• 2024-09-28

Intervju Tips for din første jobb

Tips for en vellykket sommerfest i hagen - If Smart #6

Tips for en vellykket sommerfest i hagen - If Smart #6

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du en tenåring som nettopp har startet ditt første jobbsøk? Skal du gå på et intervju for første gang? Selv om du kanskje føler deg veldig nervøs, er nøkkelen til en vellykket opplevelse å forberede seg på intervjuet, øve på intervjuer på forhånd, kle deg riktig, og prøv å holde seg rolig.

Ikke vær bekymret for å være nervøs eller stresset. Husk at intervjueren din mest sannsynlig pleide å intervjue førstegangssøkere.

I tillegg har alle et første intervju i deres arbeidshistorie. Med ditt første intervju under beltet ditt, blir det mye lettere.

Her er tips for å gjøre intervjuet til en suksess.

Før ditt første jobbintervju

Forskning Selskapet. Ta deg tid til å undersøke firmaet, slik at du er kjent med hvordan de fungerer. Det er mye selskapsinformasjon tilgjengelig på nettet. Du kan bli spurt hva du vet om organisasjonen, så sjekk ut avsnittet "Om oss" og "Karriere" på firmaets nettsted hvis du intervjuer med en stor arbeidsgiver. For mindre arbeidsgivere, gjennomgå deres nettsted for å få en ide om hva selskapet handler om. Også, se sosiale medier sider for å fastslå selskapets nåværende fokus.

Lær om jobben. Finn ut så mye du kan om jobben du søker om, så spør deg selv: "Hvorfor er jeg den beste personen for denne jobben?" Kjenner du noen som jobber hos selskapet? Spør dem om jobben, intervjuprosessen, og selskapet. Jo mer du vet om jobben, desto lettere vil det være å svare på spørsmål om hvorfor du vil ha det bra for deg.

Praksisintervjuer.Se gjennom typiske tenåringsintervjuer og svar, og spør deretter et familiemedlem eller en venn for å stille deg noen spørsmål, slik at du kan øve dine svar.

Disse tipsene hjelper deg å øve intervju, slik at du blir mer komfortabel med prosessen.

Kle seg riktig Velg enkel og passende antrekk for stillingen du intervjuer for. Hvis du ikke er sikker på hva du skal bruke, spør en voksen familiemedlem, lærer eller veileder. Ta en titt på hva du ikke bør bruke på et første jobbintervju. "Grandma" -regelen er alltid en god en å gå forbi. Hvis din bestemor ville godkjenne antrekket, har du gjort et godt valg.

Skriv et CV. Et CV vil gi et godt inntrykk på intervjueren. Du trenger ikke formell arbeidserfaring for å skrive et CV. Du kan inkludere uformell erfaring, frivillig arbeid, akademiske prestasjoner og din deltakelse i sport eller klubber. Ta med en kopi av CV, hvis du har en, til intervjuet, samt en penn og papir, slik at du kan ta notater. Slik skriver du ditt første CV.

Få veibeskrivelse og en tur. Hvis du trenger en tur til intervjuet, må du stille den på forhånd. Sørg for at du vet hvor du skal til intervjuet, slik at du ikke går seg vill og er enten i tide eller - enda bedre - noen få minutter tidlig.

Under ditt første jobbintervju

  • Hvis du er under 18 år og din stat krever tenåringer å ha arbeidsdokumenter, ta med deg disse.
  • Prøv å holde seg kult og samlet. Å holde seg så rolig som mulig, vil hjelpe deg med å fokusere på intervjueren.
  • Hvis du føler deg forvirret, ta en pause og ta noen dype pusten for å samle dine tanker.
  • Vær trygg på dine ferdigheter og evner når du snakker med intervjueren. Husk at dette er en første jobb, og du forventes ikke å ha mye erfaring.
  • Prøv å inkorporere hva du vet om selskapet i diskusjonen.
  • Vær ærlig. Hvis du har sport eller andre aktiviteter som kan komme i konflikt med arbeidsplanen din, må du fortelle intervjueren.
  • Vær fleksibel. Du kan ha litt plass i å sette opp en arbeidsplan, men jo mer fleksibilitet du har, desto mer sannsynlig er det at du blir ansatt.
  • Lag øyekontakt og unngå forstyrrelser.
  • Hør og ta notater. Har et spørsmål klar til å spørre på slutten av intervjuet.
  • På slutten av intervjuet takker du intervjueren for å ta deg tid til å intervjue deg.

Etter ditt første jobbintervju

Send en takknemme umiddelbart etter intervjuet til hver person som intervjuet deg for å minne dem om hvor interessert du er i stillingen.


Interessante artikler

Hvordan HR skal håndtere betale når en ansatt avgår

Hvordan HR skal håndtere betale når en ansatt avgår

Hvis du ønsker en ansattes avgang som du ville ha sparket, er det hva du skal gjøre med å betale dem de siste to ukene de ikke fungerte.

Det Pitot-Static System Powers Aircraft Instruments

Det Pitot-Static System Powers Aircraft Instruments

Det du trenger å vite om det pitot-statiske systemet, systemet som leverer strøm til tre grunnleggende flyinstrumenter.

Hvordan HR bruker data for å rekruttere talentfulle medarbeidere

Hvordan HR bruker data for å rekruttere talentfulle medarbeidere

I tillegg til de menneskelige og interaktive forholdene som er til stede når du rekrutterer talentfulle medarbeidere, kan HR også bruke data for å rekruttere talent. Finn ut hvordan.

Lær om betydningen av et salgsteam

Lær om betydningen av et salgsteam

Mens salget vanligvis er en individuell jobb, er mange salgsprosjekter en del av et salgsteam. Lær elementene og betydningen av et godt salgsteam.

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Bruk din ansettelsespakke for å øke rekruttering og opprettholdelse, med disse tipsene for å skape et konkurransedyktig kompensasjonsprogram.

Hvordan er vårt selskap bedre enn din nåværende arbeidsgiver?

Hvordan er vårt selskap bedre enn din nåværende arbeidsgiver?

Lær hvordan du svarer på intervjuespørsmål om hvordan bedriften du intervjuer med, er bedre enn din arbeidsgiver, med eksempler på de beste svarene.