• 2024-06-30

Hvordan skrive innleveringer til New Yorker Magazine

Можно ли стильно одеться New Yorker? Бюджетные покупки одежды.

Можно ли стильно одеться New Yorker? Бюджетные покупки одежды.

Innholdsfortegnelse:

Anonim

New Yorker ble grunnlagt i 1925 av Harold Ross. Ross polerte sine litterære koteletter på daglige møter i det berømte Algonquin Round Table, hvorav han var et chartermedlem. Den vittige Dorothy Parker og Robert Benchley bidro til bladet i sine tidlige år og var også medlemmer av den litterære legenden. Magasinet har alvorlig litterær status. Gjennom det 20. århundre ble arbeidet ditt publisert i New Yorker en stor milepæl, og magasinet fortsetter å være en av de mest ærverdige forleggerne av kortfiksjon.

Skrive legends grace sine sider

Magasinet har gitt synlighet til og hjulpet med å gjøre karriere for slike vellykkede forfattere som John O'Hara, John Cheever, John Updike, F. Scott Fitzgerald, Raymond Carver, J.D. Salinger, Janet Frame, Salman Rushdie og Alice Munro. Til tross for den universelle nedgangen i magasinleseren siden fødselen av onlinepublisering, fortsetter The New Yorker (under ledelse av redaktør David Remnick) å trives med over 1.240.000 lesere.

New Yorker-stilen

Selv om New Yorker har bidratt mer enn sin rettferdige andel av noveller til litterærkanonen, betyr det ikke at alt det publiserer, er konservativt. Magasinet har også tatt sjanser på noen ganske eksperimentelle forfattere som George Saunders og Haruki Murakami. Det som betyr for deg, forfatteren, er at selv om arbeidet ditt går i retning av de mindre tradisjonelle, kan du gjerne gi det et skudd.

Eksempel fra New Yorker

"Sally vil alltid tro at hun visste straks - før hun hørte Peter stemme, visste hun hva som hadde skjedd. Hvis en ulykke hadde skjedd, ville det ikke være for hennes seksårige, som var modig, men ikke oppfinnsom, ikke en showoff. " (Fra "Deep-Holes" av Alice Munro)

Odds for å bli publisert

Oddsen er selvfølgelig avhengig av hvem du er. Hvis du aldri har publisert noe, er oddsen veldig, veldig slank at du vil bli publisert basert på plass tilgjengelighet. New Yorker publiserer bare en historie per utgave (viet et problem per år til ny fiksjon), og det er sannsynlig at nesten alle ambisiøse amerikanske forfattere forsøker å komme inn i The New Yorker på et eller annet tidspunkt. Og mens New Yorker tar sjanser på nye forfattere, har den en tendens til å tegne fra sin stab av etablerte forfattere, som Munro og Murakami.

Når det er sagt, hvis du er en av de unge forfatterne, tar bladet en sjanse til, hvis arbeidet ditt aksepteres, så blir karrieren din gjort, så det er verdt å ta et skudd.

Hvordan sende innlevering

Send inn historien din som et PDF-vedlegg ved hjelp av magasinets online innleveringsskjema. Send inn din innsending til [email protected]. Send en historie om gangen og la tre måneder til svar. Innleveringer kan også sendes med vanlig post til Fiction Editor, The New Yorker, 1 World Trade Center, New York, NY 10007. Du vil bare høre fra bladet hvis det er interessert i å publisere arbeidet ditt. Hvis du ikke har hørt innen tre måneder, bør du anta at historien din ikke er akseptert.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.