• 2024-07-02

MOS 25V Combat Documentation / Production Spesialister

25V Combat Documentation/Production Specialist

25V Combat Documentation/Production Specialist

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bekjempelse dokumentasjon / produksjon spesialister er hærens fotografer, fange stillbilder og video for å fortelle historier om kamp og ikke-kombinert operasjoner.

Soldater i denne jobben, som er militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 25V, bidrar til å skape offisiell rekord for hæroppdrag og -operasjoner, selv i situasjoner der bildene de tar er ikke så snille.

En avfinitet for eller erfaring med å ta bilder og video er ikke nødvendig for denne MOS, men det er absolutt nyttig. Det er også sannsynlig at folk med denne typen bakgrunn vil være tilbøyelig til denne typen arbeid i hæren.

plikter

Disse soldatene lager video, lyd og stillbilder ved hjelp av elektronisk og filmutstyr. Dette inkluderer kameraer, fotoskannere, grafisk designprogramvare og arkiverings- og redigeringsprogrammer.

Mediene disse soldatene produserer, brukes til hærens trening og operasjoner, offentlige anliggender, fellesoperasjoner og in-studio-oppdrag blant de andre grenene av militæret.

Denne jobben er en del av Army's Signal Corps, som overvåker og styrer kommunikasjon for visse forsvarsdepartementer. De er fotografer, IT-spesialister, kabelinstallatører, satellitt- og mikrobølgespesialister og telekommunikasjonsspesialister.

Trening

Kampdokumentasjon / produksjonsspesialister bruker de vanlige ti ukene i Basic Combat Training (også kjent som boot camp eller bare "basic") og 12 uker i Advanced Individual Training (AIT) ved Fort Meade i Maryland.

Hvis du anvender denne MOS, vil du bli trent til å bruke film, lydopptak og annet lydutstyr, og lære skripting og spesialeffekter teknikker. Du lærer om teorien og anvendelsen av fotografiske grunnleggende, og ting som bildetekst, kjemi, optikk, sensibiliserte materialer, lyskilder, eksponering, behandling og utskrift av svart og hvitt negativer.

Opplæringen omfatter også å lære DVC PRO videokameraet, en rekke redigeringssystemer, lydstudier, belysningsutstyr, prinsippene for innramming og sammensetning, kameraplassering, lyd- og videoredigering, visualisering, fortelling og arbeidskunnskap om lyd og videoapplikasjoner for fjernsyns- og studiooperasjoner.

kvalifikasjoner

For å være kvalifisert for denne hæren, må du ha minst 93 på elektronikk (EL) -segmentet av VVS-testene (ASVAB), og 91 i fagfaglig teknisk (ST) -området.

Det er ikke noe forsvarsdepartement for sikkerhetsdepartementet som er nødvendig for denne jobben, men du må ha normal fargesyn (så ingen fargeblindhet), og du vil bli testet for å sikre at dybdeoppfattelsen oppfyller hærens kikkertsynstandarder for fint arbeid.

Lignende yrker

Mange mennesker som er med i denne jobben, har tidligere erfaring eller interesse for fotografi og / eller videografi. Men selv om du ikke gjør det, er du kvalifisert til å forfølge jobber i tv-, video- eller filmfeltene og kan finne en rekke jobber i fotografering eller radio.


Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.