• 2024-07-02

Fortsett profileksempler for mange jobbsøkinger

Как сделать пол на лоджии из осб на лагах #деломастерабоится

Как сделать пол на лоджии из осб на лагах #деломастерабоится

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Inkludert en profilerklæring på CV-en din, kan være en fin måte å vise en ansatt leder på, et øyeblikk, hvorfor du er godt kvalifisert for jobben du søker på. Hva er en profil og hvordan inkluderer du en på ditt CV?

Hva er en CV-profil?

En CV er en del av CV eller CV, som inneholder en kort oppsummering av søkerens ferdigheter, erfaringer og mål som de relaterer seg til en bestemt jobbåpning.

Hva er inkludert i en CV-profil?

En CV-profil er vanligvis flere setninger eller et kort avsnitt som fremhever en søkeres mål og ambisjoner for sin neste jobb. Profil seksjoner kan bli kalt "Oversikt", "Kvalifikasjonsprofil" eller "Kvalifikasjonsoversikt."

CV-profiler er den første muligheten til å markere en persons relevante karriereopplevelser, ferdigheter og hvilke mål de ønsker å oppnå i sin neste stilling.

Din profil skal tilpasses for å matche kvalifikasjonene arbeidsgiver søker. Velskrevne CV-prosjekter er koncise, men informative.

Når du er skrevet effektivt, vil denne delen av CV-en gjenkjenne en rekrutterer eller arbeidsgiver, noe som skiller deg fra andre søkere og sikrer en telefon eller et formelt intervju.

Gjenoppta Eksempel med en Profil Seksjon

Dette er et CV-eksempel med en profil. Last ned CV-en (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere profilbeskrivelser på en rekke forskjellige jobber. Pass på å skreddersy CV-profilen din slik at den passer til den spesifikke jobbsøkingen du søker på, og angi de ferdighetene som kvalifiserer deg for det.

Last ned Word-malen

CV-eksempel med en profileksjon (tekstversjon)

Elias søker

100 Ordway Street, Boston, MA 02215

(123) 555-1234

[email protected]

Oversikt

Driven veileder med 10+ års erfaring med undervisning og rådgivning av videregående studenter. Flytende på spansk; dyktig til å kommunisere og utvikle relasjoner med ESL-studenter og deres familier. Utvikle kunnskap om amerikansk tegnsprog. Utmerket skriftlig og muntlig kommunikasjonsferdighet.

Utdanning og legitimasjon

Master of Science, Counseling, 2006, Boston College, Boston, MA

Bachelor of Education, Boston University, 2009, Boston, MA

Relatert erfaring

Rådgiver, Whitman Charter High School, Boston, MA

Sept. 2009 - Present

Gi en-mot-en og grupp akademisk rådgivning til 300-medlems studenter på nyskapende charter high school fokusert på kraftig college planlegging og forberedelse.

  • Design og lære ukentlige kurs for videregående eldre på college søknadsprosess.
  • Laget og oppdatert database med stipendmuligheter for studentbruk.
  • Konseptualisert og lansert nytt familieopplærings- / støtteprogram for å sikre suksess av ESL og underrepresenterte studenter som ville være de første i familien til å søke om og delta på college.

Assistent College Counselor, Levine Academy, Boston, MA

September 2007 - juli 2009

Møt individuelt med seniorer i videregående skole for å diskutere alle aspekter av høgskolens søknadsprosess, inkludert høyskoleanmeldelse og -valg, søknad og oppgavebehandling, transskripsjonsoppkjøp og søknadsprosessen for økonomisk hjelp.

  • Undervist sommer kurs på college søknadsprosessen til ESL studenter og deres familier.
  • Organiserte høyskole opptak besøk på videregående skole; moderat spørsmål og svar

Engelsk lærerens aide, Whitman Charter High School, Boston, MA

August 2006 - juli 2007

Honed kompetanse i å undervise ESL studenter fra et bredt spekter av kulturelle, etniske og økonomiske bakgrunner.

  • Ledet leser grupper med ESL-studenter i løpet av klassen for å forbedre lesing og forståelse.
  • Utnevnt Fremragende Aide of the Year for utmerket arbeidsytelse.

Flere eksempler på CV-profiler

Regnskapsfører

Regnskapsfører med fem års regnskapserfaring innen eiendoms- og markedsføringsindustrien. Fullt kunnskapsrik i generell regnskap, lønn, budsjettering og journaloppføring. Adept ved å implementere nyskapende regnskapspraksis og prosedyrer for å forbedre effektiviteten.

Karriereendring

En selvstarter og rask lærer. Allsidig ferdighetssett med erfaring innen kundeservice, salg og skriftlig og muntlig kommunikasjon. Mottatt flere priser for excellence i kundeservice. Erkjente ferdigheter i veiledning, formidling mellom ansatte, og i ledende teamprosjekter.

College Student (Museum Internship)

Detaljorienterte Historie-student ved XYZ Universitet med erfaring i konserverings- og musearbeid. Lovet for muligheten til å gi velorganiserte og informative museumsturer. Prisbelønte kundeservice og kommunikasjonsferdigheter.

Kundeservice

Kundeservice spesialist med omfattende ledelseserfaring. Sterke mellommenneskelige ferdigheter med sertifisering i medarbeidersamling og lagbygging. Innovativ problemløser; utviklet og implementert nye servicestrategier for å øke kundetilfredsheten med 30%.

Redaktør og forfatter

Prisvinnende redaktør og teknisk forfatter med fem års erfaring. Implementer nå dagens webdesignteknologi for å utvikle og vedlikeholde nettsteder for oppstartede IT-selskaper.

utdanning

Mastergrad i engelsk litteratur med fire års erfaring i undervisning i videregående skole, kreativ skriving og grammatikk. Sertifisering i undervisning i engelsk som andre språk og utdanning av psykisk funksjonshemmede videregående studenter.

Inngangsnivå (salgsassistent)

  • Detaljert arbeidstaker med administrativ erfaring.
  • Vellykket implementert nyskapende planleggingssystem for å organisere møter og reiseplaner mer effektivt.
  • Sterk kundeservice og kommunikasjonsferdigheter.
  • Flytende på spansk.

Helsevesen

Tospråklig sykepleie uteksaminerer med erfaring i landlig helsesektoren. Vellykket etablert flere klinikker med ideelle helsevesen, og tilbyr tjenester for tusenvis av landlige kvinner, barn og spedbarn.

High School Student (Tutor)

Honor-roll student med omfattende veiledning erfaring. Opprett regneark og trene eksamener for å forbedre studentenes karakterer med i gjennomsnitt 10 poeng i Algebra I, Algebra II og Pre-Calculus. Lovet for evnen til å bryte ned problemer og klart kommunisere matematiske konsepter.

DEN

Detaljert IT-profesjonell med ti års erfaring som spesialist på programvare og system / nettverkstekniker. Ferdig til å operere i et bredt spekter av plattformer. Utmerket skriftlig og muntlig kommunikasjonsferdighet; i stand til å forklare komplekse programvareproblemer i lettforståelige termer.

Markedsføring Resume

Markedsføringsdirektør med tjue års erfaring innen markedsføring og salg. Opprett og implementer vellykkede markedsføringspolitikker, øker salget med så mye som 45%. Utmerkede mellommenneskelige og teamledelse ferdigheter.

sjef

Dedikert restaurantleder med over ti års erfaring. Utestående mellommenneskelige, forhandlinger og mekling ferdigheter. Adept på kostnadskontroll; redusert arbeidskraft og varekostnad med 15% gjennom strategisk bemanning og budsjettutvikling.

Non-profit

  • Detaljorienterte fundraiser med tre års erfaring.
  • Planlegg og gjennomfør arrangementer for ideelle organisasjoner.
  • Sterke mellommenneskelige ferdigheter med trening i konfliktmegling.
  • Ferdig i dagens webdesignteknologi.

Fortsett profil for College Graduate (redaksjonell posisjon)

Detaljorienterte engelskspråklige med omfattende journalistikkopplevelse. Administrerende redaktør av høyskolepapir med sterke lederegenskaper, spesielt i oppdragsdelegasjon og vedlikehold av fastsatte frister. Velbevandret i korrekturlesingsstrategier og APA-retningslinjer.

Detaljhandel

  • Entusiastisk, drevet salgskonsulent med fem års detaljhandel erfaring
  • Prisvinnende kundeservice og mellommenneskelige ferdigheter
  • Utmerkede pengerhåndteringsferdigheter, med null overbelastning / mangel

salgs~~POS=TRUNC

Gjennomført salgsleder profesjonell med over 15 års erfaring. Suksess i å levere bærekraftig inntekt og fortjeneste gevinster i konkurransedyktige markeder. Velbevandret i ledende opplæring og veiledning med erfaring med å stimulere motivasjon og fremme samarbeid.

salgs~~POS=TRUNC

Salgsleder med erfaring med forsikrings- og helsevesenet. Opprett og implementer salgsstrategier for å oppnå 35% omsetningsvekst per år. Meget effektiv ledelse ferdigheter; kunne motivere salgsstyrke og designe incentivprogrammer for å oppnå korte og langsiktige salgsmål.

Lærer

Biologi lærer i liten uavhengig skole. Vellykket utvikle marine biologi pensum for karakterer 5-8. Sterke mellommenneskelige ferdigheter med sertifisering i ungdoms konflikthåndtering.


Interessante artikler

Dyroppdretter Jobb og ansvar

Dyroppdretter Jobb og ansvar

Dyreoppdrettere er ansvarlige for å produsere dyr som kan brukes til en rekke formål, herunder fellesskap, show, sport eller forbruk.

Music Business Job Interviews 101

Music Business Job Interviews 101

Du er planlagt for et intervju for din første jobb i musikkbransjen. Gjør deg klar til å skille seg ut med tips fra denne veiledningen.

Music Business Job Intervju Tips

Music Business Job Intervju Tips

Du har endelig landet det ettertraktede musikkvirksomhetsjobbintervjuet. Bruk disse fem intervju-tipsene for å imponere intervjuerne dine og land jobben.

Music Business Loans and Grants: Hvordan bruke det

Music Business Loans and Grants: Hvordan bruke det

Hvis du får finansiering for plateselskap eller musikk, kan du snart finne deg selv i den røde igjen hvis du ikke gjør gode valg om hvordan du bruker det.

Music Business School Guide

Music Business School Guide

Overveier du å studere musikk eller forretningssiden i skolen? Før du registrerer deg, se denne veiledningen for å finne ut hva du trenger å vite.

Forstå musikkindustrien og rekorddistributører

Forstå musikkindustrien og rekorddistributører

I musikkbransjen får plateselskapene album i forbrukernes hender. Finn ut hvordan de rammer avtaler med butikker og nedlastningsleverandører.