• 2024-06-28

Air Force Enlisted Jobs - 1A7X1 - Aerial Gunner

U.S. Air Force Special Missions Aviators—Training Pipeline

U.S. Air Force Special Missions Aviators—Training Pipeline
Anonim

Dørskytten på et helikopter (HH-60) eller AC-130 Gunship har ansvar og opplæring som inkluderer inspeksjon, vedlikehold, testing, samt drift av noen av de raskeste skytevåpen i militæret. Noen karrierer i Luftvåpenet vil ha forskjellige grupperinger av AFSCs, disse kalles Spesial Duty Assignment - en jobb utenfor din spesialitet (men relatert i dette tilfellet). Aerial Gunner er et eksempel på en spesialoppgave. Aerial Gunners har mange oppgaver tildelt dem.

De er ansvarlige for at alle våpen og forsvarsrelaterte systemer fungerer riktig ved inspeksjon, testing, reparasjon og vedlikehold før og etter flyturen. Hovedfunksjonen til Aerial Gunner er å sørge for at alle våpen systemer fungerer som de skal, og er ordentlig sikret av hensyn til sikkerhet og bruk.

Plikter og ansvar:

Spesialoppgaveposisjonen er ansvarlig for driften av luftbårne våpen og tilhørende utstyr. De utfører inspeksjoner før fly og etter inspeksjon av våpen, forsvarssystemer og tilhørende flyutstyr. De må også kortlegge passasjerer etter behov og vil delta som et besetningsmedlem under trening, bekjempelse og prøveoppdrag.

Bruk av nattesynsbriller (NVGs) til å utføre skanneroppgaver i forhold til bestemt flytype og oppdrag er også en del av joggen. Drift av flysystemer, hjelpe- og redningsutstyr som diktert av oppdragskrav og bistå og koordinere med andre stillinger for å sikre sikker anseelse på våpen, defensivsystemer, heiseutstyr og tilhørende utstyr, er også ansvarlig for luftskytten.

Luftskytten utfører også funksjoner som dikteres av fly og oppdragstype under integrert luft- eller jordoperasjon. Opprettholder ammunisjonskonto eller delkonto og prognoser for ammunisjonskrav som inkluderer bluss og små ammunisjon. Posisjonerer og styrer ammunisjon og våpen systemer for å sikre maksimal kraftkraft. Hjelper flygetekniker under flyulykker og fjernoperasjoner.

Utfører i flyvedlikehold av luftbårne våpen og tilhørende utstyr. Sikrer maksimal tilgjengelighet og utnyttelse av våpen systemer. Utfører alle pre-streik-, streik- og post-streikkrav med særlig vekt på feilfunksjonsanalyse og reparasjon. Går raskt og avgjørende for å gjenopprette funksjonsfeil til operasjonelle forhold. Gjennomfører grundig luftbåren analyse og evaluering av våpen og forsvarssystemer og tilhørende utstyr. Dokumenter alle feil og uoverensstemmelser.

2.3. Overholder flyve-, våpen- og eksplosive sikkerhetsstandarder, gjennomfører fly og grunnopplæring i alle fasetter av flygebyr, flybårne våpen, forsvarssystemer og tilhørende utstyr.

Planlegger, organiserer og styrer luftfartøyeraktiviteter. Oppretter standarder for sikkerhet, arbeidsmetoder og prosedyrer. Gir ressurser, utstyr, direktiver og teknisk informasjon som er passende for oppdraget og tildelt fly. Evaluerer operasjonell effektivitet av flyvere og systemer. Analyserer trender som påvirker flyverytelsen og tar nødvendige tiltak.

Spesialpålogger:

Kunnskap. Kunnskap er obligatorisk for: teori og anvendelse av elektriske, mekaniske og hydrauliske prinsipper som gjelder for luftbårne våpen og alliert utstyr, komponenter og systemer; ansettelse og omsorg for ammunisjon og ammunisjonssystemer: prinsipper for våpenarbeid og ballistiske faktorer; bruk av personlig utstyr, oksygen og kommunikasjonssystemer; fly nødutstyr og prosedyrer, pistolfeil analyse og reparasjon; bruk og tolkning av diagrammer, skjemaer, diagrammer, tekniske publikasjoner, eksplosiv sikkerhet og flyvehåndbøker.

Utdanning. For inngang til denne spesialiteten er det obligatorisk å fullføre videregående skole eller generell utdannelsesutvikling. Dessuten er ferdigstilling av mekaniske eller elektriske baner ønskelig.

Trening. Følgende opplæring er obligatorisk for tildeling av AFSC-indikasjonen: Fullføring av både Luftfartsmotorer og Basic Aerial Gunner er nødvendig for å få tildelt 1A731.

Erfaring.(Merk: Se Forklaring av spesifikasjonskoder for luftvåpen).

1A751. Kvalifisering i og besittelse av AFSC 1A731. Opplev også å utføre som flygebyrsmedlem, inspisere, operere og feilsøke fly og luftbårne bevegelsessystemer; utfører skanningsoppgaver og bruker NVGer.

1A771. Kvalifisering i og besittelse av AFSC 1A751. Opplev også å utføre og overvåke funksjoner som: flyplasstjenester i forbindelse med inspeksjon, drift og feilsøking av luftbårne bevegelsessystemer, utførelse av skannertjenester, NVG-applikasjoner, som sikrer trygt og effektivt våpenarbeid, flyveopplæring og evaluering og gjennomføring av alle nødvendige rapporter og former.

1A791. Kvalifisering i og besittelse av AFSC 1A771. Også erfaring med å styre luftfartsselskaper aktiviteter og funksjoner.

Annen.Følgende er obligatoriske for innføring i denne AFSC:

Normal fargesyn som definert i AFI 48-123, Medisinsk undersøkelse og standarder.

For oppføring, tildeling og oppbevaring av disse AFSCs:

Fysisk kvalifikasjon for flyplasstjeneste i henhold til AFI 48-123, Medisinsk eksamen og standarder, klass III medisinske standarder.

Kvalifisering for luftfartstjeneste i henhold til AFI 11-402, Luftfart og Parachutist Service, Luftfartsklasser og merker.

For tildeling og oppbevaring av AFSCs 1A731 / 51/71/91/00, berettiget til en hemmelig sikkerhetsgodkjenning i henhold til AFI 31-501, Personal Security Program Management.

Distribusjonsfrekvens for denne AFSC

Styrke Req: J

Fysisk profil 111121 (Visjon ukorrigert 20 / 400-20 / 400; korrigert til 20 / 20-20 / 20)

Statsborgerskap Ja

Påkrevd Applied Score M-60 eller E-45.

Teknisk trening:

  • Aircraft Fundamentals Course (AFC), Lackland AFB TX, 13 dager
  • Basic Aerial Gunner (BAG), Lackland AFB TX, 13 dager
  • Overlevelsesskole, Fairchild AFB WA, 17 Dager AC-130 eneste overlevelseskurs
  • Parachuting Water Survival, NAS Pensacola FL, 3 dager
  • Basic Aerial Gunner Course, Kirtland AFB, NM, 23 dager
  • SV-80B Emergency Parachute Training, Fairchild AFB WA, 1 dag
  • HH-60G eneste overlevelseskurs
  • Vannoverlevelse Ikke-fallskjermhopping, Fairchild AFB WA, 2 dager
  • Underwater Egress Training, Fairchild AFB WA, 1 dag

Innledende kvalifikasjonstrening:

  • AC-130H Mission Gunner, Cannon AFB NM, 61 Dager
  • AC-130U Mission Gunner, Hurlburt Field FL, 58 Dager
    • Cannon AFB, NM AC-130H
    • Hurlburt Field, FL AC-130U
    • Davis-Månedlig AFB, AZ HH-60G
    • Kadena AB, Japan HH-60G
    • Moody AFB, GE - HH60
    • Nellis AFB, NV - HH60
    • Nellis AFB, NV HH-60G
    • RAF Lakenheath, Storbritannia HH-60G
  • HH-60G Mission Gunner, Kirtland AFB NM, 63 Dager

Mulige oppgaver (3 nivåer):

Ekstra karriere og opplæringsinformasjon

Merk: Dette karrierefeltet krever opplæring på Enlisted Aircrew Undergraduate Course.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.