• 2024-07-01

Lær hvordan du svarer på jobbintervjuer spørsmål om reiser

Isabell fra UNIK svarer på JERES spørgsmål!

Isabell fra UNIK svarer på JERES spørgsmål!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du søker om en jobb som krever litt vanlig reise, bør du forberede deg på det spørsmålet i intervjuet ditt. Hvis en intervjuer stiller dette spørsmålet, er det å se om du er villig og i stand til å reise så mye som jobben krever. Hvis du har søkt om en jobb som dette, er det en god idé å tenke på hvordan du svarer på spørsmål om reiser.

Når du svarer på dette eller andre intervjuespørsmål, må du være ærlig med svaret ditt. Tenk på hvor mye du kan reise og hvorvidt du kan være fleksibel eller hvis du har familiebånd eller andre forpliktelser som krever at du planlegger deg når det gjelder å lage reiseplaner.

Hvordan svare på intervju spørsmål om reiser

Kjenn reisekravene på forhånd. Ideelt sett bør du vite om jobben krever reise før du søker. Hvis du vet at du absolutt ikke kan reise på jobb, kan du bare ikke søke om slike jobber.

Vær ærlig om din evne til å reise. Det er viktig å svare på dette spørsmålet ærlig. Det er ingen grunn til å si at du er villig til å reise hvis du ikke er det.

Angi eventuelle reisebegrensninger du måtte ha.Hvis du har noen begrensninger som kan begrense reisen, må du si det klart. For eksempel, hvis du må være hjemme hos familien din i helgene, må du forklare at du kun kan reise fra mandag til fredag. Igjen, bør du være så ærlig som mulig i svaret ditt, så du blir ikke ansatt for en jobb du til slutt må slå ned.

Be intervjueren avklare spørsmål.Spørsmål om din vilje til å reise gir deg muligheten til å stille spørsmål om hvilken reise som kreves. Selv om du er villig til å reise, kan du spørre oppfølgingsspørsmål for å lære mer om reisen som kan være nødvendig. For eksempel kan du spørre hvor mye reise er involvert (hvis jobben ikke oppgav dette).

Du kan også spørre hvordan reisen er ødelagt, for eksempel vil du reise en dag hver uke, eller i en måned hvert år? Du kan også spørre hvor du må reise, eller om helger er inkludert eller ikke. Med denne informasjonen kan du gi et mer ærlig svar på spørsmålet. Dette vil også holde deg fra å bli overrasket over hvor mye du reiser senere.

Forklar hvordan du har reist i fortiden.Når du svarer på spørsmål om reiser, forklar hvordan og hvor du reiste for tidligere jobber. Svar som dette viser at du har erfaring med denne typen reise.

Fokus på hvordan du kan hjelpe selskapet. Når du svarer på spørsmål om reiser, unngå svar som forklarer hvordan du får glede av reisen. For eksempel, ikke si at du elsker gratis hotellrom eller sjansen til å reise verden på selskapets krone. I stedet legg vekt på hvorfor du tror at reisen er viktig for jobben.

Eksempel på svar

"Jeg er veldig villig til å reise. Jeg har tidligere jobbet som salgsrepresentant, og det arbeidet krevde 50 prosent reisetid. Jeg vet at denne jobben krever 25 prosent reisetid, og jeg er villig og i stand til å reise når det trengs for dette selskapet."

"Jeg er definitivt villig til å reise. Jeg tror det er ekstremt viktig å møte jevnlig med mine klienter ansikt til ansikt for å utvikle vårt samarbeid. Men kan jeg få litt mer informasjon om hvilken type reise som kreves for denne jobben, for å få en bedre følelse av jobbplanen? Ville denne reisen være ukentlig, eller en gang i noen uker eller måneder?"

"Selv om barneomsorgsforpliktelser krever at jeg blir i byen i helgene, er jeg veldig fleksibel med timeplanen min på hverdager. Jeg reiste mye for min tidligere jobb og har det komfortabelt med en høy prosent av reisedagen. Ville reisen for denne jobben være bare på hverdager eller i helgene?"

Mer jobbintervju Spørsmål og svar

Mens spørsmål om reiser er viktige for å svare på riktig måte, vil det være mange flere spørsmål å svare på. Bli kjent med disse potensielle intervjuespørsmålene og svarene slik at du vil føle deg mer komfortabel og trygg under ditt intervju.

Intervjueren din vil også forvente at du har flere spørsmål om jobben eller selskapet generelt. Hvis du ikke er god til å komme opp med spørsmål, ta en titt på denne veiledningen om intervjuespørsmål for å spørre intervjueren.


Interessante artikler

Bli en CID-agent

Bli en CID-agent

Under fredstid og krig undersøker CID-agenter alle forbrytelsesforbrytelser der hæren har interesse, gir beskyttende tjenester for nøkkelledelse.

Hvordan skrive en CV-seksjon

Hvordan skrive en CV-seksjon

Hvordan skrive en ferdighetsseksjon for et CV, de beste som skal inkluderes, hvordan å tilpasse og formatere det.

Eksamenopplæringsoppgave for et læringsstipendium

Eksamenopplæringsoppgave for et læringsstipendium

Denne prøven internship CV for utdanning majors skisserer viktig innhold i kurs, prestasjoner, frivillig erfaring og deltidsjobber.

Hva skal inkluderes i kroppsdelen av et dekselbrev

Hva skal inkluderes i kroppsdelen av et dekselbrev

Kroppen til et følgebrev inneholder avsnittene der du forklarer hvorfor du er kvalifisert for jobben du søker på.

Hvordan opprette et prosjektrisikoregister

Hvordan opprette et prosjektrisikoregister

Den riktige utformingen for prosjektregistreringsregistret oppfordrer hele teamet til å bruke det regelmessig og holde seg unna potensielle problemer.

Hva skal inkluderes i utdanningsdelen av et CV

Hva skal inkluderes i utdanningsdelen av et CV

Ved å inkludere den riktige informasjonen i utdanningsdelen av CV, kan du imponere arbeidsgivere og sikre intervjuer. Her er hva som skal inkluderes.