• 2024-07-02

Dog Groomer Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hundepleie er en av de mest populære karrierer for hundelskere, i stor grad fordi det innebærer et høyt nivå av samhandling med hunder og har en fleksibel arbeidsplan. Hondeforhandlere gir grooming og bading for et bredt utvalg av hunderaser.

Dog Groomer Plikter og ansvar

En groomers daglige oppgaver kan omfatte:

  • Bading og klipping av hunder for å tilpasse seg en rekke rasspesifikke standardstiler
  • Detangling og fjerning av mattet hår
  • Tørking av frakken
  • Kontrollerer parasitter og andre hudforhold
  • Beskjæring av negler
  • Rengjør ørene
  • Uttrykker anal sekker
  • Pusser tenner
  • Legge til buer og neglelakk for lange eller krøllede, rase raser som pudler og shi tzus

Groomer er også ansvarlig for å imøtekomme eventuelle spesielle ønsker fra eieren og informere eierne om eventuelle helseproblemer oppdaget under pleieprosessen.

Grooming salonger krever generelt at kjæledyrseiere gir bevis på vaksinasjoner før de godtar en hund for en avtale. Når det er sagt, bør alle som jobber med dyr i håndkapasitet være forsiktige og ta riktige forholdsregler for å minimere risikoen for biter og riper.

Dog Groomer Lønn

De fleste groomers arbeider på en slags kombinasjon av lønn, provisjon - vanligvis 50% av den totale prisen på grooming, og tips. Mengden av en groomeravgift per hund avhenger av rasen, typen kutte og det tar det å fullføre pleieprosessen. Lønnen varierer mye basert på hvor mange hunder en groomer kan fullføre per dag.

US Bureau of Labor Statistics (BLS) inkluderer denne jobben under dyrepleie og servicearbeidere. I følge denne kategorien tjener ikkefarmsarbeidere følgende lønn:

  • Median årlig lønn: $ 23.760 ($ 11.42 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 37,250 ($ 17,91 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 18 160 ($ 8,73 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Payscale gir en lønn for hundens groomere som følger:

  • Median årlig lønn: $ 30,079 ($ 14,46 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 50,000 ($ 24,04 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 17 000 ($ 8,17 / time)

Kilde: Payscale.com, 2019

Utdanning, opplæring og sertifisering

Erfaring med en rekke raser er et stort pluss for den nye groomer. Personer som er involvert i hundeshow har en fordel fordi de er kjent med de ulike kuttene og stilene. American Kennel Club (AKC) setter de offisielle standarder for raser og deres kutt og deres dikter må følges.

Mens noen groomers begynner som en grooming assistent eller lærling og lærer helt på jobben, går mange til en profesjonell grooming school eller sertifiseringsprogram. Imidlertid er sertifisering eller lisensiering ikke nødvendig for de som er interessert i å gå inn i virksomheten som en profesjonell hundelitter.

  • Trening: En rekke groomingskoler gir opplæring og sertifisering gjennom sine programmer. Noen kjente skoler inkluderer New York School of Dog Grooming, American Academy of Pet Grooming og Nash Academy. De fleste stater har flere pleieskoler. Kursene kan kreve 150 til mer enn 600 timer praktisk erfaring og koster vanligvis flere tusen dollar. Gjennomføring av kursene kan ta alt fra noen uker til flere måneder. Det er også en rekke håndbøker og online kurs tilgjengelig for å utdanne groomers.
  • sertifisering: Fullføring av National Dog Groomer's Association of America (NDGAA) eksamen gir rett til å bli anerkjent som National Certified Master Groomer. Eksamen består av omfattende skriftlige og praktiske ferdighetsspørsmål og essays. Sertifiseringsprosessen tar noen dager.

Dog Groomer Ferdigheter og Kompetanser

Dette yrket krever følgende ferdigheter:

  • Grooming ferdigheter: Muligheten til å gifte seg med forskjellige raser av hunder etter deres hårtyper
  • Mellommenneskelige ferdigheter: Evnen til å fungere godt sammen med andre som hundeiere, dyrebutikkpersonell og grooming assistenter
  • Analytiske ferdigheter: Evnen til å vurdere hver hunds oppførsel og tilstand
  • Fysisk og mental utholdenhet: Muligheten til å gifte seg store, altfor begeistret, eller skremte hunder uten å bli skadet eller skadet dyrene
  • Kjennskap til dyreadferd: Evnen til å bestemme dyrets oppførsel og bruksteknikker, for eksempel en godbit, for å holde dem rolige og trygge
  • Helse kunnskap: Evnen til å gjenkjenne vanlige sykdommer, som for eksempel hudforstyrrelser, vannfulle øyne og nese, muligens på grunn av allergi eller forstuvning

Jobbutsikt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics, 2018, anslås sysselsetting for dyreomsorg og servicearbeidere å vokse 22% til 2026, mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker.

Hundepleieindustrien har vist sterk vekst de siste årene. Utgifter på dyreomsorgstjenester fortsetter å øke, og hundens groomere skal dra nytte av denne trenden i overskuelig fremtid.

Arbeidsmiljø

Hundehuggere arbeider i en rekke miljøer, enten som solo-utøver eller som en del av en gruppesalong. Store dyrebutikker tilbyr også grooming-tjenester, og mange groomsalonger samarbeider med en veterinærklinikk eller helsepersonell for bekvemmeligheten av kjæledyrets eiere.

Det kan til og med være muligheter til å reise mens du arbeider som en hundegroduser. Noen individer leverer en mobilt grooming service dyttet ut av en tilpasset varebil og reiser til kundens hjem. Andre groomere reiser hundeshowkretsen, og tilbyr tjenester til konkurrenter ved store arrangementer og messer over hele landet.

Fremdriftsplan

En av fordelene ved dette yrket er de fleksible timene, som kan inkludere helger og helligdager.

Hvordan få jobben

SØKE OM

Se på ressurser som Indeed, SimplyHired og iHireVeterinary for de siste stillingene, som kan inneholde stillinger på veterinærklinikker, dyrehospitaler og dyrebutikker.

FINN EN FRYGGER MULIGHET

Kontakt dyrepleiefasiliteter, som veterinærklinikker, dyrehjem og oppdrettere for å spørre om frivillig arbeid som groomer. Sjekk ut Free For All, som har en søkefunksjon for å finne frivillig arbeid i ditt område.

Finn et forsynerskap

Få veiledning ved å jobbe som assistent til en erfaren hundelærer.

Sammenligning av lignende jobber

Mennesker som er interessert i en karriere som en hundegroduser, bør også vurdere disse lignende karriere, sammen med deres medianlønn:

  • Hundetrener: $35,830
  • Hundepasser: $29,782
  • Dog Handler: $50,322
  • Dyr oppdretter: $37,060
  • Veterinærassistent og laboratoriedyrvakt: $27,540
  • Veterinærteknolog og tekniker: $34,420

Kilde: Payscale.com, 2019; US Bureau of Labor Statistics, 2018


Interessante artikler

Army Job: MOS 68P Radiologi Spesialist

Army Job: MOS 68P Radiologi Spesialist

Army Radiology Specialists (MOS 68P) hjelper med å diagnostisere sykdom og skade ved hjelp av radiologisk utstyr, inkludert røntgenmaskiner og andre enheter.

US Navy Brown-Water Sailors

US Navy Brown-Water Sailors

Riverines blir gjenopprettet av flåten for å utvide flåten til å komme seg tilbake til de brune vannmassene og elvene rundt om i verden.

Hjem Call Center Company: BSG VoiceLog

Hjem Call Center Company: BSG VoiceLog

Leter du etter en ikke-salgstelefon jobb hjemmefra? BSG (Billing Services Group) er en BPO-spesialisert tredjeparts verifiseringstjeneste som passer til regningen.

Budsjetthåndteringstips for nye ledere

Budsjetthåndteringstips for nye ledere

Nye ledere er ofte ikke forberedt på å administrere et avdelingsbudsjett. Les disse 9 viktige tipsene for å unngå noen av de vanligste budsjettfeilene.

Budsjettøving - Finansiell sjargong

Budsjettøving - Finansiell sjargong

En budsjettøvelse er felles forretningsparametre for en kriseforbedring. De har viktige konsekvenser for ansatte og arbeidssøkere.

Lær hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier

Lær hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier

Verdier er en kritisk faktor for å bygge opp en organisasjons forretningsstrategi. Her er tips om hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier.