• 2024-06-30

Slik forteller foreldrene dine at du vil være musiker

Tips til å skrive spennende

Tips til å skrive spennende

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Jeg får mange e-postmeldinger fra unge som ber om råd om hvordan de har den fryktede "Jeg vil bli en heltidsmusiker" diskusjon med foreldrene sine. Noen foreldre er kule med det, men andre foreldre, vel, de kan ha i tankene andre planer for deg - mer i tråd med "college-grad school-job security."

Hvordan forberede

Så, du kan føle at foreldrene dine bare ikke får det hvis de gir deg en hard tid om dine musikalske ambisjoner. Og la oss være ærlige, i mange tilfeller kan de ikke få det, bare fordi de ikke har hatt mye eksponering for musikkbransjen. Men de prøver ikke å være slem for deg og ødelegge drømmene dine (i hvert fall er de sannsynligvis ikke). Å gå til dem forberedt på å ha en produktiv samtale kan hjelpe deg med å unngå en stor, dramatisk scene.

Her er noen tips for å fortelle foreldrene dine om dine musikkmål.

Har Real Music Business Goals

"Jeg vil være musiker" er litt vag. Det er mange forskjellige typer musikere. Hvilken vil du være? Ønsker du å lede et band og tur rundt i verden? Ønsker du å være en øktmusiker? Ønsker du å leve med å spille en roterende tidsplan for lokale bargigger? Du trenger ikke å bestemme akkurat nå hvor musikkkarrieren din vil ta deg, men du må kunne snakke om dine spesifikke musikkmål med foreldrene dine for å vise dem at du har gitt dette litt alvorlig tanke.

Tenk på et college kompromiss

Foreldrene dine vil sannsynligvis fokusere på utdanningen og gå på college. Du vil fokusere på musikk uten forstyrrelser av klasser. Hvem har rett? Ingen kan si at du må gå på college for å bli musiker fordi du ikke gjør det. Det er imidlertid store fordeler med å delta på college, selv om "å ha en utdanning å falle tilbake" (men lytt til meg nå - det betyr noe). Høyskoler er hotbeds av musikkaktivitet. Det er radiostasjoner, show, klubber, musikkklasser, musikere og mye, mye mer.

College er ikke bortkastet tid; Det kan være en sjanse til å finpusse dine ferdigheter og kanskje til og med bygge opp en lokal musikk som følger.

Her er kompromissdelen: Hvis foreldrene dine er lidenskapelige om høyskoleutdanningen, og du er like lidenskapelig om musikken din, gjør du begge. Enig med foreldrene dine om at du skal gå i skole (og gå til klasser og gjør det bra) og at du kommer til å forfølge din musikk karriere på samme tid. Hvis din store pause er i konflikt med din psykfinale, kommer du til å ta den store pause, forutsatt at det er en stor pause. Du samtykker i å gjøre det bra på den psykiske finalen hvis din store pause fortsatt er å komme inn. Det er rettferdig, ikke sant?

Vær klar til å snakke med økonomi

Det er ikke så lett å tjene penger i musikkbransjen som du kanskje tror. Ærlig, foreldrene dine har rett på det. Du kan leve i musikkbransjen, men sjansene er at du skal trenge en plan for å støtte deg selv mens du sliter med å leve av musikken din. Hva skal den planen være?

Foreldrene dine ønsker ikke å tenke at planen innebærer å sove på sofaen, betale deg en voksenpenning eller gi deg ut av kredittkortgjeld. Du vet nok ikke nøyaktig hvor mye penger du skal gjøre når du begynner på musikkkarrieren din, eller hva alle utgiftene dine vil være, men gjør ditt beste for å lage en plan som viser foreldrene dine at du har tenkt på den. Vær klar til å svare på spørsmål om inntekt, planlagt bo situasjon og mer. Igjen, kanskje det er ikke den endelige løsningen du ender opp med, men ideen om at du nærmer deg dette, beroliger dem til at du er seriøs.

For bonuspoeng, gjør litt forskning om musikkbransjen og hvordan musikerne tjener penger på sine opptak og liveopptredener. Det er en god sjanse for foreldrene dine ikke vet hvordan dette fungerer, og det vil ikke inspirere tillit hvis du heller ikke vet det.

Vis dem din lidenskap

Noen ganger er det vanskelig å vise foreldrene dine hvor lidenskapelig du er om musikken din, spesielt hvis de ikke er begeistret over dine ambisjoner. Vis dem uansett. La dem få vite nøyaktig hvor mye dette betyr for deg. Det kan ikke få dem til å slutte å bekymre deg, men det kan gjøre dem litt mer støttende.


Interessante artikler

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Trenger du en HR-stillingsbeskrivelse? Eller vil du bare vite hva menneskene i HR gjør? Disse omfattende jobbeskrivelsene svarer på begge spørsmålene.

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Trenger du en HR-generalist jobbbeskrivelse som vil fortelle deg de viktigste funksjonene i jobben? Finn også viktige mål og erfaring.

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Interessert i hva en HR-leder gjør? Denne prøvebeskrivelsen for en HR-leder gir en omfattende oversikt over ansvarsområder.

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Vil du vite hva en HR-rekrutterer gjør? Her er en HR-rekrutteringsjobbbeskrivelse som forteller deg detaljert om jobben og hva medarbeiderne bidrar.

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Den obligatoriske pensjonsalderen for aktiv tjeneste Army personell har blitt økt til 62 fra 55.

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Leter du etter utvalgspolitikker, sjekklister, prosedyrer og skjemaer som skal brukes i dine HR-prosesser og programmer? Her er en omfattende ressurs.