• 2024-06-30

Slik tar du eierskap av jobben som leder og leder

Webinar: Hvordan ta tydelig posisjon

Webinar: Hvordan ta tydelig posisjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hver jobb du gjør, fra de enkleste ledelsesoppgaver til å lede og veilede de mest komplekse prosjektene, er en direkte refleksjon over deg som profesjonell. I en verden der økonomisk sikkerhet er en funksjon av dine ferdigheter, kunnskaper og omdømme, er det viktig for deg å ta eierskap til arbeidet ditt og sikre at det reflekterer deg positivt på deg som profesjonell.

Dyrk lidenskap for arbeidet ditt

En måte å faststille ditt rykte med dine lagmedlemmer og medarbeidere er å vise en ekte lidenskap for arbeidet ditt. Som mennesker tar vi våre tegn fra andre, ofte etterlikner følelser og holdninger. Hvis du noen gang har jobbet eller for noen som er begeistret for jobben, vet du at deres lidenskap er smittsom. Ingen jobb er for liten eller for vanskelig, og tid brukt til å jobbe med de som er oppriktig entusiastiske, ser ut til å fly med fantastiske hastigheter.

Kontrast denne meget positive erfaringen med alternativet til å jobbe for noen som er noe ambivalent eller negativt om sitt arbeid. Arbeidet tar på seg tonen, og tiden går langsomt til en kryp med disse sure eller mindre enn fullt engasjert personer.

Det er liten tvil om hvem de fleste av oss foretrekker å jobbe for, og det er liten tvil om at du er mye bedre å bli kjent som noen entusiastiske og forpliktet til sitt arbeid. Fremstil din energi og entusiasme ved enhver anledning!

Å eie rollen som leder

Mens vi ofte sammenligner og kontrasterer ledelse og ledelse som to forskjellige roller, er de en del av samme posisjon. I dette innlegget beskriver jeg muligheter til å vise frem ditt eierskap med sine forskjellige aktiviteter.

  • Gjenkjenne at arbeidet med ledelsen er edelt

    Som leder har du en unik mulighet til å skape verdier for firmaet ditt, teamet ditt og for deg selv ved å forfølge dine aktiviteter med lidenskapen beskrevet ovenfor og ved å vise den forpliktelsen som er nødvendig for å flytte organisasjonen din nærmere for å oppnå viktige mål. Som leder jobber du med medarbeidere, kolleger og kunder, og du er engasjert i mange prosessaktiviteter. Her er en rekke ideer for å vise entusiasmen og eierskapet til din rolle som leder:

  • Kjør effektive, hensiktsmessige møter

    Lær å lede med en agenda; fokusere på oppgaven ved hånden og sørge for at alle ideer blir hørt og vurdert på en respektfull måte. Vær effektiv med tidsbruk. Forsøk å starte i tide og avslutte tidlig. Unngå å håndtere disse hendelsene ved å stadig gi liv til nye møter.

  • Sikre klarheten i teamet og organisasjonens mål

    Folk gjør sitt beste arbeid når de har sammenheng for hvordan deres innsats passer inn i det større bildet. Sørg for å styrke viktige mål og utheve resultater med jevne mellomrom.

  • Se prosessproblemer som muligheter for å forbedre

    Mye av vårt daglige arbeid dreier seg om å sikre følgesvenn på viktige prosesser. Gode ​​ledere ser og lytter etter muligheter for å forenkle komplekse eller ineffektive prosesser og forbedre kvalitet og service. Dine lagmedlemmer vil sette pris på din innsats for kontinuerlig forbedring.

  • Fokus på å levere bemerkelsesverdige opplevelser til dine kunder

    Det spiller ingen rolle om du betjener kunder på markedet eller interne kunder i en annen avdeling, forsøker å levere bemerkelsesverdig service ved enhver anledning. Ditt rykte for å skape disse "Wow" -opplevelsene vil tjene deg og ditt lag godt.

Gode ​​ledere fokuserer på resultater og streber etter å skape gode erfaringer for ansatte, kolleger og kunder. De forenkler komplekse oppgaver, sikrer at de riktige tiltakene er på plass for å måle fremgang og sikre ansvar, og de anerkjenner deres evne til å lære andre hvordan man gjør det samme. Ta denne typen holdning gjennom ditt daglige arbeid som leder og ditt rykte for å eie jobben din vil vokse ved hvert møte.

Å eie rollen som leder

Det er få aktiviteter i ditt faglige liv hvor du har større mulighet til å gjøre en forskjell i andres liv, og deretter tjene som en leders rolle. Rollen som en leder per definisjon er fokusert på å veilede andre trygt og sikkert til et bestemt reisemål. Under reisen har du mulighet til å undervise, støtte læring og utvikling av dine lagmedlemmer og hjelpe enkeltpersoner å navigere utfordringene i livet og karrieren. Her er noen gode muligheter til å vise at du eier din rolle som leder:

  • Omfavne din rolle

    Spør og svar: "Når slutten av vår tid jobber sammen, hva skal gruppemedlemmene si at jeg gjorde for dem?" Forsøk å definere en misjonserklæring for din rolle og dele oppdraget ditt mye. Gode ​​ledere minnes stadig om deres hensikt og streber etter å tilpasse sine daglige aktiviteter med dette formålet.

  • Lykkes en møte om gangen

    I stedet for å se etter den magiske formelen for suksess som leder, innser du at hver dag tilbyr en rekke flotte muligheter for å få en positiv innvirkning på de rundt deg. Fokuser på å lykkes på hver av disse mulighetene. Husk at å vise respekt for andre, selv i utfordrende omstendigheter, er opptaksbilletten din til å lede effektivt.

  • Lære bort

    Store ledere lærer. Rollen er mindre om å fortelle og mye mer om å støtte utviklingen av viktige ferdigheter og praksis. Fra å hjelpe gruppemedlemmene til å forbedre seg som beslutningstakere for å identifisere og støtte nye ledere på teamet ditt, har du en unik posisjon til å tjene som lærer.

  • Stå for noe

    Gode ​​ledere er verdidrevet. De identifiserer med, deler og lever og leder av kjerneverdier, enten de er firmaets eller deres egne.

Bunnlinjen

Du bruker en enorm mengde av livet ditt på jobben. Du har muligheten til å investere deg fysisk, mentalt og åndelig i dine daglige aktiviteter, eller å nærme seg det transaksjonelt. Gevinsten i form av tilfredshet, glede og suksess går til de som gjør den bevisste beslutningen om å eie sine jobber.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.