• 2024-06-30

Dog Trainer Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hundetrening er en karriere som kombinerer kunnskap om dyreadferd med praktiske læringsevner. Tålmodighet, konsistens og gode kommunikasjonsevner (både verbalt og ikke-verbalt) hjelper en trener til å effektivt lære sine hund og menneskelige klienter.

De aller fleste hundetrenere er selvstendig næringsdrivende, selv om noen kan jobbe for en leder eller som en del av en dyrebutikk lydighetstrening. Trenere kan også være ansatt i dyrehjem, veterinærklinikker eller boarding kenneler. Trenere kan tilby gruppelektioner, private leksjoner eller hjemmebesøk. Trenere kan spesialisere seg i lydighet, atferdsendring, aggresjonsstyring, terapi eller service hund trening, smidighet, show hund håndtering, valp trening, triks trening, og en rekke andre områder.

Spesialisering i arbeid med bestemte raser er også et alternativ.

Plikter og ansvar

Denne jobben krever vanligvis evnen til å gjøre følgende arbeid:

  • Operant condition
  • Positiv forsterkning
  • Clicker trening
  • Håndsignaler
  • Stemmekommandoer
  • Belønningssystemer

Hundetrener bruker ovennevnte teknikker for å lære ny eller forbedret oppførsel. De vil også undersøke fremdriften av hunden og gi råd til eiere om hvordan man best kan styrke disse undervisningsmetoder hjemme. De kan også trenge å gi eieren med flere øvelser som skal gjennomføres vekk fra hundens treningsøkter. Hundetrenere må være følsomme overfor eierens behov og kunne gjøre dem oppmerksomme på den viktige rollen de spiller i den løpende treningen av hunden deres.

Hund Trainer Lønn

En hund trener lønn varierer mye basert på deres nivå av erfaring, kompetanseområdet, utdanning og sertifiseringer.

  • Median årlig lønn: $ 34.760 ($ 16.71 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 56,000 ($ 26,92 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 19,610 ($ 9,43 / time)

Hundetrenere må også medføre tilleggskostnader for sin virksomhet som forsikring, reise, treningsgebyravgift (hvis aktuelt) og ulike former for reklame.

Jobbutsikt

Ifølge National Pet Owners Survey eide 68% av amerikanske familier et kjæledyr i 2017. Av de ca 60 millioner eide en hund. Og det nummeret fortsetter å stige. Med dette i bakhodet forventes også utsiktene for jobbvekst for hundetrenere å øke. Jobbvekst vil være høyest i store storbyområder i stater som California og New York, hvor større antall hunder og hundeeiere er konsentrert.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Ingen formell opplæring eller lisensiering er obligatorisk for hundetrenere, men de fleste forfølger noen form for utdanning og sertifisering. Noen håper trenere lærer gjennom lærling med en erfaren trener. Det finnes også en rekke pedagogiske muligheter, hvorav mange tilbyr sertifiseringer og gir ytterligere dybdeopplæring.

  • Opplæringsskole: En god opplæringsskole vil dekke utviklingen av hundetrening, oppførsel, læringsteknikker og hvordan du designer klasser for dine egne kunder etter eksamen. Kursene skal omfatte forelesninger, avlesninger og praktiske treningsklinikker. Studentene vil også ha nytte av tidligere erfaring med å jobbe med en rekke raser i veterinærklinikker og dyrehjem, eller fra høyskolekurs i dyrs oppførsel.
  • Sertifiseringer fra CCPDT:Sertifiseringsrådet for profesjonelle hundetrenere (CCPDT) ble grunnlagt i 2001 og tilbyr to forskjellige typer sertifisering. Den første er kunnskapsbasert (KA), som krever minst 300 timer med hundetrening på tre år, og en signert attest fra en veterinær eller en annen CCPDT sertifikatinnehaver. Den andre er ferdighetsbasert (KSA.) For å kvalifisere for dette nivået, må søkeren allerede ha CCPDT-KA-legitimasjonene. KKPDT krever også videreutdanningskreditter for å opprettholde sertifisering.
  • Medlemskap med APDT: Foreningen av Pet Dog Trainers (APDT) ble grunnlagt i 1993. APDT har en "Professional Member" klassifisering tilgjengelig for de som oppnår sertifisering med CCPDT eller noen andre dyreatferdssamfunn, i tillegg til full og tilknyttet medlemskap. Det er over 5000 medlemmer hittil, noe som gjør dette til den største foreningen av hundetrenere.

Nesten 3000 kandidater har tatt sertifiseringskunnskapstesten med 85% pass rate. Fra mars 2017 var det 3.088 CCPDT-KA og 173 CCPDT-KSAs fra mai 2017 over hele verden.

Ferdigheter og kompetanser

Ikke alle er i stand til å være hundetrener. Det er visse egenskaper du må ha for å få en vellykket karriere på dette feltet:

  • Tålmodighet: Hunder har eget sinn og kommer med forskjellige atferdsegenskaper, så det er viktig at du er tålmodig og ikke blir frustrert. Hunder vil ofte plukke opp holdningen din, selv om den ikke er åpenbart synlig.
  • Tillit: Jo mer selvsikker du er, jo flere hunder vil svare på deg. Klienter vil legge merke til og vil trolig henvise deg til andre. Mens du ikke vil skryte av dine ferdigheter, vil du være i stand til å markedsføre det du har. Vær sikker på hva du tar med på bordet, og la nye og potensielle kunder vite at du får jobben gjort.
  • Ikke en fin freak: Dette kan virke som en merkelig kvalitet, men hvis du noen gang har jobbet med hunder, vet du at det er en rotete virksomhet. Noen ganger må du rulle rundt i gjørmen, håndtere våte og skitne poter, kaste, og få klærne skitne.
  • Kommunikasjons ferdigheter: Dette er en gitt. Hvis du ikke kan kommunisere med dyrene og deres eiere, vil du ikke gjøre det bra i denne karrieren.
  • Lidenskap: En annen ikke-brainer. Hvis du ikke har en lidenskap for hunder, er dette ikke veien for deg.

Arbeidsmiljø

Hundetrener kan jobbe selvstendig eller i samarbeid med andre hundetrenere. De kan jobbe fra klinikker, i seg selv deres kundes hjem, eller hos en barnehage.

Fremdriftsplan

Hundetrener jobber med fleksible timer for å dekke kundenes behov, slik at de kan jobbe netter og helger, eller jobbe med faste timer dersom jobben er basert på et barnehage.

Hvordan få jobben

Søke om

Se på ressurser som Indeed, Monster, og Glassdoor for siste stillingsannonser.

Finn en frivillig mulighet

Se etter et lokalt dyrehjem og spør om de har plass til en annen frivillig.

Finn en lærlingskap

Få veiledning ved å jobbe tett med en erfaren hundetrener.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i hundetrening, anser også følgende karriereveier. Her er en liste over lignende jobber, sammen med median årslønnen:

  • Dog Groomer: $37,400
  • Hundepasser: $43,000
  • Dog Show Handler: $61,000

Interessante artikler

Navy NEC-koder - spesiell krigføring / EOD / dykker

Navy NEC-koder - spesiell krigføring / EOD / dykker

NEC-systemet kompletterer den oppnådde vurderingsstrukturen ved å identifisere personell på aktiv eller inaktiv plikt.

Talepatologen Intervju Spørsmål

Talepatologen Intervju Spørsmål

Her er en liste over ofte stilte intervju spørsmål til talepatologer. Forbered deg på intervjuet ditt ved å se hvilke spørsmål du kan forvente.

Eksempler på en talepatolog resume og omtale brev

Eksempler på en talepatolog resume og omtale brev

Hvordan skrive et CV og et brev til en talepathologist som vil få deg intervjuet, hva som skal inkluderes, og eksempler og maler for å laste ned.

Talepatologist Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Talepatologist Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Talepatologer vurderer, diagnostiserer, behandler og forebygger talerelaterte lidelser.

Hvor mye skal jeg tilbringe en gave til min chef?

Hvor mye skal jeg tilbringe en gave til min chef?

Du er ikke pålagt å gi sjefen din en gave, men hvis du vil, her er retningslinjer for hvor mye du skal bruke.

Speed ​​Meeting Icebreaker: Møt folk raskt

Speed ​​Meeting Icebreaker: Møt folk raskt

Trenger du en isbryter som hjelper møtedeltakere til å koble? Denne hastighetsmøtet isbryter forbinder folk via bevegelse, kommunikasjon og formål.