• 2024-09-28

Tips om å få en oppføringsnivå jobb i underholdning

Yeni Tripod SLIK F-630

Yeni Tripod SLIK F-630

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Komme i gang i underholdningsindustrien oversetter ofte til lavt betalende eller ikke-betalende grunt arbeid, men det kan fortsatt være svært givende. Hvis du er villig til å akseptere den lave lønnen og de ofte menialiserte oppgavene du får i de første to til tre årene, er det sjansen for at du får deg på karriereveien du har drømt om. Temping er en god måte, interning er også et smart valg som er frivillig på et skudd. Her er fire oppføringsnivåer du kan søke, selv om du ikke har erfaring.

Ta midlertidige underholdningsstillinger

En av de raskeste måtene å få den opplevelsen du trenger å bryte inn, er å registrere deg med et tempo-byrå. Temp byråer plasserer deg i et bredt spekter av stillinger innen underholdning. De fleste av disse stillingene er administrative i naturen, som for eksempel å jobbe som assistent i noen dager eller uker. Mens glamouren kanskje mangler, er det ofte den beste ruten for å komme deg inn på et studio-parti.

Ved å logge med et midlertidig byrå, møter du ikke bare en rekke potensielt innflytelsesrike personer, men du vil også være i toppposisjon for å finne ut hva som ellers kan være tilgjengelig som samsvarer mer med dine karrieremål. Pass på at når du kommer ut til et byrå, finner du ut om de plasserer posisjoner innenfor underholdnings- eller medielandskapet. Eller undersøk disse tempebyråene på internett. Du kan også finne ut hvilke temp byråer hvert større studio eller nettverk bruker ved å kontakte sine human resources avdelinger og bare spørre den første personen som plukker opp telefonen.

Det er mange uavhengige produksjonsbedrifter i byer over hele landet, slik at du kan bruke samme strategi uansett hvor du bor. Disse selskapene produserer et bredt utvalg av videoproduksjoner, som reklamefilmer, som er en god start å oppnå praktisk erfaring.

Interning i underholdning

De fleste store nettverk og studioer tilbyr et bredt spekter av praksisplasser. Den gode nyheten er at du ikke nødvendigvis trenger å være på college for å utnytte dem. Disse programmene spenner over et bredt spekter av felt fra å skrive og lede til programmering og utvikling. Hvis du holder minoritetsstatus, ser du hvilke minoritetsspesifikke programmer hvert selskap kan tilby. For å finne ut om disse programmene, besøk de ulike bedriftens nettsider og søk under deres "jobber" -seksjon for en liste over tilgjengelige internshipprogrammer.

Du må kanskje vurdere å flytte for å forfølge drømmen din.

Frivillig arbeid for å oppnå en utjevning

En av de enkleste måtene å få erfaring på, er å tilby å jobbe gratis. Nesten alle i underholdningsbransjen kan bruke et ekstra par hender, og hvis du har råd til å avstå fra en lønnsslipp i en kort periode, får du praktisk erfaring og nettverksmuligheter. Hvis du for eksempel lærer om en film eller tv-skyting, gjennom forskning eller ved en tilfeldighet den dagen, går du til noen på settet og spør om det er noen avdelinger de vet om det som kan tilby frivillige muligheter. Fra kameraavdelingen til sminkeavdelingen er de fleste filmsett ofte shorthanded og mer enn sannsynlig, vil du signere en fraskrivelse og jobbe samme dag.

Hvis du bor utenfor store underholdningsbyer, kan du finne ut om filmer eller tv-programmer blir produsert i ditt område ved å kontakte din lokale filmkommisjon. Hvis byen din ikke har en filmkommisjon, sjekk med fylkeskontorens kontor.

Bli en uavhengig produsent

Dette kommer fra inngangsposisjoner som nevnt ovenfor. Noen av de største navnene i Hollywood startet ved å skrive egne regler. De valgte ikke å starte som produksjonsassistent på den siste Spielbergfilmen, men valgte å lage egen film fra starten. Selv om dette ikke er en vei som lett er reist, er det sikkert mye å si for enkeltpersoner som tar sjansen og risikerer alt. Hvis du føler at du har et prosjekt som du vil gå av bakken akkurat nå, så gå for det.

Les hver bok du kan få hendene på og utdanne deg selv på prosessen. Finn de pengene og talentene du trenger for å få prosjektet ditt til å gå. En god referanseveiledning for nye produsenter er "The Movie Business Book: av Jason E. Squire. Legg dette til din må-les-liste hvis du blir en uavhengig produsent, høres ut som det riktige valget for deg.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.