• 2024-06-30

Offentlig myndighetsansvarlig Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Offentlige myndighetsansvarlige er ansvarlige for å skape og muliggjøre kommunikasjon mellom en offentlig myndighet og både nyhetsmedier og allmennheten. Det er opp til dem å sørge for at eventuelle uttalelser som er utgitt til pressen og retningslinjene for offentlig oppfølging, er nøyaktige, og er i tråd med offisiell politikk eller lover.

Utenfor regjeringen, i I private organisasjoner og bedrifter, er denne jobben vanligvis kjent som en PR-ekspert eller en kommunikasjonsspesialist.

Offentlig Informasjon Offiser Plikt & Ansvar

Denne jobben krever generelt muligheten til å gjøre følgende:

  • Kommunisere kritisk informasjon effektivt til offentligheten
  • Skriv pressemeldinger og utarbeide informasjon for distribusjon av medier
  • Utkast til taler og ordne intervjuer for statlige tjenestemenn
  • Reager på forespørsler om informasjon fra medier
  • Vær ansiktet til en regjeringsorganisasjon i fravær av en valgt leder
  • Hjelp å opprettholde og opprettholde et visst bilde og identitet for regjeringens tjenestemenn eller organisasjoner

Føderale, statlige og lokale myndigheter har kritisk informasjon som de trenger for å komme til allmennheten. De formidler informasjonen gjennom en rekke strategier.

Selv når en valgt tjenestemann er ute foran kameraene, jobber den offentlige informasjonsansvarlig bak scenene, skriver taler, samler informasjon og samarbeider med andre tjenestemenn for å planlegge hva organisasjonen vil gjøre neste gang og hvordan informasjonen skal håndteres.

Offentlig Informasjon Offiser Lønn

Median lønn for en offentliggjøring offiser er $ 63.530. Nedenfor er median lønn for alle offentlige informasjon offiserer, som inkluderer de som jobber for regjeringen og private selskaper og organisasjoner.

  • Median årlig lønn: $59,300
  • Topp 10% årlig lønn: $112,260
  • Bunn 10% årlig lønn: $32,840

Utdanningskrav og kvalifikasjoner

For stillinger som overvåker en gruppe offentlige informasjonsoffisorer, er det også nødvendig med flere års erfaring, enten i en annen PR-stilling eller en annen offentlig informatør rolle.

Utdanning: En bachelorgrad fra en akkreditert høyskole er nødvendig for de fleste offentlige informasjonsansvarlige jobber. Offentlig informasjon offiserer har vanligvis grader i journalistikk, kommunikasjon, PR, engelsk eller virksomhet.

Internships: Gjennomføring av praktikplasser hos PR-firmaer eller offentlige byråer kan være til hjelp ved landing av en jobb som offentlig offentlig informatør.

Fellesskapets kompetanse og kompetanse

Ansette ledere søker offentlige informasjon offiser kandidater som har sterk interpersonell, organisatorisk, problemløsende, forskning, snakk og skriveferdigheter.

Jobbutsikt

Det amerikanske arbeidstidsstatistikkprosjektet prosjekterer generelt at offentlige informasjonsjobber vil vokse med 9 prosent fra 2016 til 2026, noe som er litt raskere enn gjennomsnittet på 7 prosent for alle arbeidsplasser i samme periode. Det er ofte sterk konkurranse om denne typen jobb, ifølge BLS.

Arbeidsmiljø

Offentlige offentlige opplysningsoffiserer jobber vanligvis på kontorer, men de reiser også og spenderer tid på å gi taler, delta på pressekonferanser og delta på møter. Disse kommunikasjonstjenestene har en tendens til å jobbe i de øverste nivåene av en organisasjon, på alle nivåer av regjeringen. Avdelinger innenfor offentlige organisasjoner som politi og brannvesen kan ha egne offentlige informasjonsoffisorer forskjellig fra de som betjener resten av byrået.

Offentlig informasjon offiserer er ofte i tykkelsen av handlingen under en krise. En karriere som offentlig informasjonsansvarlig er ofte stressende, men med stress kan det komme spenning.

Fremdriftsplan

Offentlige myndighetsrepresentanter jobber ofte heltid i åpningstiden, men jobber ofte med lange timer og trengs også på enkelte kvelder og helger.


Interessante artikler

Rettsproblemstillinger for politiet

Rettsproblemstillinger for politiet

Politiets avdelinger har lenge slitt for å holde offiserer fra å forlate jobben. Her er tips for å hjelpe med retensjonsproblemer.

Hva å gjøre etter at du spiller en dårlig konsert eller konsert

Hva å gjøre etter at du spiller en dårlig konsert eller konsert

Din konsertgig gikk ikke bra. Hva nå? Finn ut hva musikere bør gjøre etter at de spiller et dårlig show, og hvordan man sikrer at det ikke skjer igjen.

Slik forlater du en jobb i det juridiske feltet

Slik forlater du en jobb i det juridiske feltet

Uansett årsak til at du forlater jobben din, er det viktig å gjøre det riktig slik at du beholder ditt rykte intakt. Ikke brenn noen broer!

Hva å gjøre hvis en intervjuer treffer på deg

Hva å gjøre hvis en intervjuer treffer på deg

Hvordan håndtere uhensiktsmessige fremskritt under et jobbintervju, juridisk beskyttelse for jobbsøkere, hva jeg skal si og hva jeg skal gjøre hvis en intervjuer treffer på deg.

Hva å gjøre før du avslutter jobben din

Hva å gjøre før du avslutter jobben din

Før du avslutter jobben din, må du gjennomgå disse tipsene og forslagene for å forsikre deg om at du er klar til å gå før du setter deg i avgang.

Hva å gjøre hvis du ikke kan svare på et intervju spørsmål

Hva å gjøre hvis du ikke kan svare på et intervju spørsmål

Vet ikke hvordan du skal svare på et stillingsspørsmål? Dette rådet kan hjelpe deg med å redde et intervju som er gått galt. Her er hva du bør gjøre og si.