• 2024-06-28

Hvordan lage en god første inntrykk på nye medarbeidere

Tutorial: Hvordan lage en god burger

Tutorial: Hvordan lage en god burger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du vet hva de sier om førsteinntrykket - de sover. Så når du begynner en ny jobb, er det fornuftig å vurdere de beste måtene å imponere på medarbeiderne og danne en god forbindelse med dem tidlig.

Høyt på listen: dressing delen. Du vil velge et antrekk som er nøye kalibrert for å matche formalitetsnivået du har observert fra medarbeiderne under dine intervjuer hos selskapet.

Når du er i tvil, ha på seg et antrekk som ligner på de du hadde på intervjuer - og velg mer formell, ikke mindre.

Det er mer å gjøre et godt inntrykk enn klærne dine. Du vil være deg selv, men også omfavne den gamle muligheten om å fake det til du gjør det. Det er, selv om du føler deg litt nervøs, bære deg selv med selvtillit.

Her er seks måter å gi et godt inntrykk på de nye medarbeiderne, så forholdet ditt kan komme til en sterk start.

Ankomme i tide og klar til arbeid

Vanligvis vil din nye sjefs- eller menneskelige kontakt kontakt deg når du kommer til kontoret for din første dag sammen med hvor du skal dra. Du må kanskje takle papirarbeid før du virkelig kan komme i gang; Noen ganger vil din første dag være viet til orientering.

Hvis selskapet ikke har nådd ut med detaljer, kan du sende en e-post til lederen din for å spørre når du skal ankomme og hvor du skal reise. Vær rask; Målet er å komme tidlig, siden det er tøffe på din første dag, sender en bekymringsnote. Sørg for å ta med alle papirene, etter behov, samt et skriveverktøy og en notatbok, så du er forberedt på å ta notater mens du er på møter og få informasjon fra HR.

Vurder å spørre om en tur

Spot noen som virker ekstra vennlige? Hvis lederen din eller en personellpersonell ikke allerede har vist deg rundt på kontoret, spør en kollega om de har tid til å gi deg en rask tur. Det er ikke noe vanskeligere enn å ikke vite hvor badet er, og det kan være nyttig å kjenne til møterom og hvor man skal fylle på forsyninger.

Kom deg tidlig i gang, så du kan føle deg trygg på å gå til og fra møter og gå rundt dagen.

Master første møtet

Gjør øyekontakt når du rister med nye medarbeidere. Smile - det er best å ha en trygg, positiv holdning. Hvis du har en sjanse, og hvis du er dårlig med navn eller ansikter, skriv ned personens navn, jobbtitler eller ansvar og andre detaljer i den notatboken du tok med deg. På den måten vil du ikke ende opp med å re-introdusere deg selv til folk igjen og igjen. Folk setter pris på det når du husker dem.

Så mye som mulig, introdusere deg selv til folk. Hvis du står i nærheten av noen av kaffemaskinen eller passerer på gangen, kan du smile og si, "Hei, idag er min første dag! Mitt navn er Albert, og jeg skal jobbe med XYZ-teamet. Hva jobber du med?"

I utgangspunktet vil du omfavne de mest utadvendte delene av personligheten din. Introverts, følg disse strategiene når du starter en ny jobb.

Ha en Intro Tale Prepped

Når du møter mennesker en-mot-en, eller potensielt på et team-stort møte eller velkommen lunsj, kan det være et øyeblikk der du forventes å si noen ord om deg selv og din bakgrunn. Det kan bidra til å forberede seg litt. Du trenger sannsynligvis ikke å gi en polert tale med mindre du er på toppledelse eller på executive level, men det er bedre å ikke fumle eller rødme deg gjennom heisbanen din om deg selv.

Du kan introdusere deg selv ved å snakke om arbeidets bakgrunn og noen få personlige detaljer og deretter pakke inn ved å si hvor spent du er på jobb i det nye selskapet.

Her er et eksempel: "Hei alle sammen. Så flott å møte dere alle! Bare litt informasjon om meg, for folk som ikke sitter på intervjuer: Jeg har jobbet hos ABC Company de siste fire årene, og før det var jeg med XYZ-selskap. I begge roller var jeg ansvarlig for prosjektstyring av store lanseringer. Jeg bor i Evanston, med en gigantisk hund (spør meg om bilder senere!) Og min mann. Jeg er veldig begeistret for å bli med i laget her, og kan ikke vente med å bli kjent med alle her og jobbe sammen tett!"

Vær engasjert og profesjonell

De første dagene dine er en god tid for å holde mobiltelefonen din stille, unngå personlige anrop, og hold deg unna din personlige e-post eller rekreasjonsbasert nettlesing. Du vil se oppmerksom og fokusert på arbeid.

Noen ganger kan det være vanskelig på den første dagen eller to - du har kanskje ikke jobb å gjøre. Se om du kan bruke tid på å surfe på selskapets nettside. Spør om det er noen møter du kan sitte på eller enkle prosjekter du kan begynne på.

Du kan finne det fristende i disse tidlige dager for å foreslå måter selskapet kunne fungere bedre. Ideer er gode, men deling av forbedringsstrategier i de tidlige dager, eller å fungere som en kun-alt, kan være off-putting. I stedet for å komme med forslag, bør du vurdere å spørre hvorfor ting gjøres slik de er.

Slutt på en god kommentar

Ikke vær den første til å forlate kontoret. Dra nytte av rolige øyeblikk på slutten av dagen for å skrive ned inntrykk, spørsmål, ideer til prosjekter, etc. Vil du prep mer? Her er enda flere ideer for hvordan du gjør deg klar for en super vellykket første dag på en ny jobb.


Interessante artikler

Når er den beste tiden å foreta kalde anrop?

Når er den beste tiden å foreta kalde anrop?

Finn ut når den beste tiden til å ringe er, pluss få tips om hvordan du skal forberede deg og komme forbi portvaktene.

Topp Industries for Union Jobs i Amerika

Topp Industries for Union Jobs i Amerika

Arbeidstakere i fagforeninger betaler vanligvis mer og har bedre fordeler og pensjonsordninger enn ikke-faglige arbeidstakere. Her er noen av de beste fagforeningene.

Warehouse Jobs: Hvordan jobbe i Distribution Center

Warehouse Jobs: Hvordan jobbe i Distribution Center

Lagerhusjobber er tilgjengelige over hele USA. De fleste som jobber i varehus, er ordrefyllere. Lær om sin jobb og de øverste arbeidsgiverne.

Beste amerikanske stater for pensjonister

Beste amerikanske stater for pensjonister

Når du velger å pensjonere i nær fremtid, hvorfor ikke velge en av disse topp 10 amerikanske statene for å pensjonere seg rik og få mest mulig ut av pensjonsytelsen?

De beste måtene å be om en jobb på et intervju

De beste måtene å be om en jobb på et intervju

Beste måter å spørre om jobben under et intervju, gjør det og ikke å spørre om jobb, med eksempler på hvordan du spør og hva du skal si til intervjueren.

De beste måtene å forbedre salgspresentasjoner

De beste måtene å forbedre salgspresentasjoner

Hvor lenge har det vært siden du forandret salgskonsollen din? Selv den beste salgspresentasjonen blir foreldet over tid. Her er 10 måter å forbedre den på.