• 2024-07-02

Luftvåpenjobb: Luftfartssystem for brenselsystemer (2A6X4)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Luftfarts flybrenselspesialister er ansvarlige for at alle drivstoffsystemer på flyet er i orden. De utfører ofte sikkerhetskontroller og reparasjoner mens et fly er på flukt, noen ganger i kampsituasjoner.

Denne jobben krever høy grad av fokus og konsentrasjon. Luftvåpen kategoriserer det som 2A6X4.

Plikt og ansvar for flybrenselsspesialister

Disse luftfartøyene rådgiver om alle typer reparasjoner av drivstoffsystemer, inkludert fjerning, installasjon og vedlikehold. De diagnostiserer drivstoffsystem og komponentfeil og anbefaler eventuelle nødvendige korrigerende tiltak for å løse problemer.

Hjertet i denne Air Force-jobben utfører imidlertid reparasjoner med vedlikehold på flystanker og -celler. Dette arbeidet finner ofte sted i begrensede rom, og kan innebære reparasjon og erstatning av eventuelle feilfungerende komponenter, og forberede eventuelle fugemasser eller klebemidler som trengs.

Høyere rangerte flyselskaper i denne jobben vil få til oppgave å overvåke, inspisere og evaluere drivstoffsystemer og aktiviteter. Dette inkluderer rengjøring av brenselceller og tanker, og inspeksjon av fremmede gjenstander, sopp og korrosjon. De registrerer og oppdaterer også data på alle flybrennstoffsystemer.

Kvalifiserer som en luftfartsbrenselsspesialist

Hvis du er interessert i denne jobben, bør du være kjent med deler og utstyr til luftvåpenfly, for eksempel ventiler, linjer, målere, kontroller, pumper og andre vedlegg. tetningsmaterialer; metall deler; gummiegenskaper og organiske forseglingsforbindelser.

Disse flyselskapene er kjent med hvordan man leser tekniske publikasjoner; Konseptene og bruken av vedlikeholdsdirektiver; arbeidsprosesser og prosedyrer og riktig håndtering av farlig avfall og materiale.

Vitenskap og fysikk på videregående nivå vil være til nytte for rekrutter vurderer denne jobben. Du må fullføre et grunnleggende vedlikeholdskurs for vedlikehold av flystoffsystemer og et avansert kurs i drivstoffsystemer.

Høyere rangerte flyselskaper må vite hvordan man installerer, reparerer og modifiserer flybrenselsystemer, og til slutt overvåker alle oppgaver knyttet til denne jobben.

Som med de fleste Air Force-jobber, må du ha normal fargesyn å være en eksplosjonssystem for flystoffsystemer. Amerikansk statsborgerskap er også påkrevd for denne rollen.

Testkrav for flybrenselspesialister

Luftfartøyere i denne jobben må score en kombinert 47 på det mekaniske kvalifikasjonsområdet for forsamlingstjenestene for Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB). Dette området består av den mekaniske forståelsen, generell vitenskap og auto og handle ASVAB deltester.

Du vil fullføre 37 dager med avansert trening på Sheppard Air Force Base i Texas.

Lignende sivile yrker til flybrenseleksperter

Selv om mye av det du gjør i denne rollen er spesifikk for Luftvåpenet, med opplæringen du mottar, bør du være kvalifisert til å jobbe for sivile flyselskaper som reparatør eller veileder for drivstoffsystemer.


Interessante artikler

Army Job: MOS 68P Radiologi Spesialist

Army Job: MOS 68P Radiologi Spesialist

Army Radiology Specialists (MOS 68P) hjelper med å diagnostisere sykdom og skade ved hjelp av radiologisk utstyr, inkludert røntgenmaskiner og andre enheter.

US Navy Brown-Water Sailors

US Navy Brown-Water Sailors

Riverines blir gjenopprettet av flåten for å utvide flåten til å komme seg tilbake til de brune vannmassene og elvene rundt om i verden.

Hjem Call Center Company: BSG VoiceLog

Hjem Call Center Company: BSG VoiceLog

Leter du etter en ikke-salgstelefon jobb hjemmefra? BSG (Billing Services Group) er en BPO-spesialisert tredjeparts verifiseringstjeneste som passer til regningen.

Budsjetthåndteringstips for nye ledere

Budsjetthåndteringstips for nye ledere

Nye ledere er ofte ikke forberedt på å administrere et avdelingsbudsjett. Les disse 9 viktige tipsene for å unngå noen av de vanligste budsjettfeilene.

Budsjettøving - Finansiell sjargong

Budsjettøving - Finansiell sjargong

En budsjettøvelse er felles forretningsparametre for en kriseforbedring. De har viktige konsekvenser for ansatte og arbeidssøkere.

Lær hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier

Lær hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier

Verdier er en kritisk faktor for å bygge opp en organisasjons forretningsstrategi. Her er tips om hvordan du bygger en organisasjon basert på verdier.