• 2024-06-28

Se hva du gjør etter jobb dårlig oppførsel kan få deg til å miste jobben din

В КОГО ВЛЮБИЛАСЬ ЛИЗА?))

В КОГО ВЛЮБИЛАСЬ ЛИЗА?))

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Vi hører ofte om kjendiser som oppfører seg dårlig eller til og med blir arrestert. Mediene snakker om hvor skadelige disse handlingene kan være kjendiseres karrierer, men etter hvert ser vi at de blir enda mer populære. Publikum kan være svært tilgivende, men vil sjefen din være hvis du oppfører seg dårlig? Kan dine handlinger i eller ut av arbeidsplassen skade karrieren din? Det avhenger av hva du gjorde, som så deg å gjøre det, og hvordan det påvirker arbeidsgiveren din. Unngå disse oppføringene, og du kan lagre ditt profesjonelle rykte.

  • 01 Få arrestert

    Du kan tro at bildet på deg, full og usammenhengende, på Facebook, er morsomt, men hvis sjefen din eller potensielle sjef kommer over det, kan det være veldig pinlig. Tenk på bildet du prøver å formidle. Er dette det?

  • 03 Oppgi arbeidsgiverens hemmeligheter

    Å avsløre proprietær informasjon er et brudd på etikk og kan skade din arbeidsgiver hvor det gjør vondt mest på bunnlinjen. Dette vil ikke bode bra for deg så langt som din nåværende jobb er bekymret, og det kan tarnish ditt omdømme med fremtidige arbeidsgivere også. Selv konkurrerende selskaper som kan ha hatt nytte av din indiscretion, kan være motvillige til å ansette deg.

  • 04 Badmouth Din chef, kolleger eller klienter

    Ingen liker det når folk sier betydelige ting om dem. Hvis du sier noe som ikke er fint om en bekjent, kan han eller hun slutte å snakke med deg. Mens det vil påvirke ditt sosiale liv, hvis du sier noe ekkel om sjefen din, kollegaer eller klienter, kan det påvirke ditt levebrød. Sjefen din kan brenne deg, dine kollegaer kan gjøre jobben ubehagelig, og kundene dine kan bestemme seg for å drive sin virksomhet andre steder.

  • 05 Legg inn skadelig informasjon om arbeidsgiveren din på sosiale medier

    Vær forsiktig med hva du legger inn om jobben din. Hvis du ikke vil si det foran sjefen din, ikke del den på sosiale medier. Som nevnt tidligere, må du ikke bedømme arbeidsgiveren din eller de menneskene du jobber med og ikke gi bort bedriftshemmeligheter. Hvis grunnen til innlegget ditt er å lufte om jobben din, snakk med noen få pålitelige venner i stedet for å sette den der ute for alle å se.

  • 06 Moonlight for en konkurrent

    Hvis du har måneskinn for et konkurrerende selskap, kan du være i strid med arbeidsforholdet ditt hvis det inngår en konkurranseavtale. Sjekk kontrakten din og din arbeidstakerhåndbok. Selv om det ikke er noe som forbyder deg å jobbe for en konkurrent, bør du sjekke med sjefen din først. Han eller hun kunne se det som en interessekonflikt.

  • 07 Få drunk foran din chef eller kollegaer

    Enten du er ute på middag med kollegaene eller på et kontorparti, som for øvrig er teknisk en arbeidsrelatert begivenhet, ikke bli full eller misforstå på noen annen måte. Opprettholde en profesjonell oppførsel er viktig når du er rundt de med hvem du jobber med.

  • 08 Lag racist, sexist eller andre uttalelser som reflekterer dine fordommer

    Mens ytringsfrihet lar deg si hva du vil, er spørsmålet, bør du? Anmerkninger som gjenspeiler intoleranse mot grupper av mennesker, er skadelige og kan reflektere negativt på arbeidsgiveren din hvis du er sett på som en representant for selskapet.

  • 09 Stjælk eller trakassere en kollega

    Sjefen din sannsynligvis vil mislykkes hvis kollegaen rapporterer at du gjør noe som gjør ham eller henne ubehagelig. Skulle sjefen din konkludere med at kollegaen din kan være så ubehagelig at det hindrer hans eller hennes ytelse på jobben, kan du være ute av jobb. Hvis det er seksuelt trakassering, kan du også finne deg selv i juridiske problemer også.

  • 10 Bli fanget og om på en syk dag

    Du vil tilbringe dagen på stranden eller i kjøpesenteret. Ringer du deg syk eller tar en personlig eller en feriedag? Hvis du plukket "ring inn syk", tenk på hva som vil skje hvis sjefen din eller noen som kan fortelle sjefen din, ser deg nyter dagen din.


  • Interessante artikler

    Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

    Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

    En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

    Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

    Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

    Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

    Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

    Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

    Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

    Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

    Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

    Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

    Å velge ut av Statens pensjonssystemer

    Å velge ut av Statens pensjonssystemer

    Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

    Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

    Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

    Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.