• 2024-07-02

Militær arbeidshundehandler (31K) Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

What is reddit?

What is reddit?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv i dagens 21. århundre hær, hvor noen soldater nå er opplært til å treffe sitt mål fra motsatt halvkule med ubemannede fly, er det fortsatt et sted for det grunnleggende forholdet mellom hjørnetenner og deres håndtere i militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 31K.

Militær Arbeidshund Arbeidsoppgaver og ansvar

En hundhandler i hæren er ansvarlig for den daglige omsorg og grooming av dyret, holder dyrets kennel rent og dyret passer, ved å gi daglig mosjon. En del av jobben innebærer briefing Army lederskap om hva hunden bringer til et bestemt oppdrag, og administrative oppgaver, for eksempel registrering

Militære arbeidshunder (MWD) lag er alltid på jobb, både hjemme og i utlandet, som støtter kampoppdrag eller daglig rettshåndhevelse. Faktisk forbyr forskrifter at du legger ekstra oppgaver på en K-9-handler som vil forstyrre hans eller hennes primære oppgaver.

Militære arbeidshunder er ansatt primært for å søke enten for narkotiske stoffer eller eksplosiver. Faktisk kan hjørnetenner kun trent til å søke etter den ene eller den andre i løpet av sine karrierer, for å holde deres snouts spesialisert.

Hunder kan også bli utdannet som kampsporere eller patruljedyr, og kan bli pålagt å utføre hemmelige tjenesteoppdrag, samt helse- og velferdsinspeksjoner. Handlers kan arbeide i følgende områder eller utføre disse typer oppgaver:

  • Patrol Drug Detector Dog (PDDD) handler
  • Patrol eksplosiv detektor hund (PEDD) håndterer
  • Søk etter helse og velferd
  • Lov og ordreoperasjoner
  • Installasjonskraftbeskyttelse og lov- og bestillingsstøtte
  • VIP-støtte
  • Tollstøtte

Militær arbeidshundførerlønn

Samlet kompensasjon for denne stillingen inkluderer mat, bolig, spesialavgift, medisinsk og ferietid. Hvis du anvender bestemte MOS-koder i hæren, kan du også være kvalifisert for visse kontantbonuser på opptil $ 40.000 dersom HR-spesialist jobben regnes som en av hærens stillinger i etterspørsel.

Du kan også tjene opplæringsgodtgjørelser, for eksempel stipend for å dekke hele studiekostnaden, stipend for levekostnader og penger til bøker og avgifter.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Tidligere et spesialisert ferdighetssett for soldater som allerede hadde en primær MOS, ble militær arbeidshundbehandler sin egen fullverdige MOS i 2012.

  • testing: Kandidatene må først ta det Armed Services Professional Aptitude Battery (ASVAB), som er en serie tester som hjelper hæren til å forstå dine styrker og identifisere hvilken hær som passer dine talenter. De må score en 91 i ferdig teknisk (ST).
  • Trening: Handlers er trent i 11 uker på Lackland Air Force Base i Texas. (Luftvåpenet leder opp arbeidshundsprogrammet for hele forsvarsdepartementet.) Opplæringsforløpet dekker temaer som omsorg, fôring og grooming, inkludert doggy førstehjelp, hvordan du opprettholder lydighet og kontroller aggresjon, søking, speiding og patruljering og lære hvordan man håndterer forholdene når det er under skyting.
  • sertifisering: Også, når de er sammenkoblet, må et soldat / hundeteam sertifiseres klar til arbeid før de kan bevege seg fremover, og sertifiserer hvert år. Sertifisering omfatter luktgjenkjenning, hensiktsmessig bruk av dummy-eksplosiver og narkotika for å holde hunden skarp og utøve søk på en rekke områder som kjøretøyer, kaserner, bagasje, varehus og ulike åpne områder.

Bare for å være klar, er sertifisering ikke alt på hunden. Forordningen foreslår at håndterere får to streik - en sjanse til å sertifisere med to hunder - før feil betyr at du er oppstart fra MOS. Men de fleste håndterer knytter seg relativt enkelt til hundene sine, og arbeider for å holde forbindelsen med dyret sterkt.

Militær arbeidshansker og kompetanse

Å jobbe som en militær hundshåndterer krever andre ferdigheter i tillegg til trening og sertifisering, for eksempel:

  • Følelse og medfølelse: Prospektive håndterere må vise høy grad av hengivenhet for deres dyr. Arbeidshundprogrammets filosofi er "en hund, en handler" til hunden går fra tjeneste. Forbindelsen mellom håndterer og dyr bør være sterk, siden de kan stole på hverandre i en kampsituasjon eller i andre høytstående situasjoner.
  • Andre krav: Søkere til denne jobben må passere en medisinsk skjerm og en bakgrunnskontroll, få et pass og fullføre et intervju med kennelmesteren eller enhetskommandøren for å kvalifisere for denne frivillige oppdraget.
  • Forstå hunder: Evne til å forstå kondisjoneringsoppførsel i trening hunder.
  • Tålmodighet: Søkere må ha tålmodighet til å trene sitt dyr og behandle dem med respekt uavhengig av situasjonen.

Jobbutsikt

Ferdighetene du lærer i denne stillingen, vil hjelpe deg med å forberede deg på å ta en sivil karriere med føderal, statslig og lokal rettshåndhevelse. Mange av ferdighetene du lærer, vil også hjelpe deg med å utføre sivile jobber som involverer å jobbe med dyr, og generelle lederstillinger.

Partnerskap for ungdoms suksess (PaYS) Program

Soldater som er interessert i jobber som arbeider med dyr en gang utenfor militæret, kan være kvalifisert for sivil sysselsetting ved å registrere seg i Army PaYS-programmet. Pays-programmet er et rekrutteringsalternativ som garanterer et jobbintervju med militærvennlige arbeidsgivere som leter etter erfarne og trente veteraner for å bli med i organisasjonen. Du kan finne ut mer online på Army Pays Program-nettstedet. Følgende er noen av selskapene som deltar i programmet:

  • LAPD
  • New York City Police Dept.
  • Louisville Metro Police
  • Clearwater PD
  • Alabama Department of Corrections
  • Las Vegas Metro Police Department
  • Kansas Highway Patrol
  • City of Chicago
  • Baltimore Police Department
  • Corpus Christi Police Department

Arbeidsmiljø

Arbeidet med en militær arbeidshundhåndterer utføres i feltet og kan innebære å jobbe i hardt terreng og alle slags værforhold.

Fremdriftsplan

Denne stillingen har vanligvis en heltids arbeidsplan.

Hvordan få jobben

TRENING

Fullfør Basic Combat Training og Avansert Individuell Trening.

TESTING

Ta ASVAB-testen og oppnå riktig ASVAB-score på 91 i ferdig teknisk (ST).

MØTE YTTERLIGERE KRAV

Sørg for at du kan møte eventuelle tilleggskrav, for eksempel en bakgrunnsundersøkelse, hemmelig sikkerhetsgodkjenning og krav til fysisk styrke.

Sammenligning av lignende jobber

Mennesker som er interessert i en militær arbeidshundkarrierekarriere, bør også vurdere følgende sivile karriereveier, oppført med deres medianårslønn:

  • Politiet: $ 63.380
  • Privatforsker eller etterforsker: $ 50,090

Interessante artikler

Egenskaper og egenskaper av arbeidsplassen Bully Mål

Egenskaper og egenskaper av arbeidsplassen Bully Mål

Ansatte som er mest utsatt for mobbing på arbeidsplassen, deler visse egenskaper og egenskaper. Lær hvordan du kjemper tilbake.

Karakteristikkene til Generasjon C

Karakteristikkene til Generasjon C

Hvordan den mest tilkoblede generasjonen ennå, Generation C, er definert, basert på fødselsår, teknologiske ferdigheter, interesser og fokus.

Hvordan regjeringspensjonene fungerer

Hvordan regjeringspensjonene fungerer

Når statsansatte går på pensjon, er de berettiget til å motta pensjon. Slik fungerer kvalifisering og hvordan beløpene bestemmes.

Hele matmarkedet Karriere og sysselsetting informasjon

Hele matmarkedet Karriere og sysselsetting informasjon

Lær om Hele matvarer Markedsinnstillingsinformasjon, inkludert karriereveier, fordeler, tips for jobbssøk, og hvordan du søker.

Modellerende reiseutgifter: Hvem betaler?

Modellerende reiseutgifter: Hvem betaler?

Modeling travel: Hvem betaler - modellen, byrået eller klienten? Lær om de vanligste spørsmålene om utgifter.

Verdens første supermodell

Verdens første supermodell

En titt på kandidater som kunne anses å være den første supermodellen, inkludert Gia Carangi, Janice Dickinson, Jean Shrimpton og mer.