• 2024-06-30

Work-at-Home Insurance Jobs av selskapet

How I Got a Salary Work from Home Insurance Job

How I Got a Salary Work from Home Insurance Job

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsikringsbransjen er spesielt televennlig. For jobber som strekker seg fra forsikringsselskaper og taksere til sykepleier saksbehandlere og forsikringsagenter, vil mange forsikringsselskaper direkte ansette for arbeid i hjemmet jobber. I tillegg har mange selskaper fleksible alternativer som inkluderer telekommuting for eksisterende ansatte i andre typer stillinger.

  • 01 Aetna

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere, leger, markedsføring, salg og nettverksadministratorer

    Dette store forsikringsselskapet ansetter sykepleiere, leger og ledere til å jobbe hjemmefra. Mens noen stillinger er spesielt utformet for telearbeid, vil andre i tillegg bli vurdert. Søk jobbdatabase med søkeord "televerk".

  • 02 American International Group (AIG)

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere

    Major forsikringsselskap tillater deltids telekommunikasjon, etter en viss tidsperiode, å arbeide internt, for noen sykepleierstillinger som saksbehandlere og medisinske korrekturlesere. Bruk søkeord "telecommuting" eller "work from home" i databasen. Se flere jobb-hjemme-sykepleier jobber.

  • 03 ARO

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: revisorer, sykepleie

    Selv om det hovedsakelig er et virtuelt call center, har disse BPO-hyrene også telekommutingsjobber for forsikringsrevisorer - telefonrevisorer og fysiske revisorer. Begge typer revisorer foretar premiumrevisjoner for allmennansvar og arbeidsmanns kompensasjon, men de fysiske revisjonene, selv om de fullfører de fleste revisjoner via telefon, inkluderer en endelig fysisk gjennomgang. I tillegg har det hjemmebaserte stillinger for LPN og RN som gjør telehealth-arbeid. Se flere jobb-hjemme jobber for LPNs.

  • 04 Cigna

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere (RN), leverandørrelaterte analytikere, kontraktsansvarlige, kravskoordinatorer

    Cigna ansetter flere typer arbeid hjemme forsikringsjobber, inkludert registrerte sykepleiere til å jobbe hjemme hos funksjonshemmede og arbeidstakere med komplikasjonssaker. Prøv "jobbe hjemmefra" og "jobbe hjemme" som nøkkelord for å søke Cigna jobbsøkinger.

  • 05 The Hartford

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere, justere, selgere, advokater og kravkonsulenter

    Bruk søkeordet "fjernkontroll" for å søke i bedriftens jobber.

  • 06 Healthfirst

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere

    New York-baserte helseforsikringsselskap ansetter sykepleiere som saksbehandlere til å jobbe hjemmefra.

  • 07 Helse Netto

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere

    Heath forsikringsselskap opererer i 27 stater ansetter sykepleiere, saksbehandlere, og omsorg koordinatorer med mulighet til å telecommute. Bruk "telecommuting" som et søkeord for selskapets jobbdatabase.

  • 08 Humana

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere (RN), medisinske kodere, diagramrevisorer, autoriserte forsikringsrepresentanter, regnskapsførere, leger, forfattere og salg

    Med hovedkontor i Louisville, Ky., Har Fortune 500 helseforsikringsselskap Humana Inc. ansatt for flere typer telekommunikasjonsstillinger. Velg "Arbeid hjemme" i rullegardinmenyen i selskapets jobbdatabase for plassering. Se flere medisinske kodingsjobber.

  • 09 ING

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: garanti, salg, markedsføring

    Forsikrings- og finansserviceselskapet tilbyr arbeid i hjemstillinger i tegningsgaranti samt hjemmebaserte salgs- og markedsstillinger i både divisjonene for forsikrings- og investeringsstyring.

  • 10 LiveOps

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: lisensierte forsikringsagenter

    Basert i Santa Clara, California, tilbyr dette privateholdte selskapet call outsourcing til klienter som bruker bare amerikansk-baserte hjemmesentre-agenter. Dens mer enn 20.000 virtuelle call center agenter er alle uavhengige entreprenører. Blant de call center agenter det ansetter er lisensiert forsikringsagenter.

  • 11 McKesson

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber:Kravsspesialister

    Helsesektoren gis sykepleiere, medisinske coders og hevder spesialister å jobbe hjemmefra.

  • 12 Overland Solutions, Inc.

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: revisorer, administratorer

    Dette er en bedriftsforsikringsindustri som spesialiserer seg på premium revisjonstjenester, tapskontrollkonsulent, kommersielle inspeksjonsundersøkelser og høyverdige underskrivende undersøkelser. Fjernjobber er tilgjengelige for både revisorer og administrativt ansatte.

  • 13 MetLife

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: underwriters, analytikere

    Stort forsikringsselskap ansetter underwriters og kontrollerer analytikere for arbeid fra hjemstillinger. Imidlertid har selskapet også fleksible arbeidsplassalternativer (inkludert fjernarbeid) for andre ansatte også.

  • 14 Sedgwick Claims Management Service

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: hevder service assistenter

    Kredittforvaltningsselskap med telefonsentre i Michigan og Ohio ansetter ansettelsesassistenter enten som arbeid hjemme eller med en eventuell overgang til å jobbe hjemmefra.

  • 15 UnitedHealth Group

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere, kontraktsforvaltere, Medicaid-spesialister, revisorer, analytikere og konsulenter

    Basert i Minnetonka, Minn., Helseforsikringsselskap UnitedHealthcare Group er et Fortune 500-selskap som tilbyr telekommuteposisjoner innen sykepleie og andre områder. Mer enn 20 prosent av dette store helseforsikringsselskapets ansatte utnytter sine telekommutasjonsmuligheter.

  • 16 WellPoint

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: sykepleiere, salg

    WellPoint, et av landets største helsevesen, tillater at enkelte stillinger både i sykepleie og på andre områder blir telecommuted etter en viss tid på kontoret.

  • 17 York

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: revisorer

    Forsikringsselskaper utnytter premiumrevisorer, som uavhengige entreprenører, for arbeid i hjemstillinger. Disse forsikringsjobber krever imidlertid lokal reise.

  • 18 Zürich i Nord-Amerika

    Typer arbeid hjemme forsikringsjobber: salg, kontoadministratorer

    Søk "arbeid hjemme" i dette forsikringsselskapets jobbdatabase. De fleste eksterne stillinger er for kontoadministratorer og av og til en advokat.


  • Interessante artikler

    Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

    Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

    Oppdag hvordan du blir en veterinærteriogenolog med arbeidsoppgaver, ansvar, lønnsinformasjon og mer.

    Alt om video gjenopptas

    Alt om video gjenopptas

    Hvis du ikke har mottatt dine første videoopptak ennå, vil du snart. Buzz vokser. Her er det å tenke på før de kommer.

    Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

    Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

    Unngå å gjøre ting som kan gjøre deg gjenstand for sladder på jobben. Her er tips som vil hjelpe deg med å holde kolleger fra å snakke om deg.

    Beste jobber i videospillindustrien

    Beste jobber i videospillindustrien

    Finn ut om jobber i videospillbransjen og lær om yrker involvert i den tekniske og forretningsmessige siden av spillbransjen.

    Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

    Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

    En liste over road test steder i Virginia.

    Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Virtuelle telefonsentralagenter gir telefon, chat, kundeservice eller teknisk support fra sine egne hjemmekontorer.