• 2024-07-02

Artikkel 133: Utfør unbecoming en offiser

Non-Judicial Punishment under Article 15, UCMJ

Non-Judicial Punishment under Article 15, UCMJ
Anonim

I militæret forventes offiserer å oppføre seg som damer og herrer. Oppførsel ukjent er en enhetlig kodeks for militær rettferdighet (UCMJ) som enkelt legges til som en annen lovbrudd dersom offiseren, kadetten eller midshipmannen er dømt for en mer hard kriminalitet som larceny, mindreårig drikking eller blir arrestert for en barskamp overfall). Noen eksempler på oppførsel som ikke er godkjent, inkluderer følgende:

  • Fusk på en test eller treningsarrangement
  • Lie - Vitenskapelig gjør en falsk offisiell uttalelse
  • Å være full og uorden i offentlig eller på base
  • Bruk fornærmende eller ærekrenkende språk til en offiser

Selv om disse ikke er forbrytelser som vanligvis får folk arrestert og i vanskeligheter med sivile myndigheter, kan de være UCMJ-forbrytelser som får en offiser i slike problemer med militæret, at han / hun kanskje ikke kommer til neste rang og blir tvunget til å forlate militær. Hvis en midshipman eller kadett begår noen av de ovennevnte forbrytelsene, er det svært lite sannsynlig at de skal uteksaminere sitt offisielle treningsprogram (Service Academy, ROTC, OCS). Hvis en junior offiser, hva er normale fremskritt fra 0-1 til 0-2, eller 0-2 til 0-3 gitt tid i militæret, kan være det som hindrer en junior offiser fra å gjøre neste rang.

Her er detaljene i UCMJ lovbrudd - Utfør Unbecoming en Officer.

Tekst.

"Enhver kommisjonær, kadett eller midshipman som er dømt for å oppføre seg uten å være en offiser og en gentleman, skal straffes som en rettsmakt kan lede."

Elementer.

(1) At den tiltalte gjorde eller utelatt å gjøre visse handlinger; og

(2) At under disse omstendighetene utgjorde disse handlinger eller unnlatelser at de ikke var enige om en offiser og gentleman.

Forklaring.

(1) Herre. Som brukt omfatter "gentleman" både mannlige og kvinnelige oppdragsgivere, kadetter og midshipmenn.

(2) Forbrytelsens art. Å utføre overtredelse av denne artikkelen er handling eller oppførsel i en offisiell kapasitet som, i dishonoring eller disgracing personen som en offiser, alvorlig kompromitterer offiserens karakter som en gentleman, eller handling eller oppførsel i en uoffisiell eller privat kapasitet som i uærlig eller forferdelig Offiseren personlig, kompromitterer alvorlig personens stilling som en offiser. Det er visse moralske egenskaper som er felles for den ideelle offiseren og den perfekte gentleman, en mangel som er indikert av uærlig handling, urettferdig handel, uanstendighet, indecorum, lovløshet, urettferdighet eller grusomhet.

Ikke alle er eller kan forventes å møte urealistiske høye moralske standarder, men det er en grense for toleranse basert på tjenestens skikker og militær nødvendighet under hvilke de personlige standarder for en offiser, kadett eller midshipman ikke kan falle uten alvorlig skade på personens står som en offiser, kadett eller midshipman eller personens karakter som en gentleman. Denne artikkelen forbyder oppførsel av en oppdragsgiver, kadett eller midshipmann som, med alle omstendigheter i betraktning, er dermed kompromitterende.

Denne artikkelen inneholder handlinger som er gjort straffbare av en annen artikkel, forutsatt at disse handlingene utgjør en ulykke for en offiser og en gentleman. Dermed er en oppdragsgiver som stjeler eiendom, i strid med både denne artikkelen og artikkel 121. Når lovbrudd er det samme som en spesifikk lovbrudd som er angitt i denne håndboken, er beviselementene de samme som de som er angitt i avsnittet som behandler det spesifikk lovbrudd, med tilleggskravet om at handlingen eller unnlatelsen utgjør oppførsel uten å være en offiser og gentleman.

(3) Eksempler på lovbrudd. Tilfeller av brudd på denne artikkelen inkluderer bevisst å lage en falsk offisiell uttalelse; uærlig unnlatelse av å betale en gjeld; juks på en eksamen; Å åpne og lese et brev fra en annen uten autoritet bruke fornærmende eller ærekrenkende språk til en annen offiser i den offiserens nærvær eller om den offiseren til andre militære personer; å være full og uorden i et offentlig sted; offentlig forening med kjente prostituerte; begå eller forsøke å begå en forbrytelse som involverer moralsk turpitude og mislykkes uten god grunn til å støtte offiserens familie.

Mindre lovbrudd.

Artikkel 80-forsøk

Maksimal straff .

Oppsigelse, fortabelse av all lønn og godtgjørelser og inneslutning i en periode som ikke overstiger det som er godkjent for den mest analoge (lignende) lovbrudd som straffes i denne håndboken, eller, hvis ingen er foreskrevet i ett år.

Neste artikkel> Artikkel 134-Generell artikkel>

Over informasjon fra Manual for Court Martial, 2002, kapittel 4, paragraf 59


Interessante artikler

US Marine Corps Job: Field 21, Ordnance

US Marine Corps Job: Field 21, Ordnance

Jobbbeskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for United States Marine Corps oppnådde MOS jobb: Field 21, Ordnance.

US Marine Corps Job Field 65: Aviation Ordnance

US Marine Corps Job Field 65: Aviation Ordnance

Jobbeskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for United States Marine Corps oppnådd jobb: Field 65, Aviation Ordnance.

Marine Corps Jobs Felt 63/64, Avionics

Marine Corps Jobs Felt 63/64, Avionics

Jobbbeskrivelse og kvalifikasjonsfaktorer for å være en Marine Corps avionics elektronikk tekniker, som inkluderer støtte av alle luftfart våpen systemer.

Marine Corps Enlisted Job Field: Lingvist

Marine Corps Enlisted Job Field: Lingvist

Marine Corps lingvister fungerer som oversettere og tolker på alle områder der marinesoldater blir distribuert eller jobber. Her er noen av de forskjellige lingvisterne.

Lær om engasjerte militære politi karrierer

Lær om engasjerte militære politi karrierer

Her er alt du trenger å vite om en enlisted militærpolitiarkarriere, inkludert militære krav, utdanning og mer.

Hva er en administrativ tjenestestyrer?

Hva er en administrativ tjenestestyrer?

En administrativ tjenestestyrer er den personen som sørger for at dette skjer ved å koordinere sine støttende tjenester.