• 2024-06-30

Subleasing Commercial Spaces (fordeler og ulemper)

Fordeler Og Ulemper Med Biometrikk

Fordeler Og Ulemper Med Biometrikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mange fordeler med å lease kommersielle områder. Men for å få mest mulig ut av underleasing, vær sikker på at du shoppe først, aldri ta imot et første tilbud (prøv alltid å forhandle en bedre avtale), og sørg for at du nøye vurderer både underlease og sublessorens opprinnelige leieavtale. En leietaker (sublessor) som ikke vil vise deg den opprinnelige leieavtalen, bør ikke stole på.

Fordeler med underleasing kommersielle rom

Billigere og enklere å skaffe

Subleased-rom er ofte rimeligere enn en standard kommersiell leieavtale, og det kan være lettere å kvalifisere seg til utleie enn for en eksklusiv leieavtale.

Du kan starte liten

Du kan leie bare den plassen du trenger. Hvis virksomheten din er liten og du bare trenger flere hundre kvadratmeter, vil du finne mange flere alternativer i subleasing markeder.

Færre "Strings Attached"

Leieavtaler er generelt enklere og enklere enn andre kompliserte typer kommersielle leieavtaler. Underleases er imidlertid fortsatt bindende juridiske dokumenter og er også betinget av den opprinnelige leieavtalen. Du bør gi sterkt hensyn til å ha en advokat eller pålitelig eiendomsmegler se underleverandørens leieavtale, samt underlease før du signerer.

Nøkkelferdig klar: De fleste subleased mellomrom er allerede ferdig; så du trenger ikke å bekymre deg for oppgraderinger og utbygginger.

Tilgang til fellesarealer

Mange subleased-rom gir tilgang til mottaksområder, bryterom, konferanserom, lagring og andre fellesrom til redusert pris, eller i noen tilfeller selv gratis.

Gratis fasiliteter

Siden subleased-rom er en del av et større rom, trenger du kanskje ikke å betale for alarmsystemer eller internettilgang hvis rommet allerede er koblet til disse tingene.

Mulighet for å ta hele rommet

Hvis sublessor ønsker å flytte før leien er opp, kan de muligens underlease hele rommet til deg. Det kan gjøre det enklere å få større plasser for å få kvalifisert for hvis du har et eksisterende finansielt forhold til en underleverandør, og hvis du ønsker å beholde plassen etter at den opprinnelige leieavtalen er utløpt, kan du være i en bedre posisjon til å forhandle din leieavtale med den faktiske huseier.

Ingen CAM eller andre uforutsigbare avgifter

I en typisk utleie er du ansvarlig for å reparere skader du forårsaker, men din underleverandør (eller deres utleier) er vanligvis pålagt å reparere og vedlikeholde fellesarealer. I de fleste tilfeller er leasingavtaler fullt vedlikeholdte leieavtaler med en flat månedlig leie, noe som betyr at det ikke er noen felles arealvedlikehold (CAM) og uforutsigbare avgifter. Det kan gjøre budsjettering for utleiebetalinger enklere.

Nettverk og sosiale muligheter

Hvis du jobber alene, kan du dra nytte av underleasing plass hvis du lag med noen i et lignende yrke. Du kan få forretnings- eller klienthenvisninger, ha en ny peer å snakke med og / eller dele ressurser.

Tilgang til administrativ støtte

Hvis plass er delt, og du ikke er på kontoret hele dagen, kan andre underleverandører eller ansatte i underleverandøren kunne svare på telefonene dine, motta e-post og pakker, eller hilse på uventede besøkende. Hvis du ber om disse tjenestene, må du kanskje betale for dem, men du må ikke knyttes til kontoret hele dagen for å få mailen.

Tilgang til tjenester

Mange underleverandører kan forhandle leieavtaler som gir dem tilgang til underleverandørens Faks- og kopimaskiner eller annen kontorteknologi, og krever færre deler av utstyret som skal kjøpes.

Ulemper med underleasing kommersielle rom

Ulempene med underleasing er for det meste logistiske (hvordan du kan bruke eiendommen kan være begrenset) og lovlig (hvis du har problemer med enten sublessor eller underleverandørens utleier). For å minimere din juridiske eksponering og beskytte rettigheter som underleverandør, må du sørge for at advokat gjennomgår din leieavtale og den opprinnelige leieavtalen før du signerer.

Ufordelt Leievilkår kan passeres til deg

Hvis underleverandøren forhandlet en "dårlig" avtale med utleieren, kan de prøve å overføre visse avgifter og høyere leie til deg. Husk å lese både leieavtalen og den opprinnelige leieavtalen, og sammenlign dine leieavtaler med andre sammenlignbare leiepriser og tilbud i lignende rom. (Dette er en grunn til at du bør se på så mange andre mellomrom som mulig før du bestemmer deg for en bestemt plass.)

Standard av Sublessor

Hvis din underleverandør er standard, kan det påvirke din utleie. Du kan adressere dette ved å inkludere i utleierettighetene dine for å gjenopprette kostnader og skader hvis du blir utsatt på grunn av at underleverandøren misligholder (for eksempel betaler du sublessor leie, men underleverandøren betaler ikke utleier).

Ikke ditt private rom

Det kan påvirke utvendige og innvendige tegn, reklame eller presentere en "mindre bedrift" følelse til klienter som kommer til kontoret. Av denne grunn er det nyttig å utlevere fra noen i samme yrke. For eksempel bør en advokat først søke å lease fra en annen advokat hvis de deler rom. Ved å samarbeide med andre lignende yrker, kan det hjelpe til med å eliminere småbedriftsatmosfæren.

Forsinkelser i vedlikeholdstjenester

Hvis du trenger reparasjoner til eiendommen eller andre tjenester levert av utleier, må du muligens fortsatt gå gjennom sublessor for rette. Det kan føre til forsinkelser og hodepine i problemer som blir behandlet, og kan komplisere rettsmidler for uløste problemer.

Begrensede "Nesting" -alternativer

Du er i godmodig og dekorert smak av din underleverandør.

Konklusjon

Til tross for ulempen tilbyr subleasing generelt nye og småbedriftseiere en rimelig og praktisk måte å komme seg ut av det hjemmebaserte kontoret og inn i den "virkelige" verden. Det er viktig å vurdere fordelene og fordelene ved hver mulighet og ha en profesjonell (advokat eller lisensiert eiendomsmegler) gjennomgå dokumentene før du signerer.


Interessante artikler

Mangler Active Duty W-2s Skatteformularer

Mangler Active Duty W-2s Skatteformularer

Her er hvordan militære medlemmer og DOD sivile medarbeidere kan få informasjon om deres økonomi, korrigere og erstatte skatteinformasjon.

Bytte ut amerikanske militære medaljer og dekorasjoner

Bytte ut amerikanske militære medaljer og dekorasjoner

Dessverre har mange veteraner i løpet av årene mistet, feilplassert, eller kastet medaljer og bånd de tjente mens de var i militæret.

Rapportering AWOL og Desertion of Military Member

Rapportering AWOL og Desertion of Military Member

Hvordan rapporterer du noen du mistenker er AWOL eller desertere fra militæret? Du kan kontakte den aktuelle tjenestens Desertion Control Point (DIP).

Republikken Vietnam Kampanjemedalje

Republikken Vietnam Kampanjemedalje

Forsvarsministeren godkjente en anmodning om godkjenning av utenlandske priser til amerikanske militærpersonell 7. februar 1966.

Reptile Oppdretter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Reptile Oppdretter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Reptile oppdrettere selger slanger, skilpadder, øgler og andre krypdyr som kjæledyr og avlsmateriale. Krav og nødvendige tillatelser varierer mellom stater.

Hvordan utvikle store rapporteringsferdigheter

Hvordan utvikle store rapporteringsferdigheter

God rapportering er nøkkelen til å få en historie gjort bra. Her er noen grunnleggende regler å huske for å utvikle gode rapporteringsferdigheter.