• 2024-07-02

Hva er endringsledelse på jobb?

Å lykkes med strategisk endring - Ragnhild Kvålshaugen

Å lykkes med strategisk endring - Ragnhild Kvålshaugen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Endring er her for å bli. Du kan ikke løpe bort fra det; Du kan ikke få det til å gå vekk. Du kan ikke komme tilbake til de gode gamle dager. Du kan ikke fortsette å gjøre jobben din, siden du alltid har gjort det. Du lever i en arbeidsverden med kunder som er stadig krevende. Teknologi endrer alle aspekter av arbeidet.

Å gjøre mer med mindre krever omdefinering av personellroller og ansvar, endring av prosesser og systemer og raffinering av tjenester til kunder. Behovet for at dine ansatte skal ta avgjørelser og handle raskt innenfor parametrene for jobbene deres, øker etterspørselen fra kunder og behovet for en fleksibel arbeidsplassforhøyelse.

I dette raskt forandrede miljøet er forandringsledelse ferdigheter avgjørende hvis du ønsker å lykkes. Uansett jobb, må du lære å håndtere endring. Å ta ansvar for endring får deg til å forutse og planlegge for dine neste opplevelser. Det er langt mer kraftfullt og proaktivt enn å tillate enhver passerende vind å buffere arbeidslivet og utsikter. Hvorvidt endringen er i ditt personlige liv og vil spilles over i arbeidsdagen din, eller endringen er knyttet til arbeid, vil dine ferdigheter i forandringsledelse hjelpe deg med å navigere på reisen.

Endringsledelse er prosessen med å hjelpe enkeltpersoner og organisasjonens overgang fra nåværende tilstand til ønsket tilstand. Det innebærer verktøy, ferdigheter og beste praksis på områder som inkluderer:

  • Ledende ledelse og støtte
  • Kommunikasjon
  • Ansattes engasjement
  • Planlegging og analyse
  • Bygg støtte gjennom effektiv forberedelse
  • Adresseringsfaktorer som vil skape motstand mot endring

Målene for enhver endringshåndteringsprosess inkluderer å redusere distraksjonen som organisasjonen opplever mens den beveger seg fra nåværende tilstand til ønsket tilstand.

Distraksjoner inkluderer ansatte overreagerende og motstå endring, endring av daglige prioriteringer, endring av selskapets retning eller visjon som påvirker målene og strategiene til ansatte, og tilbringer planleggingstid på lavere prioriterte elementer.

En forandringsstyringsprosess kan være organisasjonsavhengig og involvere hver ansatt, eller det kan være mer begrenset fokusert på en avdeling, en arbeidsgruppe eller en person. Jo flere personer som er involvert, desto mer tid, energi og engasjement er nødvendig.

Typer av endring for å administrere

Endringer i å håndtere er uendelige. Noen er hele organisasjonsendringsinitiativer. Andre er nærmere hjemme: avdelingsendringer og personellendringer. Som en konsekvens kan du oppleve behovet for å håndtere endring i områder som disse.

  • Din organisasjon endrer sitt oppdrag eller visjon basert på markeder som endrer seg, konsoliderer produktlinjene dine og en ny visjon fra ny ledende ledelse.
  • Endre kundebehov, krav og forventninger basert på tilgjengelige konkurrentprodukter og tilnærming. Markedet står aldri stille, og organisasjonen må tilpasse eller dø.
  • Endring av ansattes behov basert på generasjonsforskjeller, nye arbeidslover, konkurrentens beste praksis, og endring av ansattes behov og forventninger fra arbeid.
  • Avdelingshode ble erstattet av en ny sjef, og hans prioriteringer er forskjellige enn tidligere sjefs.
  • Du har blitt markedsført og må lære en helt ny jobb. Det inkluderer nye kunder, kollegaer og nye måter å drive forretninger på.
  • Personen som deler kontoret ditt, har flyttet til en annen avdeling, og du har en ny romkamerat for å bli kjent med. Det er en seriøs endring som det involverer hvert øyeblikk av arbeidslivet ditt.
  • Din barneomsorgsleverandør flytter ut av staten. Du vil investere timer i å få anbefalinger, intervjuere kandidater og skoler, og velge det beste alternativet for barna dine.
  • Barnas skole flytter til en helårsplan som krever endringer hvert par måneder i deres tidsplan - og din.

Legg merke til at omfanget av endringer som påvirker deg, er bredt. Alle krever at du vet hvordan du effektivt kan håndtere endring, selv om du ikke umiddelbart ser på endringer som noe du må klare.

Du kan lære og øve effektive teknikker for forandringsbehandling. Du vil forbedre din karriere og forstørre ditt bidrag til din organisasjon. Disse tips og teknikker viser deg hvordan. Se hva som påvirker evnen til å navigere forandring vellykket.


Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.