• 2024-07-02

Fordeler og ulemper med barnevaskjobb

Fordeler og ulemper ved marihuana

Fordeler og ulemper ved marihuana

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange barn i dagens samfunn tilbringer sine somre bort fra skolen sittende hjemme og spiller videospill og ser på TV. Når foreldrene deres var barn, var det ikke uvanlig å tilbringe timer i sommermånedene jobber jobber for barn og kjører lemonade står, walking dogs, og slå plener for ekstra penger å bruke på godbiter. Hvis du vil lære barnet ditt verdien av hardt arbeid, og ditt barn liker å være ute i solen, bli våt og leke med slangen, oppfordre barnet til å kjøre barnas bilvask, kan være et utmerket valg av en varm- vær aktivitet.

Barn bilvask jobb proffene

  • fleksibilitet: En bilvask er ekstremt fleksibel. Den enkelte kan velge de timene som han eller hun ønsker å jobbe og bare planlegge bilvask i disse tider. Men når du forplikter seg til en tidsramme, må du holde fast ved det.
  • En utmerket kilde til trening: Dessverre er de fleste i vårt land overvektige eller overvektige. Det er en nyskapende statistikk, og det starter ofte i barndommen. En av de beste måtene å sikre at barnet ditt ikke lider av fedme og øker risikoen for sykdommer som diabetes, høyt blodtrykk, hjertesykdom og kreft, er å sørge for at de bruker en god del sommermånedene utenfor. Vaskebiler sørger for at barnet ditt kommer til å være på føttene. Å nå og krype i forbindelse med rengjøring av en bil kan gi en utmerket kilde til trening. Selv om barnet ditt for øyeblikket ikke er veldig aktivt, og tyder på at de starter en bilvask, kan de gi dem en god trening uten at de selv vet.
  • En følelse av arbeidsmoral: Mange barn i dagens samfunn vokser opp, går på college, og begynner å søke etter en karriere uten å ha jobbet før. Dette kan være svært vanskelig på et barn når de blir eldre og trenger å finne en kilde til sysselsetting for å betale sine ulike regninger. Et barn uten følelse av hva arbeidet er, kan finne det vanskeligere å bli akklimatisert i en ny jobb eller første jobb hvis de aldri har jobbet før. Det er en god ide å vise barna verdien av sitt arbeid i en ung alder. Oppfordre dem til å starte en bedrift som å vaske biler i de varme værmånedene, kan gi dem en følelse av verdi og stolthet i en godt utført jobb.
  • Moro: Hvis barnet ditt har fritidsaktiviteter, kan vaskebiler være en morsom sommerjobb for ham eller henne. Barnet ditt kan bruke denne tiden til å møte naboer og ha det gøy.

Barn bilvask jobb ulemper

  • Høyt ansvar: Barn spiller ikke alltid bra. Å håndtere biler kan være en risikofylt virksomhet hvis barnet ditt har en tendens til å være grov. Stramt tilsyn med barn mens du vasker andres bil er et must. Bilvasker er nok mer egnet for eldre barn enn for yngre, da de har større ansvarsfølelse, og er mindre sannsynlig å krasje eller kaste bilens personbil.
  • Plassering og opprydding: Hvor vil barnet holde sin bilvask? Å finne et passende sted er nøkkelen. Først og fremst, hvis de ønsker å vaske biler på forsiden av plenen, kan de finne et begrenset marked av kunder blant dine naboer. Også, du må håndtere det gjørmete gresset og såpevannet. Det er viktig å forklare barnet deres involvering i oppryddingsprosessen før de begynner å vaske biler.
  • Variabel lønn: Et barn vaske biler vil selvsagt få mye mindre penger for å rengjøre andres bil enn en voksen på en profesjonell bilvask. De fleste som ville bringe bilen til et barns bilvask, forventer ikke en profesjonell detaljering jobb. De forventer ikke en interiør ren eller krom polsk som du kan få fra en profesjonell. Dette betyr selvsagt at et barn ikke vil motta mye penger fra å vaske motors bil. De kan forvente å gjøre så mye som, om ikke noe mindre, enn en automatisert tjeneste, for eksempel bilkjøring.

Hvilke barn lærer om penger

  • Ansvar: Ditt barn vil lære hvordan de skal være ansvarlige med bilene. Han eller hun vil sette pris på verdien av dollaren mer når han eller hun må tjene den.
  • Kostnader for forsyninger: Ditt barn vil også innse at de trenger å investere penger på forhånd for forsyninger, og deres inntekt vil bli redusert med disse kostnadene.

Å ha barnet ditt får en sommerjobb er en utmerket ide. For barn som er for unge til å jobbe for en forhandler eller fastfoodrestaurant, kan en bilvask være en fin inntektskilde. Det kan lære dem å jobbe hardt, og hvordan man tjener og sparer penger. Det er en fin måte å lære barnet ditt på verdien av hardt arbeid og gi dem en morsom kilde til sommerøvelse.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.