• 2024-06-28

Et eksempel på en oppsigelsesmelding til kollegaer

The Beatles - Yesterday

The Beatles - Yesterday

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bruk denne avbestillingsbrevet for å gi medarbeiderne beskjed om at du avgår fra jobben din. Når tiden tillater at du sender en personlig e-postmelding til hver person som du jobbet tett sammen med, snarere enn en massemelding.

Sørg for å inkludere kontaktinformasjonen din, slik at mottakerne av meldingen din kan holde kontakten.

Eksempel på oppsigelse til en medarbeider

Emnefeltet: Oppsigelsesmelding - Samantha Smith

Kjære John, Jeg ønsket å fortelle deg at jeg forlater stillingen min her hos ABC Corporation. Jeg skal starte en ny stilling hos XYZ Company neste måned.

Jeg setter stor pris på å ha hatt muligheten til å jobbe med deg og har hatt glede av min tid på firmaet.

Takk for støtte, veiledning og oppmuntring du har gitt meg i løpet av min tid på ABC. Selv om jeg vil gå glipp av mine kolleger og selskapet, gleder jeg meg til utfordringene i min stilling og til å starte en ny fase i karrieren min.

Vennligst hold kontakten. Jeg kan nås på LinkedIn (LinkedIn.com/SamanthaSmith), min personlige e-postadresse ([email protected]) eller via mobiltelefonen min, 555-121-2222.

Takk igjen for alt.

Med vennlig hilsen, Samantha

Eksempel på oppsigelse til en gruppe medarbeidere

Emnefeltet: Tanishas siste dag

Kjære utviklings team, Neste torsdag, 27. april, blir min siste dag på ABC Company. Jeg har akseptert en stilling hos XYZ Company, som er en overgang til nonprofit-rommet. Jeg har slike blandede følelser som skriver denne meldingen: Mens jeg er spent på mitt neste skritt, savner jeg alle dere så mye.

Du har laget min tid her på ABC Company så givende! Hvordan kunne jeg ha fått igjennom den pizza-fueled senkoden koding uten deg? Det har vært en glede å jobbe med hver og en av dere, og jeg håper vi kan fortsette å holde kontakten.

Du kan koble meg til LinkedIn eller ta kontakt via e-post: [email protected].

Takk igjen for en fantastisk to år på ABC.

Beste, Tanisha

Tips for å skrive en avgangsmeddelelse brev

Sammen med hjelpen gjør avreise fra et selskap til en jevn en, en avgangsbrev er en god måte å gi medarbeidere dine personlige kontaktinformasjon. (Husk at de ikke vil kunne bruke arbeidsmeldingen din når du er borte!)

Dette gjør det enklere å bygge nettverket ditt - ikke bare kan du dele din personlige e-postadresse, men du kan også gripe øyeblikket og koble deg til personer på LinkedIn hvis du ikke allerede har det. Her er noen tips for å skrive en avgangsmeddelelse-e-post som vil gi medarbeidere et positivt inntrykk:

  • Hold det profesjonelt: Dette er ikke på tide å klage på medarbeidere eller selskapet. Hold det optimistisk og stilig. (Generelt er det en klok idé å unngå vitser som kan bli tatt feil måte i farvelskriften din.)
  • Vær kort: Du trenger ikke å skrive et langt notat. Viktig informasjon som skal inkluderes er din siste dag, din personlige kontaktinformasjon og noen varme følelser. Hvis du vil, kan du også inkludere hvor du skal jobbe neste.
  • Send individuelle notater hvis du kan: Sammen med å sende en gruppe eller en helhetsmelding, bør du vurdere å skrive personlige notater til noen du hadde et nært forhold til. Mens en epost alltid er god, kan det være fint å sende et håndskrevet notat. (I noen bransjer, som forlag, er håndskrevne farvelbrett svært vanlige.)
  • Etterligne andre: Mens håndskrevne kort kan være normen i trykte utgivelser, er de uvanlige i andre bransjer. Det er alltid lurt å sende en avskjedsbudskap som ekkoer hva andre i firmaet har sendt. Hvis avgangsmeddelelser vanligvis er forretningsmessige, hold deg til det formatet. Hvis folk bruker dem til å dele anekdoter, inkludere en selv.
  • Hvis det er hensiktsmessig, send en avgangsmeddelelse til kunder eller klienter: Avhengig av posisjon og næringsliv kan det være hensiktsmessig for deg å informere kunder eller kunder om avreise. Sjekk med sjefen din før du gjør det.

Hvordan si farvel

Du har funnet en ny jobb, og du er klar til å gi to uker beskjed til din nåværende arbeidsgiver. Hva er den beste måten å si farvel på? Det første skrittet er å la sjefen din vite at du går fra. Deretter vil du si farvel til dine medarbeidere.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.