• 2024-05-16

Outplacement-A-tjeneste for avlønnede ansatte

Outplacementforløb l Rådgivning, kompetenceafklaring og fremtidsperspektiver l AS3 Transition

Outplacementforløb l Rådgivning, kompetenceafklaring og fremtidsperspektiver l AS3 Transition

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når en organisasjon gjør den tøffe økonomiske avgjørelsen om å avskrive ansatte, er enhver hjelp selskapet gir, verdsatt. En avgangspakke som dekker to uker eller mer av lønn for hvert år som en ansatt har arbeidet og videreføring av ytelser over tid er de vanligste avgangspakkekomponentene.

Outplacement er en raskt voksende del av en avtale om avtale som skal hjelpe ansatte med å finne arbeid etter oppsigelse eller tap av jobber. Tjenestene er inngått av arbeidsgiver som legger av ansatte. Folk kan betale for utplassering selv, men det er en bonus når de leveres av en arbeidsgiver som en del av en avtale om avtale.

Hvorvidt outplacement er effektiv for å hjelpe ansatte med å finne jobber raskere, kan avhenge av spesifikke omstendigheter.

Tilbyttede tjenester

Outplacement består vanligvis av individuell eller gruppe karriere rådgivning og rådgivning. Siden mange avskedigede ansatte kan være ukjente med dagens arbeidssøk teknikker hvis de ikke har søkt etter arbeid på lang tid, tilbys trening i jobbsøking.

Outplacement firmaer bidrar til å utvikle CV og dekke brev og til og med søke jobb for enkeltpersoner. Outplacement firmaer gir også jobbledere og oppfølging rådgivning og råd.

Outplacement-firmaer leverer kontorer for arbeidssøkende ansatte i enkelte avtaler og gruppetrening i alle aspekter av jobbsøking og karriereovergang. I økende grad blir interaktive utplasseringstjenester tilgjengelig online, slik at en ansatt ikke trenger å reise for å se sin karriere coach. Ekstra outplacement-tjenester leveres over telefonen, med direktemeldinger og til og med teksting.

Ofte handler ikke outplacement om direkte å finne ny sysselsetting. For ansatte som kan ha blitt avskrevet fordi de har ferdigheter eller erfaringer som er utdaterte på arbeidsplassen, fokuserer outplacement ofte på å identifisere måter å oversette disse ferdighetene til den nåværende arbeidsplassen eller finne en ny karrierevei og relevant opplæring.

Hvorfor tilby Outplacement

Valgfrie arbeidsgivere tilbyr utplasseringstjenester fordi de hele tiden er klar over virkningen av deres handlinger på nåværende og potensielle ansatte. Pragmatisk tilbyr arbeidsgivere utplassering for å beskytte deres rykte som ønskelige arbeidsgivere, for å avhende potensielle søksmål og, i tilfelle der søksmål er innlevert, se ut som gode gutter, og å minimere deres ansvar for arbeidsledighetskompensasjon.

Dr. David Sirota, grunnlegger og formann emeritus fra Sirota Consulting, har studert arbeidsplassens oppførsel og ytelse gjennom hele sin karriere. Han sier at de mest effektive og humane layoffs gir økonomisk assistanse, outplacement assistanse og kommunikasjon.

Arbeidsgivere kan bruke outplacement effektivt for å hjelpe medarbeidere å bygge bro mellom gapet mellom arbeidsledighet og ny jobb. Nøkkelen er å benytte et outplacement firma som tilbyr effektive tjenester til tidligere ansatte.

Arbeidsgivere rådes til å måle og spore effektiviteten til outplacement firmaet de bruker, og å samle meninger og erfaringer fra tidligere ansatte som benyttet utplasseringstjenesten.

Ulempene ved utplassering

Karriere på utplasseringsselskaper kan tildeles flere deltakere, begrense en-mot-en oppmerksomhet, og for fagpersoner med stor erfaring, kan de mottatte rådene virke trivielle og ikke veldig nyttige.

Resuméer og deksler som utlederfirmaer utvikler kan være basert på standard kjeleplater og ikke skille seg ut, spesielt når en kandidat konkurrerer med andre klienter i samme utplasseringsfirma for samme jobb.


Interessante artikler

Audio Engineer Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

Audio Engineer Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

Lydingeniører bruker maskiner og utstyr til å ta opp, synkronisere, mikse eller reprodusere musikk, stemmer eller lydeffekter.

Gratulerer breveksempel for en kampanje

Gratulerer breveksempel for en kampanje

Gjennomgå et gratulationsbrev for en kampanje, hva som skal inkluderes i en e-postmelding eller et notat, og flere eksempler på formelle og uformelle brev.

Gratulerer Breveksempler på prestasjoner

Gratulerer Breveksempler på prestasjoner

Eksempler på gratulasjoner bokstaver og e-poster for å sende til en ansatt for å gjenkjenne dem for prestasjoner og få tips om hva som skal inkluderes.

Gratulerer Letter Eksempler på en ny posisjon

Gratulerer Letter Eksempler på en ny posisjon

Her er noen eksempler på gratulasjoner bokstaver og e-poster for å sende til noen som har en ny jobb, med tips for hva du skal inkludere i meldingen din.

Hvordan skrive en gratulasjon Merknad til en kollega

Hvordan skrive en gratulasjon Merknad til en kollega

Her er noen råd for å skrive et gratulasjonsbrev til en kollega (eller en venn), samt en gruppe av prøvebransjer.

12 tips for tilkobling med din intervjuer

12 tips for tilkobling med din intervjuer

Hvem skal du intervjue med, hvordan du bygger rapport under et jobbintervju, de beste måtene å koble til med intervjueren, hvordan å samhandle, og hva du skal si.