• 2024-09-28

Kjemikar Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En kjemiker søker etter ny kunnskap om kjemikalier og bruker den til å forbedre måten vi lever på. Han eller hun kan utvikle produkter som syntetiske fibre, stoffer og kosmetikk. Kjemikere skaper prosesser, inkludert oljeraffinering og petrokjemisk behandling, som reduserer energibruk og forurensning.

De spesialiserer seg på områder som analytisk, organisk, uorganisk, fysisk og teoretisk, makromolekylær, medisinsk og materialkjemi.

Kjemikompetanse og ansvar

Denne jobben krever at kandidatene skal kunne utføre oppgaver som inkluderer følgende:

  • Utfør komplekse forskningsprosjekter, for eksempel utvikling av nye produkter og testing av nye metoder
  • Gi instruksjon om riktig kjemisk testing og prosessering, inkludert blandetider, driftstemperaturer og ingredienser
  • Forbered forbindelser, reagenser og løsninger som brukes i laboratorieprosedyrer
  • Analyser ulike stoffer for å finne sammensetningen
  • Test stoffer og materialer for kjemisk sikkerhet
  • Skriv tekniske rapporter for å beskrive deres metoder og funn
  • Presentere sine funn til ingeniører, forskere og andre kolleger

Kjemikere jobber ofte som en del av et forskerteam, så de må ha evnen til å jobbe med andre mot et felles utfall. Kjemikere har ofte en spesialitet, for eksempel en rettsmedisinsk kjemiker, organisk kjemiker, fysisk kjemiker eller medisinsk kjemiker.

Kjemisk lønn

En apotekets lønn varierer basert på utdanningsnivå, erfaring, geografisk plassering og andre faktorer.

  • Median Årlig Lønn: $ 74.470 ($ 35.93 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 130,560 ($ 62,77 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 42,960 ($ 20,65 / time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

En kjemiker jobb krever minst en fireårig høyskole grad, selv om det er fordeler å forfølge høyere utdanning.

  • Høyskole grad: Hvis du vil være en kjemiker, må du tjene minst en bachelorgrad i kjemi. Imidlertid krever de fleste forskningsoppgaver en mastergrad eller, mer sannsynlig, en Ph.D.
  • Internships: Selv om det ikke er obligatorisk, kan en internship, arbeidsstudie eller fellesskap hjelpe studenter med å få erfaring mens de fullfører sin grad, for å gjøre dem til bedre jobbkandidater.
  • Erfaring: Med erfaring og avansert utdanning i form av doktorgrad, kan kjemikere bli ledende forskere. Ekstra erfaring kan bety oppdrag som inkluderer arbeid på større og mer komplekse prosjekter.

Kjemikompetanse og kompetanse

I tillegg til formell utdanning, vil visse myke ferdigheter eller personlige kvaliteter som du enten ble født eller ervervet gjennom livserfaring, bidra til din suksess i denne okkupasjonen. De er:

  • Problemløsning og Kritisk tenkning ferdigheter: Ditt arbeid som apotek vil identifisere problemer og komme opp med mulige løsninger for dem. Før du implementerer disse løsningene, må du evaluere hver og deretter forutsi hvilken som vil være den mest effektive.
  • snakker, lytte, og Mellommenneskelige ferdigheter: Siden jobben din sannsynligvis vil innebære å jobbe med et lag, er evnen til å kommunisere med andre viktig.
  • Time Management Ferdigheter: Utmerkede tidshåndteringsferdigheter lar deg møte tidsfrister.
  • Analytiske ferdigheter: Kjemikere, som andre forskere, må analysere mye data
  • Organisatoriske ferdigheter: Sterke organisatoriske ferdigheter vil være nødvendig for å holde oversikt over dataene dine, og nøye dokumentere alle prosesser og resultater.

Jobbutsikt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics er vekstutsiktene for kjemikere og materialforskere i løpet av det neste tiåret i forhold til andre yrker og næringer det samme som gjennomsnittet for alle yrker, drevet av et fortsatt behov for kjemikere å jobbe med å utvikle medisinsk nanoteknologi.

Sysselsetting for kjemikere forventes å vokse med om lag 6 prosent de neste ti årene, noe som er litt langsommere enn den gjennomsnittlige veksten projiseres for alle yrker mellom 2016 og 2026. Veksten for materielle forskere antas å være 7 prosent de neste ti årene, mens fysiske forskere jobber projisert til se en 10 prosent økning i løpet av det neste tiåret.

Disse vekstratene sammenligner med den forventede veksten på 7 prosent for alle yrker. Lab erfaring utenfor et klasserom, som med en praktikplass, kan bidra til å forbedre jobbutsikter for nye kjemiutdannere. Avanserte grader og arbeidserfaring, spesielt med grønn kjemi, kan øke potensielle kunder, og jobber vil fortsatt være tilgjengelige på grunn av behovet for å erstatte kjemikere som forlater yrket.

Arbeidsmiljø

De har i hovedsak jobber innen forskning og utvikling innen fysikk, ingeniørfag og biovitenskap. Farmasøytiske produsenter og testlaboratorier benytter også kjemikere. Noen arbeid for den føderale regjeringen, samt statlige og lokale myndigheter. Deres arbeidsplasser er laboratorier og kontorer, hvor de ofte er en del av forskerteam.

Fremdriftsplan

Kjemikere jobber vanligvis regelmessige, heltids timer. De kan av og til trenge lengre arbeidstid for å møte prosjektets frister, eller utføre tidsfølsomt arbeid etter timer.

Hvordan få jobben

SØKE OM

Se etter kjemiker jobber ved hjelp av online jobbsøk nettsteder som Indeed.com, Monster.com, eller Glassdoor.com. Du kan også besøke nettsider som spesialiserer seg på vitenskapsrelaterte jobber, for eksempel NewScientist.com.

FINN ET CHEMIST INTERNSHIP

Finn et internship for å hjelpe deg med å få eksponering, gjennom høyskole karriere senter. Du kan også sjekke om ledige stillinger på de samme nettbaserte jobbportaler som legger inn vanlige stillinger. I tillegg kan du prøve å besøke American Chemical Societys (ACS) nettsted for grunnskoleplasser.

NETTVERK

Bli med på American Chemical Society og registrer deg for arrangementer for å samarbeide med andre i ditt valgte felt. ACS-nettstedet har også et karriere senter med stillingsannonser.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i å bli en kjemiker, vurder også følgende karriereveier, oppført med sine medianårslønner:

  • Biochemist: $ 91,190
  • Kjemisk ingeniør: $ 102,160
  • Geoscientist: $ 89,850

Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?