• 2024-06-28

Cover Letter Template å bruke til å søke om en jobb

Leander bruk denne

Leander bruk denne

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et følgebrev er en viktig del av nesten alle jobbsøknader. Mens et CV inneholder et grundig utseende på bakgrunnen, ferdighetene og opplæringen, er brevbrevet ditt en mulighet til å påpeke informasjon som gjør deg godt kvalifisert for stillingen ved hånden. Tenk på brevet som saken for kandidaturen din. Og mens gjenopptakene har en tendens til å være litt tørr, opplistingsinformasjon i punktpunkter, har et brevbrev plass til å være mer engasjerende.

På samme måte som et CV, har dekkebrevene et tydelig format og stil. Ansette ledere har visse forventninger når det gjelder både detaljene som inngår i et følgebrev, og hvordan brevet er organisert. Hvis du ikke overholder standardformatet til et følgebrev, vises du uprofesjonelt og det kan torpedo søknaden din.

Ta en titt på følgende følgebrevsmaler, som viser informasjonen du må inkludere i dekselet du sender inn med CV. Bruk malen som en retningslinje for å lage tilpassede dekselbrev til å sende til arbeidsgivere. I tillegg les videre for tips om hvordan du bruker en følgebrevsmaler effektivt.

Tips for bruk av en cover brevmal

En følgebrevsmaler hjelper deg med utformingen av brevet. Maler viser deg også hvilke elementer du må inkludere i brevet, for eksempel introduksjoner og kroppsavsnitt.

Mens du skal følge malen, kan du tilpasse kroppsavsnittene som passer dine behov. Malen viser for eksempel bare ett kroppsavsnitt, men hvis du trenger å ha to avsnitt, juster du deretter.

Hvis du føler kulepunkt er den mest effektive måten å formidle dine kvalifikasjoner, gå videre og bruk dem.

Husk at det er liten - men signifikant - forskjeller i brevbrevformatet hvis du sender brevet ditt som en kopi eller vedlagt brev, eller hvis du sender det som en e-post. Du finner også en e-post omslagsbrev mal nedenfor.

Cover Letter Template

Kontaktinformasjon

Den første delen eller overskriften til ditt brev skal inneholde opplysninger om hvordan arbeidsgiveren kan kontakte deg. Hvis du har kontaktinformasjon for arbeidsgiveren, ta med det. Ellers bare oppgi informasjonen din.

Din kontaktinformasjon

Navnet ditt

Adressen din

Din by, Statens postnummer

Telefonnummeret ditt

Din epostadresse

Dato

Arbeidsgiver Kontaktinformasjon

Navn

Tittel

Selskap

Adresse

By (*): Stat (*): Postnummer

hilsen

Kjære Herr / Ms. Etternavn:

Body of Cover Letter

Kroppsdekselet gir arbeidsgiveren beskjed om hvilken stilling du søker om, hvorfor arbeidsgiveren skal velge deg for et intervju, og hvordan du vil følge opp.

Bruk flere kortere avsnitt eller kule snarere enn en stor blokk med tekst slik at brevet ditt er lett å lese.

Første ledd:

Første ledd i brevet skal inneholde informasjon om hvorfor du skriver. Nevn stillingen du søker om. Ta med navnet på en gjensidig kontakt, hvis du har en. Vær klar og konsis med hensyn til forespørselen din. Målet ditt er å overbevise leseren om at de skal gi intervjuet eller avtale du forespurt i første ledd.

Midt avsnitt:

Neste del av brevbrevet ditt skal beskrive hva du har å tilby arbeidsgiveren. Lag sterke forbindelser mellom dine evner og arbeidsgiverens behov. Spesifiser spesifikt hvordan dine ferdigheter og erfaring samsvarer med jobben du søker om. Husk at du tolker ditt CV, ikke gjentar det. Prøv å støtte hver uttalelse du lager med et bestemt bevis.

Endelig paragraf:

Avslutt brevbrevet ditt ved å takke arbeidsgiveren for å vurdere deg for stillingen. Ta med informasjon om hvordan du følger opp.

Meld at du vil gjøre det og angi når (en ukes tid er typisk).

Gratis Lukk

Med vennlig hilsen, Signatur:

Håndskrevet signatur (for en kopi av brev)

Typet signatur

Sample Cover Letter

Dette er en forseglingsbrevprøve. Last ned dekningsbrevmalen (kompatibel med Google Dokumenter eller Word Online) eller les eksemplet nedenfor.

Last ned Word-malen

Sample Cover Letter (Tekstversjon)

Thalia Washington

9 Beacon Street

Appleton, WI 07987

555-555-5555

[email protected]

1. september 2018

Helen Jackson

Direktør for menneskelige ressurser

Ultimate Beauty

289 Oxford Avenue

Wellington, WI 09419

Kjære Ms Jackson:

Jeg skriver til deg i dag for å søke om den åpne posisjonen til markedsføringsansvarlig for sosiale medier. Min kollega, fru Anna Boston, fortalte meg om jobbsøkingen og har tilbudt å gi et referansebrev.

Jeg har en bachelorgrad i digitale medier fra Northern State University og tre års erfaring som social media assistent på Glamor Box. I løpet av min tid på Glamor Box har jeg lært hvor best jeg kan utnytte alle sosiale medier, inkludert Facebook, Instagram og Twitter.

I det siste året har jeg vært ansvarlig for å administrere Glamour Box Instagram-kontoen, og siden min ansettelse økte vårt engasjementstall med 35 prosent.

I tillegg liker jeg å jobbe med likesinnede mennesker, og jeg er klar til å ta en ledelse i bedriften din. Jeg elsker en utfordring, og jeg vet at jeg kan bidra til å ta med deg sosiale medier til neste nivå.

Takk for din tid og for å vurdere meg for stillingen. Jeg har tatt med mitt CV og vil følge opp med en epost neste uke for å se om jeg kan tilby mer informasjon.

Vennlig hilsen, Thalia Washington (signatur for en kopi av brev)

Thalia Washington

Sende en e-postmelding

Når du sender brevet ditt via e-post, inkluderer du grunnen til at du skriver i emnelinjen i meldingen din:

Emne: Thalia Washington - Sosial Media Marketing Manager Posisjon

Oppgi kontaktinformasjonen din i signaturen din, i stedet for i brevet:

Vennlig hilsen, Thalia Washington

9 Beacon Street

Appleton, WI 07987

[email protected]

555-555-5555

Se gjennom en e-postmal

E-postomslagstavler har et litt annet format enn utskrifts- eller opplastede dekselbrev. For eksempel, i et epostbrevliste, legger du kontaktinformasjonen nederst i brevet, ikke øverst. Du inkluderer heller ikke arbeidsgiverens kontaktinformasjon eller datoen øverst.

På samme måte som alle andre følgebrev, er det nyttig å se på en mal når du skriver et e-brevbrev. Les her for en epostbrevliste, og gå gjennom disse tipsene for å sende inn et følgebrev.

Opprett et personlig dekkbrevsmal

Microsoft Word-brevbrevsmaler er tilgjengelige for en rekke omstendigheter. Legg til din personlige informasjon i malen for å lage dekselbrev du kan bruke til en rekke typer jobbsøknader. I likhet med Microsoft Word tilbyr Google Docs en rekke profesjonelle brevmaler som du kan bruke når du skriver ditt følgebrev. Bare fyll ut malen med dine personlige opplysninger, og lagre dokumentet i kontoen din.

Gjennomgå eksempler på dekselbrev og flere tips

Sammen med å bruke en følgebrevsmal, kan du også lese omtalebrev og lese råd om hvordan du formaterer et følgebrev for å få ideer om å skrive ditt eget følgebrev. I tillegg finner du de 10 største tipsene for å skrive et følgebrev, slik at du kan sørge for at du er effektiv.


Interessante artikler

Hvordan finne en statlig praktik

Hvordan finne en statlig praktik

Faglige, statlige og lokale myndigheter tilbyr muligheter for studenter å få en bak kulissene, se på hvordan vår regjering kjøres.

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Hvordan og hvor du kan søke om jobb med FedEx

Informasjon om FedEx jobber og karrieremuligheter, typer arbeidsmuligheter, jobbsøknadsprosessen og selskapsfordeler.

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

5 grunner til at du bør ta din refs tilbakemelding alvorlig

Når sjefen din gir deg tilbakemelding som du ikke er enig med, bør du aldri overse den. Finn ut hvorfor du bør ta tilbakemeldingen på alvor.

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fordeler og ulemper med et fleksibelt arbeidsplan

Fleksibelt arbeid kan tilfredsstille både ansattes og arbeidsgiverens behov i mange kapasiteter, men det er også ulemper. Se både det gode og det dårlige.

Overarbeidet - Du er ikke alene

Overarbeidet - Du er ikke alene

Mange arbeidere føler seg overarbeidet, ifølge en studie fra The Family and Work Institute. Finn ut hvilke faktorer som bidrar til at folk føler seg på denne måten.

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

10 tips for å øke din jobbtilfredshet

Bekjemp for å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv, samtidig som du øker din jobbtilfredshet og effekt? Her er ti tips.