kan til slutt bli jobb hjemme), og de representerer derfor en avenue for mer fleksibelt arbeid som fordeler for de på utdanningsområdet.

Denne listen gir beskrivelser og lenker ut til flere ressurser. For spesifikke selskaper som ansetter elektroniske lærere og utdanningspersonell, se denne listen over nettbaserte opplæringsjobber.

Online lærere: Elementary, Middle and High Schools

Mens høyere utdanning får alt det for sin nettbaserte læringsvekst, omfatter K-12 skolesystemer også nettbasert utdanning. I 2010 hadde 39 stater implementert noe nettbasert læring for K-12 studenter, og i mange av de resterende delene tilbys enkelte distrikter nettbasert utdanning (Keeping Pace, 2010).

Disse online lærerstillinger er enten direkte gjennom statlige enheter (stat, fylke, by eller skole distrikt) eller for selskaper som avtaler med skolesystemer. I tillegg til de institusjonelle jobbene for lærere på nettet kan K-12 lærere finne arbeid som i privat online veiledning for studenter. Nærmere bestemt inkluderer noen av stillingene i online K-12 utdanning:

  • Online klasseromslærere
  • Online veileder jobber
  • Instruksjonsdesignere
  • Videregående instruktører for fremmedspråk og andre fag
  • Test forberedelse og / eller scoring jobber

Kvalifikasjoner for disse online lærerjobbene varierer mye med enkelte jobber som krever undervisning av sertifisering eller avanserte grader, mens andre bare gjør en plattform tilgjengelig for å skrive online kurs eller for å koble online veiledere med studenter. Se denne oversikten over stillinger for K-12 online lærere.

Online lærere: Høyskoler

Både helt online høyskoler og mursteinskollegier utvider deres tilbud på nettet.

Naturligvis betyr denne økningen i tilmelding en større etterspørsel etter kursutviklingspersonell for å skape kursene samt onlinefakultetet for å lære dem. Dette er de to mest grunnleggende arbeidsgruppene i nettskoler, men det er mange andre muligheter:

  • Online fakultet, online kursinstruktører og undervisningsassistenter for fjernundervisning på høyskole
  • Forfattere / instruktører av voksne ed online kurs tilbys på samfunnskollegier
  • Online veiledere for studenter
  • Utenlandske språk- og ESL-lærere
  • Kursutviklere på universitetsnivå, instruksjonsdesignere (ID) og fagpersoner (SMB)
  • Test forberedelse og / eller scoring jobber for GRE, GMAT, LSAT, etc.

De fleste stillinger som underviser ved elektroniske høgskoler krever - på absolutt minimum - en mastergrad. Veiledning for generelt krever en mester er. Instruktjonsdesign jobber kan bare kreve en bachelor og erfaring. Testprep-jobber krever vanligvis høy poengsum (95. prosentil og opp) på testen. Se denne listen over stillinger for online fakultet.

Online Jobs for Lærere: Korporasjoner

Etter hvert som flere bedrifter dyrker en telekommutert arbeidsstyrke, trenger de virtuelle treningsprodukter for å gi sine ansatte ferdighetene til å lykkes eksternt. Og det kan være mer kostnadseffektivt for ansatte på stedet å trene praktisk talt. For å imøtekomme dette behovet, ansetter noen store bedrifter internt undervisningsdesignere til å utforme treningsprogrammer og noen ganger nettinstruktører, selv om denne oppgaven kan falle på eksisterende ansatte. Ofte er disse treningsproduktene designet av selskaper som spesialiserer seg på å skape dem.

Uansett er det et voksende behov for utdannede fagfolk utenfor verden av akademia.

For-profit selskaper tilbyr test forberedelse kurs og materialer for profesjonell sertifisering i tillegg til test forberedelse for akademiske tester. Og mange private virksomheter samarbeider med offentlige og akademiske institusjoner for å tilby utdanningstjenester. Arbeidene i dette området inkluderer:

  • trenere
  • Online veiledere
  • Voksen ed, profesjonell sertifisering instruktører
  • Instruksjonsdesignere
  • Test forberedelse og / eller scoring jobber for
  • Lærebok og testredaktører

Kvalifikasjoner for disse bedriftsopplæringsjobber varierer. Erfaring med opplæringsdesign, opplæring eller utdanning er vanligvis nødvendig.


Interessante artikler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Eksempler på dekselbrev for en stilling som tekniker, med råd om hva som skal inkluderes, og tips for å skrive et effektivt følgebrev for en jobb.

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Lær hvilke lover som gjelder når det gjelder ytelser til ansatte, og hvilke arbeidsgivere har fortsatt skjønn når de designer fordeler.

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Et stort flertall av amerikanske selskaper vil gi fire til seks uker med barselslønn. Hvis din bedrift ikke gjør det, er det andre alternativer å forfølge.

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistenter gir støtte til fagfolk som driver eksperimenter og forskning. Tjenestene varierer sterkt basert på forskningsfeltet.

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Lær om pensjonsalarmsystemet for USAs militære reserver og nasjonalvakt, som er annerledes enn aktiv plikt.

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Leie og Inntektserklæring (LES) er forenklet med disse omfattende forklaringene for medlemmer av Reserve og National Guard.