• 2024-09-28

Resepsjonist Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

И опять фрезеровка.. Шестигранник на токарном станке!(метод копира)

И опять фрезеровка.. Шестигранник на токарном станке!(метод копира)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Per definisjon er en resepsjonist den første personen som ses av en besøkende til enhver bedrift. De er et selskaps første forsvarslinje. Frontinngangen til et kontorskompleks eller et medisinsk anlegg vil vanligvis ha en resepsjonist stasjonert der for å lede besøkende til riktig kontor i anlegget. Individuelle kontorer i selskapet kan også ha egne resepsjonister.

Resepsjonistpligter og ansvar

Resepsjonistene utfører en rekke administrative og kontoroppgaver:

  1. Besvare telefonsamtaler: Dette kan innebære å ta med meldinger eller lede anrop til riktig personell, og til og med svare direkte på generelle spørsmål fra kunder, kunder og andre.
  2. planlegging: De fleste resepsjonister er ansvarlige for planlegging av klienter og kunder til å møte med personell, eller de skal planlegge personell for off-site oppgaver, for eksempel domstolsopptredener og møter.
  3. Motta besøkende: En resepsjonist kan være i stand til å håndtere kundens behov selv, men leder ofte til riktig personell eller sted.
  1. Innsamling av informasjon: Dette er mest vanlig for de som arbeider i medisinske fasiliteter. De kan bli belastet med å samle personlig informasjon fra nye pasienter og bekrefte forsikringsdekning.
  2. Svar på innkommende post: Dette inkluderer både e-post og papirpost, som vanligvis retter hver til riktig personell.

Noen resepsjonister tar også opp sekretæroppgaver, for eksempel skriving, arkivering og kopiering av korrespondanse og dokumenter.

Resepsjonist Lønn

Lønnen kan variere noe i industrien, men dette er ofte en inngangsposisjon og betaler tilsvarende. Resepsjonistene blir ofte kompensert av timen, men noen kan få lønn.

  • Median årlig lønn: $ 28.392 ($ 13.65 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 40.872 ($ 19.65 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 20 072 ($ 9,65 / time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

Dette er ikke en stilling som krever mye utdanning eller opplæring.

  • Utdanning: Resepsjonistene er vanligvis pålagt å ha et videregående diplom eller tilsvarende.
  • Trening: Opplæring er ofte på jobb og spesifikk for behovene til den aktuelle bransjen eller firmaet.
  • Erfaring: Kunnskap om dataprogrammer og programvare kan være nyttig fordi mange av en resepsjonists oppgaver fremskyndes av teknologi.

Mottakers ferdigheter og kompetanser

Nødvendige ferdigheter for en resepsjonist jobb kan variere basert på bransjen, men noen er felles for de fleste selskaper.

  • profesjonalitet: Du er den første personen en klient eller annen besøkende ser på ankommer. Du er deres første inntrykk av arbeidsgiveren din. Du bør legemliggjøre bedriftens idealer, både i din oppførsel og i ditt utseende.
  • Kommunikasjons ferdigheter: Din primære jobb er å hilse på folk. Finn ut hva de trenger, og få dem til å få det. Mesteparten av denne kommunikasjonen vil være muntlig, enten personlig eller telefonisk.
  • Mellommenneskelige ferdigheter: Du vil jobbe tett med ulike mennesker. Hvis et viktig møte faller gjennom, må du kanskje forklare hvorfor.Hvis noen har en dårlig dag, kan du bære bruken av det og å svare på riktig måte kan være kritisk.
  • Nerver av stål: Hvis en nødsituasjon utvikler seg i eller foran forretningsstedet, kan du være den første personen som må svare og bestemme hva han skal gjøre.
  • Tekniske ferdigheter: Du bruker et komplekst telefonsystem, sannsynligvis en med flere interne og eksterne linjer som du må fortsette å operere jevnt. Du må kanskje også være kjent med regneark, tekstbehandlingsprogramvare, bedriftens e-post- og fildelingssystemer, og muligens flere sosiale medier-plattformer.
  • Organisasjon: Du vil være sammenheng med en stor del av arbeidsgiverens interne kommunikasjon, slik at du ikke bare må holde deg organisert, men du må holde alle andre organisert også. Du kan være ansvarlig for strømpe og rette lesemateriell eller informasjonsressurser i ditt venteområde også.
  • Multitasking evne: En telefonsamtale vil uunngåelig komme inn mens du fortsatt er på linje med noen andre. Du må hilse på den nye innringeren, og deretter bytte tilbake. I mellomtiden kan tre personer vente i person til å snakke med deg. Du må holde hverandres behov skilt i tankene dine, ikke forsømle noen, og ikke bli overveldet eller frustrert.

Jobbutsikt

Samlet sett forventes jobbvekst for resepsjonister i helsevesenet å være ca 9% fra 2016 til 2026, som er omtrent gjennomsnittlig. Andre næringer kan bli mer avhengige av teknologi og mindre behov for menneskelige gatekeepers.

Fremskritt er vanlig internt. Mange resepsjonister flytter opp til andre stillinger i sine selskaper.

Arbeidsmiljø

Resepsjonistene finnes i nesten alle bransjer. Det er deres jobb å bevare døren og opprettholde rekkefølgen over innkommende gjester, telefoner og e-post. Dette betyr at de ikke har mye i veien for personvern. Deres arbeidsplasser ligger vanligvis i områder med høy trafikk, og de må kanskje håndtere ubehagelige kunder, kunder eller situasjoner.

Fremdriftsplan

Dette er vanligvis en heltidsposisjon under vanlige åpningstider. Dette kan variere blant virksomheter som forblir åpne i helger, helligdager eller kvelder, men som medisinske fasiliteter. Om lag 25% av resepsjonistene jobber deltid.

Sammenligning av lignende jobber

De som vurderer rollen som resepsjonist, kan også være interessert i disse karriere:

  • Kundeservice representant: $32,890
  • Informasjonsklienter: $33,680
  • Bibliotekstekniker og assistenter: $29,050

Resepsjonist Resumé Eksempel

Dette er et eksempel på et CV for en resepsjonistposisjon. Last ned reseptmottaksmalen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Resepsjonist Resumé Eksempel (Tekstversjon)

Jonathan Søker

123 Moore Avenue

Albany, NY 12201

(111) 222-3333

[email protected]

RESEPSJONIST

Administrerer et travelt, raske kontor med profesjonalitet og effektivitet

Erfarne både i juridiske og medisinske omgivelser, og er stolte over å være de første ansiktsklientene, se på kontoret eller den første stemmen de hører på telefonen.

Nøkkelfunksjoner inkluderer:

  • Microsoft Office
  • Multiline telefoner
  • Konfliktløsning
  • Kundeservice
  • Høyt organisert
  • multitasking

PROFESSIONEL OG VILKÅR ERFARING

LAGSKONTORER AV SMITH OG REILLY, Colonie, NY

RECEPTIONIST / ADMINISTRATIV ASSISTENT (Februar 2015-nåtid)

Første kontaktperson for kunder. Organiser dokumenter som forberedelse til rettsdato. Planlegg og delta på møter og ta minutter. Annen generell arbeidsoppgave.

DENTALKONTORET AV DR. SMITH, Albany, NY

RESEPSJONIST (November 2012-januar 2015)

Hilsen pasienter da de ankom. Planlagte avtaler personlig og over telefon. Behandlet medisinske filer (lage notater, sortering og arkivering). Filed krav med dental forsikringsselskaper.

NATIONAL POWER AND GAS COMPANY, Albany, NY

KUNDESERVICE REPRESENTANT (Mai 2011-oktober 2012)

Besvart kundeservice samtaler og løst problemer og bekymringer. Dirigert kunder til passende ressurser når det er nødvendig. Komfortabelt brukt datamaskinbasert kundeservice system.

CAMP HAPPINESS, Albany, NY

Frivillig rådgiver (Juni 2009-nåtid)

Tilbring en uke hver sommer som jobber i leiren for skolebarn. Organiser aktiviteter og tjene som mentor for å delta på ungdom.

UTDANNELSE OG KREDDFØRER

CITY COLLEGE, Albany, NY

Bachelor of Arts i bedriftsøkonomi, 2011


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?