• 2024-09-28

De beste motefotografene

Stef Bos - Sterren tellen | Beste Zangers 2020

Stef Bos - Sterren tellen | Beste Zangers 2020

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Modelleringsbransjen ville ikke være en bransje i det hele tatt hvis det ikke var for fotografer. Imidlertid er ikke alle motefotografer skapt like! Disse talentfulle menn og kvinner er spesielt ønskelige, ettersom de har viet deres liv til å bringe mote til liv. De forvandler modeller til forlokkende og varige bilder som inspirerer verden til å være et vakrere sted. Deres arbeid er så legendarisk at det er hver motemodells drøm å tjene et sted i sine porteføljer.

  • 01 Mario Testino

    Steven Meisel er litt av et mysterium - han gir sjelden intervjuer, og han er sjelden fotografert - men hans merke på moteindustrien er ubestridelig. Han er en av de mest mektige fotografer av all tid, og har blitt kreditert for å oppdage eller pleie karriere fra mange toppmodeller, blant annet Coco Rocha, Linda Evangelista, Doutzen Kroes, Naomi Campbell og Lara Stone.

    Han fotograferes hver Vogue Italia dekke siden 1988 og alle Prada-kampanjer siden 2004, har skutt kampanjer for liker som Valentino, Versace og Dolce & Gabbana, og har jobbet for toppmote magasiner over hele verden. Unødvendig å si er Steven Meisel en fotograf som alle modeller dør for å jobbe.

  • 03 Annie Leibovitz

    Annie Leibovitz er best kjent for sine intime portretter av skuespillere, idrettsutøvere, politikere og musikere (spesielt John Lennon), men hennes arbeid går også over i mote.

    Hun begynte å jobbe for Vogue i 1988 og har siden blitt kjent for sine overdådige og intrikate motefotografier. I tillegg til hennes omfattende magasinarbeid, som også inkluderer mange redaktører og dekningskutter for Vanity Fair, Annie har skutt reklamekampanjer for Prada, Roberto Cavalli, Bulgari, Dior, Gap og andre store etiketter.

  • 04 Patrick Demarchelier

    Fransk motefotograf Patrick Demarchelier er en av de mest betydningsfulle motefotografene hele tiden. Det er hver modells drøm å jobbe med ham og bli fanget i sin signatur, slående stil.

    Demarkelier er ansvarlig for mange av bransjens mest berømte bilder, spesielt hans bilder av Christy Turlington for Britisk vogue (New York, 1992) og Nadja Auermann for Harper's Bazaar (Paris, 1994 og New York, 1995).

    Han har fotografert hver toppmodell, har skutt dekslene på nesten alle motemagasiner og har skapt internasjonale reklamekampanjer for blant annet Chanel, Yves Saint Laurent, Dior og Louis Vuitton. Han ble til og med den offisielle fotografen til prinsesse Diana of Wales i 1989 - den første ikke-Britiske noensinne å gjøre det.

  • 05 Herb Ritts

    Denne LA-baserte motefotografen var en stor aktør på 1980-tallet og 90-tallet. Han fikk et internasjonalt rykte for sine særegne svart-hvite fotografier som var dristige, minimalistiske, og i motsetning til hva moteindustrien noensinne hadde sett før.

    Herb Ritts fotograferte alle de beste modellene av tiden, inkludert Naomi Campbell, Stephanie Seymour, Christy Turlington og Cindy Crawford, jobbet for nesten alle store mote magasiner (han har nesten 40 dekker for Vanity Fair alene), og publiserte fotobøker for ledende designere som Chanel, Cartier, Giorgio Armani og Valentino. Dessverre døde Herb av komplikasjoner fra lungebetennelse i 2002. Han var bare 50 år gammel.


  • Interessante artikler

    En lederes rolle og ansvar

    En lederes rolle og ansvar

    Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

    Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

    Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

    Hvordan modellering komp kort brukes

    Hvordan modellering komp kort brukes

    Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

    Finans Internships Med Bank of America

    Finans Internships Med Bank of America

    Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

    Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

    Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

    Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.