• 2024-07-02

Utforsker problemet med selvmordsforsøk

Copiii Uraniului | Children of Uranium | Documentary Film | CINEPUB [ENG.SUB]

Copiii Uraniului | Children of Uranium | Documentary Film | CINEPUB [ENG.SUB]

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når en politimann mister sitt liv i plikten, er det en årsak til sorg. Retshåndhevelse over hele verden vil fortelle deg at det er få hendelser tristere enn en fallen stipendiats begravelse. Og mens mye er gjort av lovhåndhevelse linje av plikt dødsfall, er det andre farer lurking for offiserer som er like uhyggelig-selv om langt mindre snakket om. Sjef blant disse farene er selvmordsforfølgelse.

Myter om politiet selvmord

Det er mange forutsetninger om det daglige livet til en politimann og hva det gjør med en persons psyke. Med disse forutsetningene kommer troen på at selvmord fra politi er et voldsomt problem.

Men oppblåste selvmordsratene er ikke de eneste mytene og antagelsene om selvbøyde offisielle dødsfall. Andre inkluderer den ubegrunnede troen på at politiet skilsmisse er mer utbredt, eller ideen om at alkohol og narkotikamisbruk forekommer oftere blant offiserer.

De fleste av disse trosretningene er falske, og i det minste, unsubstantiated. I stedet er de basert på oppfattelser, stereotyper og misforståelser av yrket. Dette kan inkludere ideen om at politiets avdelinger underlegger politi selvmord i et forsøk på å dekke dem opp.

Selvmordstakt for politimenn

Dette er ikke å si at antallet selvmord av politibetjente er ikke knyttet til. Faktisk er en studie av nonprofit Blue H.E.L.P. setter politiet selvmord på mer enn 160 for 2018-å ha økt for det tredje rette året. Det er nesten triple graden av offiserer drept i arbeidsplikten, per 2018 Ruderman Family Foundation studie.

Antallet av selvmord i politiet er viktig når du sammenligner det med tettestillingen. Så signifikant, at selvmord fra politiet har blitt merket "den andre plikt til døden".

Er politi selvmord mer utbredt?

Mens studier legger selvmordstakt for politibetjente på rundt 23 per 100 000 offiserer, anslås populasjonsgraden til 14 selvmord per 100 000 personer, basert på Centers for Disease Control-tallene.

Retshåndhevelse offiserer kan da sies å være over 1,5 ganger mer sannsynlig å begå selvmord enn den generelle befolkningen. Til sammenligning er militært medlemmord selvmord omtrent 30 per 100 000 medlemmer.

Grunner til rettshåndhevelse selvmord

Det er mye spekulasjoner om hvorfor selvmordsforvaltningsmyndigheten er høyere enn andre, inkludert de som vi allerede har diskutert - alkoholisme, depresjon og skilsmisse. I sannhet kan disse problemene bare være symptomer på et større problem: posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD).

Sannheten er at en gjennomsnittlig lovhåndhevelse karriere er velegnet til å produsere PTSD for noen offiserer.Mellom de lange timene er tretthet, potensielle helseproblemer og traumer det lett å forstå hvordan PTSD kan bidra til høyere selvmordssatser blant offiserer.

Tall fra Ruderman Family Foundation har funnet at rundt 35% av politibetjentene opplever PTSD, sammenlignet med 6,8% for befolkningen generelt. I tillegg opplever omtrent 12% av offiserene depresjon, mot 6,8% for den generelle befolkningen.

Forhindre politimann selvmord

Ingen kan fullt ut forstå hvorfor et individ kan velge å ta sitt eget liv. Men eksperter anbefaler implementering av psykiske og fysiske velværeprogrammer, ansattstjenester og peer support-systemer.


Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.