• 2024-05-17

Topp 10 IT-sertifiseringer for nybegynnere

Microsoft Azure Fundamentals Certification Course (AZ-900) - Pass the exam in 3 hours!

Microsoft Azure Fundamentals Certification Course (AZ-900) - Pass the exam in 3 hours!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Median årlig lønn for IT-fagfolk var rundt $ 84 000 per 2017, ifølge US Bureau of Labor Statistics. Dette er mer enn dobbelt median årlig lønn for alle yrker kombinert. Datamaskiner spiller en rolle i flere funksjoner for nesten alle yrker, og noen må ta vare på dem alle, noe som gjør IT-yrket til en voksende. BLS prosjekter bransjen for å legge til mer enn en halv million jobber i løpet av tiåret som sluttede i 2026.

De fleste av de høyest betalte IT-jobbene krever en form for sertifisering, men det er derfor viktig å vite hvilken type trening som er nødvendig, avhengig av den bestemte IT-karrieren du forfølger.

  • 01 CRISC: Sertifisert i risiko- og informasjonssystemkontroll

    En annen ISACA-sertifisering anerkjenner CISM-sertifiseringen ferdigheter i informasjonssikkerhetsadministrasjon, som noen som forvalter, utformer og vurderer informasjonssikkerhet for en gitt organisasjon. Denne sertifiseringen har noen forutsetninger, for eksempel eksisterende sertifiseringer som GIAC. Ifølge Ferdighets- og Lønnsrapporten, tjener innehavere av denne sertifiseringen et gjennomsnitt på $ 118 348 per år.

  • 03 Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

    I likhet med CRISC og CISM ovenfor anerkjenner denne sertifiseringen ferdigheter i sikkerhets- og risikostyring, samt sikkerhetsutvikling av programvare. Den gjennomsnittlige årlige rapporterte lønnen for innehavere av denne sertifiseringen er $ 110 603.

  • 04 PMP: Prosjektledelse Profesjonell

    Med en gjennomsnittlig årslønn på $ 109.405 sikrer PMP-sertifiseringen fra Project Management Institute (PMI) at, ifølge PMI, "du snakker og forstår prosjektets globale språk".

  • 05 CISA: Revisor for sertifisert informasjonssystem

    En annen IASCA-sertifisering sørger CISA for at informasjonssystemets revisorer har de nødvendige ferdighetene til å evaluere systemer og følge beste praksis for å "støtte tillit og verdi fra informasjonssystemer." Gjennomsnittslønnen til CISA-innehavere er 106,181 dollar.

  • 06 CCDA: Cisco Certified Design Associate

    CCDA er Cisco sertifisering for nettverksdesign. Pass på at du er sertifisert med en annen Cisco-sertifisering (for eksempel CCNP Routing and Switching eller noen CCIE-sertifisering), da det er et krav til CCDA. Den gjennomsnittlige inntekten til en CCDA-innehaver er $ 99.701. Denne sertifiseringen, sammen med CCNP, er godt å ha hvis du er interessert i å bli en nettverksingeniør.

  • 07 CCNP Routing og Switching

    Ved gjennomsnittlig årslønn på 97,038 dollar per år er CCNP Routing and Switching-sertifisering bra for noen med minst ett års nettverkserfaring og sikrer at innehaveren kan implementere og vedlikeholde brednett og jobbe med spesialister på løsninger.

  • 08 MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

    Microsoft har endret naturen til Microsoft Certified Solutions Expert for å være mer av en bred sertifisering som fokuserer på å implementere teknologi over et bredt utvalg av versjoner i stedet for en fokusert på bestemte fagområder. Imidlertid er en MCSE fortsatt en høyt respektert sertifisering for å oppnå, og gjennomsnittslønnen for MCSE-innehavere er $ 96.215 per år.

  • 09 ITIL v3 Foundation

    ITIL v3-sertifisering-ITIL Master-gjenkjenner de som kan anvende ITIL-konsepter av kvalitets IT-løsninger i virkelige situasjoner. Gjennomsnittlig årslønn for ITIL Master sertifisering innehavere er $ 95.434.

  • 10 Sertifisert Ethisk Hacker (CEH)

    CEH er en leverandør-nøytral (ikke knyttet til noe merke) sertifisering for informasjonsteknologi arbeidere som ønsker å spesialisere seg i "lovlig" hacking ondsinnede hackere, ved hjelp av samme kunnskap og verktøy som ondsinnede hackere bruker. To års sikkerhetsrelatert erfaring er foretrukket før du mottar et CEH. Den gjennomsnittlige årslønnen for CEH-innehaveren er $ 95.155.


  • Interessante artikler

    US Air Force Jobbbeskrivelse 14NX Intelligence Field

    US Air Force Jobbbeskrivelse 14NX Intelligence Field

    Air Force Career Fields jobbeskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for oppdragsgivere. 14NX - Intelligence Field

    AFSC 14NX - Intelligence - Jobbbeskrivelse

    AFSC 14NX - Intelligence - Jobbbeskrivelse

    Air Force Career Fields (jobber) beskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for oppdragsgivere. AFSC 14NX - Intelligence.

    71SX - SPESIELLE UNDERSØKELSER

    71SX - SPESIELLE UNDERSØKELSER

    Air Force Career Fields (jobber) beskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for oppdragsgivere. 71SX - Spesielle undersøkelser.

    Air Force Space og Missile Operations

    Air Force Space og Missile Operations

    Air Force Career Fields beskrivelser for oppdragsgivere i rom- og missiloperasjoner, samt opplæringskrav.

    USAJOBS: Federal Government Jobs

    USAJOBS: Federal Government Jobs

    USAJOBS.gov er den offisielle kilden til føderale jobber, jobbsøknader og sysselsettingsinformasjon. Bruk den til å finne din neste jobb.

    Installasjonsoversikt - US Army Garrison Grafenwoehr

    Installasjonsoversikt - US Army Garrison Grafenwoehr

    US Army Garrison Bavaria har sitt hovedkontor i Grafenwoehr. US Army Garrison Grafenwoehr ble omformet som US Army Garrison Bavaria i 2013.