• 2024-09-28

Motiver for å starte en bedrift: Lidenskap vs penger

Motivés - Le chant des partisans

Motivés - Le chant des partisans

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tenker du på å starte en bedrift? Bra for deg, men dagdrømmer og planlegging er to veldig forskjellige ting. Hvis fokuset på entreprenørdagsdrømmene dine er sentrert rundt de millioner du vil gjøre, må du kanskje ta et skritt tilbake og vurdere dine motiver når du velger en bedrift å starte.

Virkeligheten er at de fleste bedrifter ikke lager millioner i sitt første driftsår eller i løpet av de første fem årene av virksomheten. Selvfølgelig er det mulig, og du bør sikte høyt, men ikke uten lydplanlegging, økonomisk støtte og en ekte lidenskap for dine produkter og tjenester.

Følger din lidenskap eller pengene?

Tenk på hva du liker å gjøre og hva du er god til å gjøre - ikke bare den potensielle inntekten. Hva håper du å komme deg ut av virksomheten i tillegg til inntekt? Hvis du svarer, "ingenting", kan du ikke gjøre det som en gründer, uansett hvor god ideen er.

Å starte, vokse og drive en bedrift kan være en takkløs og utmattende prosess, men det kan også være svært givende på mange måter, selv om du ikke gjør den rik over natten. Så når pengene ikke er (ennå) pouring inn, vil du bli motløs eller fortsette å presse fremover? Hvis du er lidenskapelig om mer enn bare å tjene penger, er du mer sannsynlig å være villig til å fortsette å gjøre nødvendige offer, til de store pengene begynner å rulle inn.

De fleste sluttet jobbene sine fordi de ikke liker hva de gjør og går videre til mer givende arbeidsplasser. Hvis du starter en virksomhet som gjør noe du hater, kommer du ikke til å være noen lykkeligere å svare på kundens e-post klokken 2 i pyjamasen din enn du jobber for en kjeppende bedriftssjef i løpet av dagen.

Den rette motivasjonen for å starte en bedrift

Vellykkede entreprenører er sjelden motivert utelukkende av penger. Vellykkede entreprenører oppnår rikdom fordi de tror på hva de gjør og injiserer personlige kjerneverdier i hvordan de bygger en bedrift: Rikdom er deres belønning; ikke deres gud.

Å ha en sann følelse av stolthet og tro på ditt eget selskap, og produktene vil formidle i alt du gjør. Din lidenskap og selvtillit vil få andre mennesker - kunder og investorer - begeistret for virksomheten, og du vil ha en lettere tid for å etablere bedriftens troverdighet.

Hvis ditt eneste mål er å tjene så mye penger på andre mennesker så fort du kan, vil du til slutt ta forretningsbeslutninger av feil grunner og i siste instans skade rykte og vekstpotensial.

Hvis din motivasjon er å starte en bedrift med noe du er lidenskapelig om med målet om å bli en heltidsleve, vil du sannsynligvis lide av færre følelsesmessige tilbakeslag og entreprenørutbrenning når du finner ut at det tar tid å bygge selvstendig rikdom. Du vil være mer tålmodig med deg selv og din virksomhet som den vokser, og vil gjøre bedre forretningsbeslutninger.

Bedriftseiere som utelukkende er motivert av penger, har ofte urimelige forventninger om å bli rik raskt. Når økonomiske mål er dine eneste viktige mål, vil du gå glipp av de mange andre fordelene med å være selvstendig næringsdrivende, inkludert en følelse av prestasjon, formål og fordelene med å vite at du gjør noe som er verdt med livet ditt.


Interessante artikler

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

De 9 beste Pet Trade Shows

De 9 beste Pet Trade Shows

Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.