• 2024-06-28

Slik overfører du jobber hos firmaet ditt

Garnett Silk - Lord Watch Over Our Shoulders [Best Quality]

Garnett Silk - Lord Watch Over Our Shoulders [Best Quality]

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mange grunner til at ansatte vurderer å overføre arbeidsplasser. Når du flytter og vil fortsette å jobbe for det samme selskapet, kan en overføring være et levedyktig alternativ. I noen tilfeller kan arbeidsgiveren din bare godta å la deg jobbe på samme eller lignende jobb på et annet sted. I andre kan det hende du må søke om en åpen stilling på den nye plasseringen. Det avhenger av selskapspolitikk, arbeidsstyrkebehov og bemanningsbehov i begge avdelinger eller steder.

Det er andre grunner du kanskje vil overføre. Hvis du ikke er begeistret med jobben din, men som din bedrift, kan en av de første stedene du vurderer for ny ansettelse være din nåværende arbeidsgiver. Når du er interessert i å endre jobbfunksjonen, kan en overføring være en god måte å starte en ny karrierevei uten å måtte søke jobb hos et nytt selskap.

Som med overføringssteder, hvis du ønsker å bytte avdelinger, ønsker å jobbe i et annet funksjonsområde, eller ønsker å jobbe med en annen jobb, kan du kanskje be om en overføring, eller du må kanskje følge formell politikk å søke om jobben / jobbene du er interessert i.

Fordelene med å overføre

En intern overføring kan ha mange fordeler i forhold til å avslutte jobben din og forlate selskapet, inkludert oppbevaring av ditt nåværende lønnsnivå, pensjonsplan, helsevesenet dekning, ferie, fordeler og fordeler, og vennskap med medarbeidere.

Typer av overføringer

En overføring anses som en overføring når det er en overføring til samme jobb på en annen plassering eller på samme nivå jobb i samme eller en annen avdeling. Hvis du søker på en høyere nivå jobb, vil det bli ansett som en jobbfremmende snarere enn en overføring.

Slik forespørsler om overføring

Det er flere forskjellige måter du kan be om en overføring, avhengig av organisasjonen og forholdet ditt med veiledere og ansatte. Disse inkluderer en uformell eller formell diskusjon med din leder eller personalavdeling, og en skriftlig forespørsel om overføring.Du kan også søke om åpne stillinger (akkurat som en ekstern kandidat for en jobb vil gjelde), selv om du kanskje får spesiell vurdering som en nåværende ansatt. Se gjennom hvordan hvert alternativ fungerer, og vurder tips for å overføre, uten å sette din nåværende rolle i fare.

Breveksempel Be om en overføring

Selskapet kan be deg om å be om en skriftlig overføring. I så fall bør brevet inneholde:

  • Grunnen til at du skriver
  • Din bakgrunn med selskapet
  • Detaljer om overføringsforespørselen din
  • En tonehøyde på hvordan overføringen din vil hjelpe organisasjonen.

Her er et eksempel på et brev for jobboverføring, med en mal du kan laste ned for å lage ditt eget brev.

Hvordan finne tilgjengelige jobber

Hvis du må søke om en åpen stilling som en del av overføringsprosessen, kan du muligens gjøre det på nettet. De fleste arbeidsgivere lister åpne jobber på selskapets nettside. Du kan kanskje registrere deg for e-postvarsler som vil varsle deg om nye stillinger.

Noen selskaper sender e-postlister over ledige stillinger til ansatte, slik at alle nåværende arbeidstakere blir varslet om tilgjengelige stillinger.

Ved mindre bedrifter kan prosessen være mindre formell, og du må kanskje diskutere med ledelsen din interesse for å overføre.

Hvordan søke om en intern stilling

I noen tilfeller er ansatte som er interessert i en overføring, pålagt å søke om nye jobber i selskapet. Noen arbeidsgivere godtar søknader fra interne søkere før de åpner søknader til eksterne kandidater. Hvis det er tilfelle, betyr det at du får en fordel i løpet av ansettelsesprosessen. Det kan imidlertid hende at du fortsatt må søke og intervju for jobben, spesielt hvis den nye jobben er i en annen avdeling eller på en annen plassering.

Noen store selskaper kan ha en strømlinjeformet prosess for ansatte som ønsker å flytte og kan yte økonomisk flytting assistanse for vanskelig å fylle posisjoner. Kontroller bedriftens karriere nettside eller kontakt din HR-avdeling for instruksjoner om søknadsprosessen for overføring.

Tips for overføring av jobber hos din bedrift

Enten du flytter eller vurderer en endring fra ett funksjonsområde til et annet, kan det ofte gjøres innen samme firma. Det er fordi du vil bringe verdifullt selskaps- og næringslivskunnskap med deg som en outsider ikke ville ha. Et ekstra element i appellen kan være ditt rykte som en hardt arbeidende og kompetent medarbeider. Det kan fjerne noen av de ansette usikkerhetene som er involvert i å bringe inn en ny arbeidstaker fra utsiden.

Et internt trekk kan imidlertid også være risikabelt hvis du ikke er forsiktig med hvordan du håndterer overføringsforespørselen din. Her er tips om hvordan du overfører jobber.

Vurder å diskutere med sjefen din. Det kan være fornuftig å diskutere muligheten for å gjøre et internt trekk direkte med din nåværende leder, så de tror ikke at du sniker seg bak ryggen. Det kan imidlertid være situasjoner der lederens personlighet vil gjøre dette vanskelig. Hvis det er tilfelle, må du kanskje jobbe med andre kontakter, for eksempel potensielle ledere, personalansatte eller lederens veileder. Vesentlig risiko for tilbakeslag kan følge med uten å fortelle din veileder, og det vil være vanskelig å vende tilbake når du har gått i gang med denne handlingen.

Derfor veier dine alternativer nøye før du søker om overføring.

Pass på at ytelsen og holdningen fortsatt er utmerket når du har gjort en beslutning om å gå videre fra din nåværende jobb. Ditt forhold til din nåværende leder og deres mening om din karakter, produktivitet og arbeidsvaner vil bære betydelig vekt når du søker om nye stillinger. Bedrifter er vanligvis motvillige til å la en stjerneansatte forlate organisasjonen, men vil ikke nøle med å sende en marginalarbeiderpakning hvis hun synes misnøye med sin nåværende posisjon.

Hvis du målretter mot andre avdelinger på firmaet ditt, se etter muligheter til å samhandle med ansatte i den avdelingen. Frivillig for prosjekter som gjør at du kan vise frem dine talenter og arbeidsmoral til kolleger og ledere i avdelinger av interesse. Oppsøk komiteen eller oppdragsgivers oppgaver for virksomhetsinitiativ som kan øke synligheten din og bringe deg i kontakt med potensielle ledere.

Forsøk å utvikle et mentor-protégé forhold med din nåværende leder.Søk henne ut for råd og engasjere henne i diskusjoner om din faglige og karriereutvikling. En leder som er investert i karrieren din, er mer sannsynlig å støtte en overgang ut av avdelingen din.

Pass på at du er like forsiktig med å presentere dine kvalifikasjoner til å ansette ledere når du søker om en jobb i selskapet som du ville være når du søker om en ekstern jobb. Ikke anta at interne medarbeiderne kjenner om alle dine sterke sider og prestasjoner i detalj. Vare og dokumentere legitimasjonene dine for å sikre at de forstår at du er veldig godt egnet til jobben. Sørg også for å ha referanser i selskapet som kan attestere dine ferdigheter.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.