• 2024-09-28

Army Corps of Engineers Jobs 12-serien MOS

The Army Corps of Engineers: Civilians with a Mission!

The Army Corps of Engineers: Civilians with a Mission!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Army innkjøpte jobber kalles militære okkupasjons spesialiteter (eller MOS). Innenfor Army Corps of Engineers, som er hærbyggerne, er det omtrent et dusin arbeidsplasser, inkludert rørleggere, brannmenn og tømrere. Men disse soldatene sitter ikke bak skrivebord og leser tegninger; de gjør ofte sitt arbeid i kampsituasjoner.

Hæren deler sine MOS i "Fields", av jobber som har lignende oppdrag. Nedenfor er noen av jobbene som tilhører Corps of Engineer Field.

Combat Engineer MOS 12B

Combat ingeniører overvåker eller bistår lagmedlemmer som reiser over ujevnt terreng i kampsituasjoner. Kampingeniøren må være ekspert på mobilitet, mot-mobilitet, overlevelse og generell engineering. Deres plikter inkluderer byggforsvar for å beskytte andre tropper og ødelegge hindringer. Dette kan omfatte bygge broer, veier eller flyplasser, samt legging og rydding av gruver.

Bridge Crewmember MOS 12C

Disse soldatene prepper brosider, monterer faste og flyterbroer. Dette arbeidet utføres under ulike ugunstige forhold, inkludert kamp. Crewmembers jobber ofte tett med kampingeniører, som forbereder skyteposisjoner for kampsituasjoner, ofte ved bruk av broer som utkikspunkter.

Diver MOS 12D

Som navnet antyder, utfører dykkere med Army Corps of Engineers undervanns reparasjons- og vedlikeholdsarbeid og kan være involvert i ubåtredningsoperasjoner. De støtter også spesielle krigføring og eksplosive ordnance disponering tropper mens du bruker dykkerutstyr. En del av deres oppgaver innebærer reparasjon av undervannskipsstrukturer, som ubåtprodusenter og skrog.Evnen til å bruke SCUBA-utstyr er åpenbart avgjørende for denne jobben.

Byggingeniør veileder MOS 12H

Disse soldatene overvåker bygging, reparasjon og bruk av bygninger, varehus, faste broer, havneanlegg og petroleumsrørledninger, tanker og tilhørende utstyr. De anslår tid og materiale som trengs for jobber og direkte kamptekniske oppdrag.

Prime Power Production Spesialist MOS 12P

Disse spesialistene opererer og overvåker hærens kraftverk, og utfører mekaniske, elektriske og instrumentfunksjoner som er nødvendige for å installere og forberede kraftverkets utstyr for oppstart. Disse soldatene skal gjennomgå opplæring i elektroteknikk, men deres oppgaver er mer spesifikke enn elektroteknikkens plikter.

Teknisk ingeniør MOS 12T

Soldater i denne rollen er ansvarlige for tilsyn med byggeplassutvikling, som omfatter oppmåling, utarbeidelse og oppretting av byggeplaner og spesifikasjoner. De er slags hærversjonen av en byggeprosjektmann. Disse soldatene utfører landundersøkelser og lager kart, som spiller en viktig rolle i alle Army-byggeprosjekter.

Snekker- og murverksspesialist MOS 12W

Disse soldatene utfører mange av de oppgaver deres sivile kolleger har på kommersielle byggeplasser, bare de kan være i kampsoner mens de gjør det. Strukturene de bygger omfatter slike ting som brokroker og rigger. De jobber tett med kampingeniører, bygningsrammer og tak, samt vegger og kolonner.

Geospatial Engineer MOS 12Y

Disse soldatene trekker ut geografiske data fra hærens satellittbilder, luftfotografering og feltrekognosering og bruker dataene til å lage kart og visualiseringer, som igjen brukes til kommandører som trenger å visualisere terreng og slagmarksvilkår. De blir ofte bedt om å tolke komplekse bilder under intense forhold.


Interessante artikler

Hvordan HR skal håndtere betale når en ansatt avgår

Hvordan HR skal håndtere betale når en ansatt avgår

Hvis du ønsker en ansattes avgang som du ville ha sparket, er det hva du skal gjøre med å betale dem de siste to ukene de ikke fungerte.

Det Pitot-Static System Powers Aircraft Instruments

Det Pitot-Static System Powers Aircraft Instruments

Det du trenger å vite om det pitot-statiske systemet, systemet som leverer strøm til tre grunnleggende flyinstrumenter.

Hvordan HR bruker data for å rekruttere talentfulle medarbeidere

Hvordan HR bruker data for å rekruttere talentfulle medarbeidere

I tillegg til de menneskelige og interaktive forholdene som er til stede når du rekrutterer talentfulle medarbeidere, kan HR også bruke data for å rekruttere talent. Finn ut hvordan.

Lær om betydningen av et salgsteam

Lær om betydningen av et salgsteam

Mens salget vanligvis er en individuell jobb, er mange salgsprosjekter en del av et salgsteam. Lær elementene og betydningen av et godt salgsteam.

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Bruk din ansettelsespakke for å øke rekruttering og opprettholdelse, med disse tipsene for å skape et konkurransedyktig kompensasjonsprogram.

Hvordan er vårt selskap bedre enn din nåværende arbeidsgiver?

Hvordan er vårt selskap bedre enn din nåværende arbeidsgiver?

Lær hvordan du svarer på intervjuespørsmål om hvordan bedriften du intervjuer med, er bedre enn din arbeidsgiver, med eksempler på de beste svarene.