• 2024-06-30

Ting du bør vite for å være en kunstmodell

Ta ledelse på din egen karriere

Ta ledelse på din egen karriere

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er så mange forskjellige måter å være modell på, og nå mer enn noensinne er det plass til alle i modelleringsbransjen. En type modellering som passer bra til alle voksne modeller, uansett hvilken form eller størrelse de er, er den eldste formen for modellering: live art modellering!

Nøyaktig hva er kunstmodellering?

Kunstmodellering innebærer å posere for en kunstklasse og sine studenter, eller du kan utgjøre for en enkelt kunstner interessert i å male eller tegne menneskeskjema. En levemodell er en uvurderlig ressurs for en kunstner som lærer å skape portretter, noe som er en svært utfordrende ferdighet å skaffe seg. Kunstmodellering kan ikke bare være en utmerket måte å bli komfortabel på med modellering, men også en god måte å tjene penger på, spesielt hvis du jobber mot ditt større karrieremål for å være en mote- eller bane modell.

Kunstmodellering er også et utmerket alternativ for selvsikker folk som kan stå stille foran en gruppe i lang tid. Hvis du ikke er komfortabel, eller selvsikker, foran folkemengder, vil du etterlate din komfortsone og sette deg der ute, for å få den tilliten du trenger for å jobbe foran andre.

Selvfølgelig er det en stor fangst: kunstmodellering krever ofte nakenhet, men det betyr ikke at det alltid er et krav. Og kunstmodellering - spesielt når du er ferdig i en profesjonell setting som en kunstklasse på en anerkjent skole - gjør nesten alltid smakfullt. Også mange kunstmodeller kan forbli kledd, eller delvis kledd, så hvis naken kunstmodellering ikke høres ut som noe du kunne eller ville gjøre, ikke rabatt kunstmodeller helt og holdent.

fordeler

En av de største fordelene ved kunstmodellering er alle kroppstyper og aldre er akseptert. Kunstmodeller er viktige elementer i kunstklasser hvor elevene lærer å tegne levende figurer, men modeller har også fordeler i prosessen. Hvis du ikke har gjort det stort i modelleringsverdenen og leter etter måter å tjene ekstra penger, gjør kunstmodellering mye mening - og ser bra ut på ditt CV. Det er for eksempel en mye bedre passform enn å vente på bord. De fleste kunstmodellene som arbeider i en kunstklasse, betales mellom $ 20- $ 30 i timen, og øktene har en tendens til å vare minst tre timer.

Poser holdes i fem til tjue minutter, og modeller får små pauser i mellom. Hvis du modellerer for en fotograf eller en enkeltartist, blir du generelt betalt mer, men det kan være nødvendig å stille for lengre perioder av gangen.

Finne arbeid

Hvis du har bestemt at kunstmodellering kan være et godt alternativ for deg, er det noen forskjellige måter å finne arbeid på. En av de beste måtene er å sjekke jobbbrett for annonser som ser etter modeller for lokale kunstklasser. Selvfølgelig må du undersøke annonsen din og sørge for at den kommer fra en troverdig kilde. Hvis du ikke finner noen annonser etter å ha søkt på nettet, ring lokale kunststudier, lokale høyskoler og kunstskoler selv og spørre om å bli ansatt som kunstmodell.

Still mange spørsmål

Før du godtar en jobb som kunstmodell, er det noen få kritiske spørsmål du bør spørre. Først må du vite om det er en naken eller kledd kunstmodelleringsjobb fordi du ikke vil være blind. Du vil også vite hvor mye du vil bli betalt, hvor lenge sesjonen vil bli, hvor ofte du får pauser, hvor mange personer som er i klassen, og hvilke stillinger vil bli krevd av deg.

Mens kunstmodellering sannsynligvis ikke vil bli en heltidskarriere, kan det fortsatt være en flott deltidsjobb og vil gi deg stor fleksibilitet. Du vil også lære å utgjøre som et proff samtidig som du blir mer komfortabel modellering foran folk, som begge er essensielle ferdigheter for modeller.


Interessante artikler

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Trenger du en HR-stillingsbeskrivelse? Eller vil du bare vite hva menneskene i HR gjør? Disse omfattende jobbeskrivelsene svarer på begge spørsmålene.

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Trenger du en HR-generalist jobbbeskrivelse som vil fortelle deg de viktigste funksjonene i jobben? Finn også viktige mål og erfaring.

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Interessert i hva en HR-leder gjør? Denne prøvebeskrivelsen for en HR-leder gir en omfattende oversikt over ansvarsområder.

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Vil du vite hva en HR-rekrutterer gjør? Her er en HR-rekrutteringsjobbbeskrivelse som forteller deg detaljert om jobben og hva medarbeiderne bidrar.

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Den obligatoriske pensjonsalderen for aktiv tjeneste Army personell har blitt økt til 62 fra 55.

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Leter du etter utvalgspolitikker, sjekklister, prosedyrer og skjemaer som skal brukes i dine HR-prosesser og programmer? Her er en omfattende ressurs.