• 2024-09-28

Du må slutte å være elendig på jobben

Velly Joonas ‎- Stopp, Seisku Aeg! (FULL 7", soul, Estonia, USSR, 1980-1983)

Velly Joonas ‎- Stopp, Seisku Aeg! (FULL 7", soul, Estonia, USSR, 1980-1983)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du elendig på jobb? Føler du deg aldri godt om å komme opp og gå på jobb på mandag? Føler du uansett, ulykkelig eller ikke i kontroll? Er sjefen din den verste? Har dine medarbeidere engasjert seg i urettferdig klage hele dagen lang?

Er ikke noe bidrag god nok? Hvis du fortsetter å delta i noen av disse situasjonene, vil du sørge for at du fortsetter å hate jobben din. Og å hate din jobb er midtpunktet for et elendig liv. Hvorfor gå dit? Egentlig.

5 tips for å hjelpe deg med å slutte å være ulykkelig på jobb

  • Delta i samtaler eller henge med folk som alltid finner feil med selskapet, ledelsen, kundene, deres kolleger og mer. Legitime bekymringer som faktisk er adressert til side, Hvis du svinder i elendighet og ulykkelighet, og lytter til ulykkelige, vanskelige mennesker, kan det ikke hjelpe, men bringe deg ned. Unhappiness og kritikk er smittsom. Flytt på for å unngå å fange feilen.
  • Hold deg i en jobb som er utfordrende, unexciting og unrewarding. Dag etter dag, år etter år, dummer du ditt sinn og ditt hjerte med arbeid som ikke oppfyller deg. Du har muligheter. Se en karriereveiledning på ditt lokale samfunnsskole, teknisk skole eller voksenopplæringsprogram.
  • Finn ut om andre jobbmuligheter; finne måter å bruke ditt nåværende ferdighetssett annerledes, og ta tester og snakk med en rådgiver for å identifisere arbeid du kan finne mer spennende. Hvis du er en høyskole grad, husk at college college karriere tjenester kontoret kan være i stand til å hjelpe deg, uavhengig av når du ble uteksaminert.
  • Unnlater å ta ansvar for din egen utvikling. Du kan vente for alltid for en ikke-kommunikativ sjef for å gi deg tilbakemelding om områder som skal forbedres og din personlige og profesjonelle vekst og utvikling. Faktisk, i noen organisasjoner, kan du vente år for en ytelsesvurdering eller ytelsesvurdering. Hvorfor vente på noen andre? Hvorfor ikke ta ansvar for deg selv? Ingen vil bry deg så mye om din personlige og profesjonelle vekst og utvikling som du gjør. Og ingen andre har så mye å få som du gjør fra fortsatt vekst.
  • Fortsett å jobbe for en dårlig sjef. Dårlige sjefer, enten ansvarlig ansvarlig eller rett og slett ekkelt folk, endres sjelden uten at noen livsforvandlende hendelser skjer. Hendelsen kan skje, men hvor lenge er du villig til å vente på å klage over hvor ulykkelig du er på jobb? Selv med tilbakemeldinger, blir sjef sjefer sjelden endret.

5 Flere tips for å hjelpe deg med å slutte å være ulykkelig på jobb

  • Arbeid for et selskap som har forretningsmessig praksis, respekterer du. Arbeid for et selskap som ligger til kunder? Gjør løfter til ansatte som aldri blir holdt? Sikkerhet så raskt som mulig. Kulturen som gjør det mulig, er en tøff forandring - hvis noen av lederne selv ønsker å forandre kulturen. Siden ledere og grunnleggeren i stor grad driver kulturen, ikke hold pusten. Det er bedre, mer etiske, selskaper hvor du kan søke jobb.
  • Arbeid i et selskap som stadig er i fare for å gå under. Dette er ikke å foreslå at du forlater et godt selskap som opplever midlertidig woes. Men et selskap som hele tiden opererer i nærheten av konkurs, kan slite ut din optimisme og entusiasme. Det er spesielt sant hvis du ikke er i stand til å ha stor innvirkning på selskapets budsjettering, utgifter eller økonomiske resultater.
  • Hold deg i en jobb der du føler deg fast. Det er mange grunner til at du kan føle deg fast. Din bedrift er liten, og det er ingen steder å gå. Du har blitt overført til kampanjen på grunn av mangel på utdanning, erfaring eller mentorskapsmuligheter. Du har søkt ekstra ansvar og en utvidet jobb til ingen nytte. Du har snakket med sjefen din, og problemene ser ut til å være uoverstigelige. Hvis du er ambisiøs og ønsker å utvide din kunnskap og karriere, er det på tide å gå.
  • Du prøver å gjøre bidrag og komme med ideer for å forbedre arbeidet eller arbeidsmiljøet, men ideene dine blir aldri implementert. Verre, de går inn i et mørkt hull, og du hører aldri svar på dine forslag i det hele tatt. Å holde seg i et arbeidsmiljø som ikke svarer på medarbeiderforslag, vil etter hvert gi deg spørsmål om verdien av forslagene dine. Ethvert miljø som fremmer deg, spørre verdien din eller ditt bidrag er giftig for selvtillit og selvtillit. Finn et mer støttende arbeidsmiljø.
  • Du er lei av å betale lønnsslipp til lønnsslipp. Din nåværende jobb kommer aldri til å betale deg mer enn minimumslønn; du er ikke villig til å vente år for å treffe $ 11,00 en time. Gjennomsnittlig økning er i størrelsesorden tre til fire prosent årlig, slik at du kan se på din nåværende lønn og lett forutsi hvor den vil være, uten endringer, i fremtiden. For hvor mye penger og hvor lenge er du villig til å jobbe? Du har muligheter. Utforsk en bedre betalende fremtid.

Du vil leve livet ditt som om glasset er halvt full, ikke halvt tomt, så vær nøye med hver av disse beskrevne situasjoner. Er du bosatt for mindre enn du kan ha eller være? I så fall kan du vurdere andre alternativer.


Interessante artikler

Hvordan HR skal håndtere betale når en ansatt avgår

Hvordan HR skal håndtere betale når en ansatt avgår

Hvis du ønsker en ansattes avgang som du ville ha sparket, er det hva du skal gjøre med å betale dem de siste to ukene de ikke fungerte.

Det Pitot-Static System Powers Aircraft Instruments

Det Pitot-Static System Powers Aircraft Instruments

Det du trenger å vite om det pitot-statiske systemet, systemet som leverer strøm til tre grunnleggende flyinstrumenter.

Hvordan HR bruker data for å rekruttere talentfulle medarbeidere

Hvordan HR bruker data for å rekruttere talentfulle medarbeidere

I tillegg til de menneskelige og interaktive forholdene som er til stede når du rekrutterer talentfulle medarbeidere, kan HR også bruke data for å rekruttere talent. Finn ut hvordan.

Lær om betydningen av et salgsteam

Lær om betydningen av et salgsteam

Mens salget vanligvis er en individuell jobb, er mange salgsprosjekter en del av et salgsteam. Lær elementene og betydningen av et godt salgsteam.

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Bruk din ansettelsespakke for å øke rekruttering og opprettholdelse, med disse tipsene for å skape et konkurransedyktig kompensasjonsprogram.

Hvordan er vårt selskap bedre enn din nåværende arbeidsgiver?

Hvordan er vårt selskap bedre enn din nåværende arbeidsgiver?

Lær hvordan du svarer på intervjuespørsmål om hvordan bedriften du intervjuer med, er bedre enn din arbeidsgiver, med eksempler på de beste svarene.