• 2024-09-28

Hva betyr kundeservice for deg? Beste svarene

5 måter å gi enda bedre kundeservice

5 måter å gi enda bedre kundeservice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du søker om detaljhandel, kundeservice eller annen stilling der du har personlig kontakt med forbrukere eller bedrifter, vil intervjueren være ivrig etter å finne ut hvordan du vil samhandle med kunder og gi dem hjelp.

Et typisk jobbintervju spørsmål for denne typen kundefokusert posisjon er "Hva er god kundeservice?" Et relatert spørsmål er "Hva betyr kundeservice for deg?"

Hva er god kundeservice?

Hva er definisjonen av utmerket kundeservice? Den korte versjonen sørger for at kunden er glad. Den lengre versjonen er å sikre at kunden eller kunden er fornøyd med produktet eller tjenesten, og med salg, levering, installasjon og andre komponenter i innkjøpsprosessen.

Hvordan svare på intervju spørsmål om god kundeservice

Intervjueren vil vite hva du anser som kundeservice for kvalitet, hvordan du definerer god kundeservice, og hvordan du vil være villig til å gi kundene det. Målet er å avgjøre om du oppfyller standarden for optimal kundeservice som definert av arbeidsgiveren.

Den beste måten å svare på er å dele en historie om hvordan du håndterer kundeproblemer når de oppstår på arbeidsplassen. I ditt svar, vær forberedt på å gi konkrete eksempler på god kundeservice enten fra din arbeidserfaring eller fra dine personlige opplevelser som forbruker.

Elementer av god kundeservice

Produktbevissthet Uansett om du snakker om bøker, annonser på et nettsted eller en widget, har du grundig kunnskap om selskapets produkter, noe som er viktig for å gi sterk kundeservice. Ta deg tid til å undersøke selskapet før intervjuet ditt, så du er klar over selskapets produkter, merkevare og oppdrag. Gå gjennom selskapets nettside, sosiale medier, og Google bedriftsnavnet for å få så mye nyttig informasjon som mulig.

Holdning Holdningen er alt, eller nesten alt. Hilsen folk med et smil eller vennlig hello kan gjøre stor forskjell i en butikk, og for enhver kundeserviceposisjon er en vennlig og tålmodig holdning viktig. Vis alle du møter under intervjuet, behandle den positive og engasjerte holdningen du har. Hvis du ikke føler den måten, bør du vurdere disse tipsene for å holde deg positiv under jobbintervjuer.

Effektivitet Kunder verdsetter en rask respons. Vær klar til å dele dine prestasjoner med intervjueren. Har du slått produktivitetsmål, kuttet ned responstid, eller redusert behovet for oppfølgingssamtaler? Alt du har gjort for å være mer effektivt i jobben din, er verdt å dele med dine intervjuere.

Problemløsning Fra å trenge en ny skjorte til bryllup for å kreve en erstatning, søker kundene hjelp, og en del av god kundeservice er å fikse problemer og svare på spørsmål. Snakk om noen av problemene du har løst på jobb, metoden du brukte til å løse dem, og hvordan du løste situasjonen.

Eksempler på de beste svarene

Du kan tilnærme å svare på dette spørsmålet på to måter. Hvis du er ny på feltet, kan det være effektivt å bruke et eksempel på en tid da noen hadde påvirket deg gjennom deres fantastiske kundeserviceferdigheter. Vi har alle hatt gode erfaringer som

vel som dårlig, kundeservice.

Hvis du er en erfaren kandidat, kan du dele eksempler fra tidligere jobber med intervjueren. Vær ekte og ærlig når du svarer. Det er viktig at målene dine og de av arbeidsgiverens nett. Hvis din definisjon av god kundeservice ikke samsvarer med hva ansetteansvarlig diskuterer, er denne jobben kanskje ikke den beste passformen

for deg.

Hvis du har jobbet i en tjenesteindustri, er det best å omtale en anledning da du personlig kunne tilby service utover hva kunden forventet.

Her er et utvalg utvalgssvar du kan skreddersy til eget bruk for å svare på spørsmål om god kundeservice.

  • God kundeservice betyr å ha grundig kjennskap til inventar, erfaring med produktene dine, og å kunne hjelpe kundene med å gjøre de beste valgene for dem. Da jeg jobbet på XYZ, pleide jeg å bruke noen få minutter hver måned og så på de nyeste produktene for å sikre at jeg var fullt klar over deres fordeler, funksjoner og ytelse og kunne gi kunnskapsrike anbefalinger til kunder.
  • Da min fetter ble gift i fjor, hadde jeg nettopp uteksaminert og penger var stramt for meg. Jeg trengte en ny antrekk, og kontorist på klesbutikken var helt fantastisk. Hun fikk meg til å føle at jeg brukte en million dollar på kjole jeg plukket ut (selv om det var en fra siste sesongens salgsstativ) og at jeg så ut som en rullebanemodell i den. Hun tok deg tid til å tilby forslag til hvordan du får tilgang til det og fortalte meg hvor du skal dra for å få de beste tilbudene. Det gjorde en slik innvirkning på meg, og fullstendig forandret min oppfatning av hva kundeservice er. Det gjør hver enkelt kunde føler seg som den viktigste du har sett hele året.
  • God kundeservice er å behandle kunder med en vennlig og hjelpsom holdning. Folk husker hvordan du får dem til å føle, og jeg har funnet ut at smilende og er interessert i å hjelpe dem med å løse deres problem, påvirker hvor fornøyd de er.
  • God kundeservice betyr å hjelpe kundene effektivt, på en vennlig måte. Det er viktig å kunne håndtere problemer for kunder og å gjøre sitt beste for å sikre at de er fornøyd. Å levere god service er en av de viktigste tingene som kan skille virksomheten din fra konkurrentene.
  • I min erfaring betyr god kundeservice alltid å være positiv og villig til å hjelpe kundene dine så godt som mulig. Jeg husker spesielt en kunde fra tidlig i karrieren min, hvem jeg tilbrakte en enorm mengde tid med, og hjalp med å utnytte hennes hjemmekontor med elektronikk. Hun jobbet med et begrenset budsjett, men ønsket å begynne med kvalitetsvarer hun kunne legge til da virksomheten vokste. Hun takket meg og tok deg tid til å sende et notat til veileder neste dag. Jeg tror ikke jeg skjønte til det punktet hvor mye folk setter pris på god kundeservice.
  • God kundeservice innebærer å gi kundene et utmerket førsteinntrykk av virksomheten, med en vennlig hilsen og hjelpsom holdning, samt et godt varig inntrykk. Fastsettelse av kundens behov og løse problemer raskt vil føre til tilfredsgjorte returkunder.

I tillegg bør du gjennomgå de vanligste spørsmålene du sannsynligvis vil få under et intervju for en detaljert stilling, slik at du kan få en ide om hvordan du svarer.

Ta en titt på de ti mellommenneskelige ferdighetene som gjør at folk i kundeserviceposisjoner skinner, og gjennomgå mer vanlig detaljhandel

og kundeservice intervju spørsmål og prøve svar.

Til slutt bør du være oppmerksom på de vanligste spørsmålene du blir spurt når du intervjuer, hvordan du klargjør svar på intervjuespørsmål, sammen med utvalgssvar på disse typiske stillingsintervjuene.


Interessante artikler

Fordelene med karriere stiger

Fordelene med karriere stiger

Sett opp en karriere stige for din organisasjon for å hjelpe det bli et selvopprettholdt senter som sysselsetter strålende medarbeidere som er villige til å vokse og undervise.

Hvordan kan du immigrere til USA for en jobb i HR?

Hvordan kan du immigrere til USA for en jobb i HR?

Hvordan immigrerer et individ fra et annet land til USA for en jobb i menneskelige ressurser? Prosessen kan være vanskelig, men du har noen alternativer.

Hvordan vil kollegaene beskrive din personlighet?

Hvordan vil kollegaene beskrive din personlighet?

Du trenger et godt svar for stillingsspørsmålet, "Hvordan ville dine kolleger beskrive din personlighet?". Her er noen tips og eksempler.

Lær hva CPM er og hvordan det brukes i online budsjettering

Lær hva CPM er og hvordan det brukes i online budsjettering

Lær hva begrepet CPM betyr i annonsering på Internett, og hvordan det brukes til å bryte ned annonseringskostnadene på nettstedet ditt.

Flyleie: Hobbs Time vs Tach Time

Flyleie: Hobbs Time vs Tach Time

For piloter er det et bestemt kjærlighetshattforhold med Hobbs-måleren i et fly. Og hva med Tach tid?

Farene ved en karriere i rettshåndhevelse

Farene ved en karriere i rettshåndhevelse

Poliseringen ligger i midten av listen over farligste jobber, men det er et større bilde når disse årsakene til dødsfall vurderes.