• 2024-09-28

Tips og råd for å få en unionjobb

Hvordan rydde i Windows 10

Hvordan rydde i Windows 10

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du interessert i å jobbe i en jobb hvor du tilhører en fagforening? Fagforeninger finnes i alle bransjer, og mange fagforeninger betaler godt. De streber etter å sikre høyere lønninger, kortere arbeidsuker og tryggere arbeidsmiljøer for sine medlemmer. Å bli med i en union gir medlemmene gode lønninger og fordeler, samt en viss beskyttelse mot vilkårlig avfyring, slik at faglige stillinger er attraktive for mange arbeidere.

Fordeler med unionsjobber

Unionsarbeidere i jobber som er sammenlignbare med de som ikke er fagforeninger, har vanligvis bedre lønninger. For eksempel, ifølge United States Bureau of Labor Statistics (BLS), var median ukentlig inntekt av en ikke-faglig arbeidstaker $ 860 i 2018 sammenlignet med $ 1.051 for en fagforening. Ikke-faglige arbeidstakere tjente kun 82% av lønnene som ble oppnådd av fagforeningsansatte. Dermed tjente fagforeninger gjennomsnittlig rundt $ 10.000 i økte lønninger i løpet av et år, på grunn av å tilhøre en union.

I tillegg til dekning ved en kollektiv avtale ble denne inntektsforskjellen påvirket av andre faktorer. Større utbredelser av fagforeningsmedlemmer enn ikke-ansatte-ansatte finnes i noen høyere betalende områder innen yrkes-, industri-, alder-, fast størrelse og geografisk regionskategorier. For eksempel var det totale gjennomsnittet av arbeidstakerne representert av fagforeninger 10,7%, men i beskyttende tjenester og utdanning var andelen for unionsmedlemskap henholdsvis 33,9% og 33,8%. Menn, som tradisjonelt mottar høyere erstatning i dette landet, var mer sannsynlig å være medlemmer av fagforeninger (11,1% for menn mot 9,9% for kvinner).

EU-ansatte har også tilgang til bedre fordeler. I 2018 hadde 94% av arbeidstakerne tilgang til medisinske og pensjonsytelser, mens kun 66% av de ikke-faglige ansatte hadde medisinske fordeler. Medisinsk gjeld er den første årsaken til konkurs i USA, så helseforsikring er en stor ressurs for ansatte.

Ikke-faglige arbeidstakere er vanligvis "vilje" -medarbeidere, noe som betyr at de kan bli sparket av praktisk talt noen grunner, så lenge det ikke er basert på diskriminering med hensyn til kjønn, rase eller religion. Hvis en arbeidsgiver avgjør at de ikke liker hårlengden din eller hvis du kommer i fem minutter for sent, har de alt rett til å brenne deg umiddelbart.

Unionsmedarbeidere har imidlertid større arbeidssikkerhet. Å skyte deg, det må være en legitim sak. Det må være tegn på faktisk mislighold eller dårlig ytelse, og det er typisk en prosess som finner sted, inkludert voldgift med fagforeningsledere.

Unionmedlemmer har også styrke i antall. Hvis forholdene blir farlige eller timer er for lange, kan de jobbe sammen for å lobbyere selskapsledelse uten frykt for gjengjeldelse.

Vanlige yrker og industrier for unionsarbeidere

Ifølge Bureau of Labor Statistics, omfatter yrker med høyest konsentrasjon av fagforeninger:

  • Beskyttelsestjeneste yrker: 33,9%
  • Utdanning og bibliotek yrker: 33,8%
  • Bygg- og utvinningsarbeider: 17,1%
  • Installasjons vedlikehold og reparasjon yrker: 15,1%
  • Transport yrker: 14,5%
  • Fellesskap og sosial tjeneste yrker: 13,8%
  • Produksjon yrker: 11,9%
  • Helsepersonell: 11,4%

Næringene med det største antall fagforeninger inkluderer føderale, statlige og lokale myndigheter, verktøy, transport, telekommunikasjon, bygging, utdanningstjenester, film og lydopptak og produksjon. Det finnes mange forskjellige typer jobber i hver bransje.

Tips for å finne en unionjobb

Unionsjobber kan være vanskeligere å finne enn andre former for arbeid. Når økonomien forverres, søker flere mennesker fagforeninger for større beskyttelse, spesielt når oppsigelser blir vanligere. Unionsarbeidere har høyere lønninger og mer makt til å påvirke selskapsledelse enn ikke-faglige arbeidere gjør vanligvis. På grunn av disse faktorene kan konkurransen om å komme inn i fagforeningene være stiv, så du må ofte bruke en god del tidssammenheng med fagforeningsmedlemmer for å bli ansatt.

Gjelder direkte til selskaper tilknyttet fagforeninger

En av de enkleste måtene å få en fagforening er å se etter store arbeidsgivere og selskaper som allerede arbeider med fagforeninger. Du vil vanligvis finne den informasjonen direkte på selskapets nettside eller ved å spørre med naboer, familie venner, medlemmer av din menighetsgruppe og andre kontakter.

Bruk unionsspesifikke jobbbanker

Det er også unionsspesifikke jobbbanker. Den amerikanske sammenslutningen av arbeidsorganisasjoner og kongresser for industrielle organisasjoner (AFL-CIO), et nasjonalt fagforeningsenter og den største forbund av fagforeninger i USA, legger inn faglister etter bransje på sin nettside. Besøk nettsiden til andre fagforeninger for å finne stillinger eller spørre om muligheter gjennom fagforeninger. Unionjobs.com er en utmerket kilde for fagforeninger, inkludert stillinger som arbeider direkte med forvaltningen av fagforeninger.

Sjekk arbeidsstasjoner

Mange fagforeninger vil legge inn jobber på andre store jobbsøkingssteder, for eksempel CareerBuilder, Indeed, eller Monster. Du kan også delta på arbeidsrådsmøter i fylket ditt for å møte faglederne og finne ut hvilke selskaper som ansetter.

Forskning Lærlingsprogrammer

Lærlingsprogrammer er felles innen faglærte fagforenings yrker som rørleggerarbeid, konstruksjon, snekring, elektrisk og rørmontering, og er en utmerket måte å skaffe opplæring og få tilgang til fagforeninger. Søk etter lærlinger i din stat ved hjelp av søkeord som "lærlingskompetanse Illinois" eller "lærlingskap New York."

Kontakt fagforeninger i ditt felt og geografisk område, og spørre om lærerprogrammer. Den amerikanske arbeidsdepartementet tilbyr informasjon om lærlingsprogrammer for fagforeninger og ikke-faglige arbeidstakere gjennom sin nettside.

Få litt erfaring

Det vil være lettere å få tilgang til lærling eller fagforening hvis du har noen erfaring i målfeltet. Vurder å jobbe som arbeidstaker eller assistent for en lokal ikke-faglig handelsarbeider i konstruksjon, rørleggerarbeid eller et annet område av interesse for å få eksponering, bygge opp noen ferdigheter og bevise at du har en reell interesse i feltet. Å delta på et handelsskoleprogram er en annen måte å få det grunnleggende du trenger for å bli ansatt.

Hvordan bli med i en union

Hvis du er ansatt i et selskap som er tilknyttet en fagforening, spør menneskelige avdelinger hos din arbeidsgiver eller det nasjonale kontor for fagforeningen for kontaktinformasjonen til en lokal fagforening. Undersøk dommer og fordeler for å bli med i unionen. Sikre og fullfør papirarbeidet (eller online-dokumentene) for å bli med i foreningen og få din avgift trukket fra lønnsslippet ditt.

I bygg og andre bransjer hvor du kan jobbe for en fagforetak, uavhengig eller på prosjektbasis, identifiserer du det lokale kapittelet i fagforeningen for ditt felt. Møt med en representant for å lære om avgifter og hvordan foreningen vil koble deg til prosjekter. Be om å snakke med andre lokale medlemmer hvis du har spørsmål eller tvil. Du må kanskje søke om å være kvalifisert til å bli med i foreningen. Fagforeningen vil forklare prosessen for deg. Hvis du er akseptert, fyll ut de nødvendige medlemskapsdokumenter, og du vil være helt innstilt.


Interessante artikler

Hvordan HR skal håndtere betale når en ansatt avgår

Hvordan HR skal håndtere betale når en ansatt avgår

Hvis du ønsker en ansattes avgang som du ville ha sparket, er det hva du skal gjøre med å betale dem de siste to ukene de ikke fungerte.

Det Pitot-Static System Powers Aircraft Instruments

Det Pitot-Static System Powers Aircraft Instruments

Det du trenger å vite om det pitot-statiske systemet, systemet som leverer strøm til tre grunnleggende flyinstrumenter.

Hvordan HR bruker data for å rekruttere talentfulle medarbeidere

Hvordan HR bruker data for å rekruttere talentfulle medarbeidere

I tillegg til de menneskelige og interaktive forholdene som er til stede når du rekrutterer talentfulle medarbeidere, kan HR også bruke data for å rekruttere talent. Finn ut hvordan.

Lær om betydningen av et salgsteam

Lær om betydningen av et salgsteam

Mens salget vanligvis er en individuell jobb, er mange salgsprosjekter en del av et salgsteam. Lær elementene og betydningen av et godt salgsteam.

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Bruk din ansettelsespakke for å øke rekruttering og opprettholdelse, med disse tipsene for å skape et konkurransedyktig kompensasjonsprogram.

Hvordan er vårt selskap bedre enn din nåværende arbeidsgiver?

Hvordan er vårt selskap bedre enn din nåværende arbeidsgiver?

Lær hvordan du svarer på intervjuespørsmål om hvordan bedriften du intervjuer med, er bedre enn din arbeidsgiver, med eksempler på de beste svarene.