• 2024-07-02

Vanlige egenskaper hos Generation X Professionals

Gen-X : Masterminds and Lost Minds | Shonte Taylor | TEDxGreatHillsWomen

Gen-X : Masterminds and Lost Minds | Shonte Taylor | TEDxGreatHillsWomen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Generasjon X, kalt "mellombarnet" av generasjoner, inkluderer amerikanere født mellom 1965 og 1980. Denne generasjonen ble forventet å bidra til arbeidsstyrken i tall på totalt 65,8 millioner innen 2018. Denne generasjonen markerer perioden med fødselsfall etter babyboomen og er betydelig mindre enn tidligere og etterfølgende generasjoner, men det forventes å overstige Baby Boomers - de født mellom 1946 og 1964 - innen 2028.

Årtusener fra 18 til 35 år sluttet Generation X til side i 2015 for å utgjøre den største andelen av arbeidsstyrken, men virkningen av Gen Xers skal ikke ignoreres.

Mellom 35 og 50 år fra og med 2015, har Generation Xers en tendens til å være mer etnisk variert og bedre utdannet enn Baby Boomers. Over 60 prosent av Generation X deltok på college.

Kjennetegn

Generasjon X juridiske fagfolk kan ha junior partner, senior assosiert, mid-level paralegal og midt nivå støttepersonell stillinger i advokatfirmaer. De har også mellomledelse stillinger i regjeringen, juridiske avdelinger og andre juridiske praksismiljøer. Noen Generation X egenskaper er ganske vanlig på arbeidsplassen.

individualistisk

Generasjon X ble gammel i en tid med toinntektsfamilier, stigende skilsmissessatser og en svimlende økonomi, selv om de til slutt ville komme inn i arbeidsstyrken i Clinton-sunners økonomiske år. Kvinner deltok i arbeidsstyrken i store mengder ved fødselen, og spadde en alder av "latch-key" barn. Som et resultat er Generation X uavhengig, ressursfull og selvforsynt. De verdsetter frihet og ansvar på arbeidsplassen. Mange i denne generasjonen viser en uformell forakt for autoritet og strukturerte arbeidstimer.

De misliker å være mikrostyrt og omfavner en hands-off managementfilosofi.

Teknologisk Adept

Generation X-mentaliteten gjenspeiler et skifte fra en produksjonsøkonomi til en tjenesteøkonomi. Den første generasjonen til å vokse opp med datamaskiner, teknologien er uløselig vevd inn i sine liv. Som advokatfirmaer og juridiske avdelinger integrerer nye teknologiske verktøy, har denne generasjonen lært og tilpasset. En felles egenskap for Gen Xers er deres komfortnivå med PDAer, smarttelefoner, e-post, bærbare datamaskiner, tabletter og annen teknologi som brukes på den juridiske arbeidsplassen.

fleksibel

Mange Gen Xers levde gjennom tøffe økonomiske tider på 1980-tallet, og så at deres arbeidsolske foreldre mistet hardt opptjente stillinger. De har en tendens til å være mindre forpliktet til en enkelt arbeidsgiver som et resultat. De er mer villige til å bytte jobb for å komme videre enn tidligere generasjoner. De tilpasser seg godt for å forandre seg og er tolerante for alternative livsstil. Generasjon X er ambisiøs og ivrig etter å lære nye ferdigheter, men de liker å oppnå ting på sine egne vilkår.

Verdier Arbeids- / livssaldo

I motsetning til tidligere generasjoner jobber Generation X å leve i stedet for å leve til jobb. Fra og med 2010 var deres eiendeler statistisk doblet med gjelden. Sammenlign dette med de som er født i de mer sparsomme årene av depresjonen og andre verdenskrig - denne generasjonens eiendeler ble verdsatt til 27 ganger deres gjeld samme år. Gen Xers setter pris på moroa på arbeidsplassen og gir et hardt arbeid / hardt arbeid. Denne generasjonens ledere innlemmer ofte humor og spill inn i arbeidsaktiviteter.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.