• 2024-06-30

Hvorfor LinkedIn er bra for nettverk og jobbjakt

2016 LinkedIn Summer Intern Program

2016 LinkedIn Summer Intern Program

Innholdsfortegnelse:

Anonim

LinkedIn er den største profesjonelle nettverkssiden som er tilgjengelig i dag, brukt av de som er i den lave enden av virksomheten, tilempelpole alle opp til konsernsjefene i internasjonale konglomerater. LinkedIn gir en måte å koble deg til med andre fagfolk, og vil hjelpe deg å holde kontakten med millioner av brukere. LinkedIn er strengt brukt til utveksling av kunnskap, ideer og sysselsettingsmuligheter, og har i økende grad blitt et ledende verktøy for å hjelpe enkeltpersoner utvide sine nettverk, samt en måte å finne jobber på sitt felt.

Hva skal være på LinkedIn profilen min?

LinkedIn er en profesjonell måte å markedsføre ditt personlige merke online. LinkedIn er vanligvis en av de første nettstedene som dukker opp i resultatene i søkemotoren, og er derfor et godt verktøy for å etablere din online tilstedeværelse og koble deg til fagfolk.

Tenk på LinkedIn som en mer dynamisk og visuell versjon av CV-en. Du kan inkludere tradisjonell profesjonell informasjon, for eksempel utdanning, forventet sluttdato, arbeidserfaring, høyskoleutdelinger, klubber og hobbyer. Men i stedet for bare å oppgi denne informasjonen, kan LinkedIn du utvide på hvert punkt. Du kan dele prosjekter du er spesielt stolt av, for eksempel en PowerPoint-restaureringspresentasjon som du gjorde for din arkitektoniske designklasse eller en brosjyre du designet for nonprofitene der du frivillig.

Du kan også inkludere et hodeskudd, selv om det ikke burde være et selvbilde eller et annet tilfeldig bilde. Du ønsker å presentere deg som polert, profesjonell og du bør kle deg som du ville for et jobbintervju.

En av de beste funksjonene i LinkedIn er muligheten til å inkludere referanser og anbefalinger. Hvis du har tidligere professorer eller ledere som verdsatt arbeidet ditt, kan du be om at de sender inn en anbefaling, som vises på profilen din for potensielle arbeidsgivere å se. Hvis du gjør dette, sørg for at hver referanse sier noe annet om dine ferdigheter og arbeidsmoral.

LinkedIn Grupper

LinkedIn har også tusenvis av grupper knyttet til nesten alle bransjer og nisjer du kan tenke på. Du kan finne likesinnede fagfolk i ditt område som deltar i disse gruppene. De diskuterer ofte de siste trender i virksomheten, gir råd og deler jobbposteringer. Å bli med og bli involvert i disse gruppene er en fin måte å utvide ditt faglige nettverk på.

Jobbjakt med LinkedIn

LinkedIn har også en kraftig jobboppføring. I motsetning til andre nettsteder krever det et gebyr på listen over en jobb på LinkedIn, men det eliminerer svindeljobbene, så det er verdt det. LinkedIn gjør det også enkelt å undersøke firmaet du er interessert i, andre medarbeiderne, og stillingsbeskrivelsen du søker om er vanligvis beskrevet i dybden. Du kan til og med koble online med ansetteansvarlig for å diskutere rollen via LinkedIns InMail-tjeneste (selv om nettstedet bare tillater fem gratis InMail-meldinger - etter det må du kjøpe en premiumversjon som koster $ 30 i måneden.

Mens LinkedIn kan være avgjørende for studenter som ser etter en internship eller en første jobb, husk at LinkedIn er for profesjonelle, og du må opprettholde en profesjonell tilstedeværelse i alle dine interaksjoner, innlegg og bilder. Dette er ikke Twitter hvor folk ofte lukker sine frustrasjoner eller diskutere deres politiske synspunkter. Når det brukes omtenksomt, kan LinkedIn være et kraftig verktøy for jobbsøking.

Pulsartikkelen

LinkedIn har også noe som heter The Pulse, en del der folk kan legge inn artikler. Mange av disse er fra bransjeledere, men spirende fagfolk kan også legge inn innhold. Artikler inneholder ofte tips om hvordan du håndterer produktivitet og nyheter om bransjestrender og endring av forretningsmodeller. Engasjere med forfattere og legge inn ditt eget innhold er en nyttig måte å bygge nettverket på og få navnet ditt anerkjent i bransjen.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.