• 2024-07-02

Enkle trinn for å få en musikkoppgave

7 enkle trinn for din forberedelse til Ramadan. # Ustaad Najib Dahir

7 enkle trinn for din forberedelse til Ramadan. # Ustaad Najib Dahir

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En av de beste måtene å bygge opp en fan base for bandet ditt er å spille live så ofte du kan. Men noen ganger finner band seg mellom et rock og et hardt sted: For å få en konsert trenger du et publikum, men for å få et publikum trenger du en konsert.

Få en konsert

Du kan imidlertid stige over paradokset, og få bandet ditt foran mengden med forsiktig planlegging. Landing et enkelt show er en viktig start som du kan bygge for å bestille bandet ditt en hel tur.

For å bestille en konsert og muligens en tur, må du vite hvordan du markedsfører bandet ditt og hvordan du gjør forretninger med spillestedet.

Tenk lokalt

Det beste stedet å begynne å se på gigs er i din egen bakgård. Bli kjent med musikkscenen i ditt område. Hvilke spillesteder og promotorer er villige til å gi opp-og-ned-band en sjanse? Hvilke band i ditt område spiller live ofte og kan trenge en støttehandling? Hvilke arenaer i ditt område setter på turneringer som kanskje trenger en lokal åpningsakt?

For å få en konsert kan alle disse faktorene og mer komme inn i spill. Å nærme seg de rette stedene vil åpne dører for deg, og det er styrke i antall, så det kan øke mulighetene for alle å jobbe med de andre bandene i området. I tillegg kan du dele utstyret.

Promo-pakken

Ha en standardpakke klar til å hjelpe deg med å presentere deg selv og steder. Mye som pakken du bruker når du sender en demo til en etikett, bør denne promo-pakken være kort og søt. Inkluder en kort demo-CD, en kort bio eller ett ark for å introdusere bandet, og noen presseklipp hvis du har noen, spesielt hvis de vurderer liveopptredener.

Hvis du skal tilnærme folk via e-post i stedet, kutte og lime inn informasjonen i en eposts kropp, og ta med en lenke til et nettsted der musikken din kan bli hørt. Ikke send vedlegg, da de fleste ikke vil åpne dem.

Nærme stedet

For å få en konsert direkte med et spillested, ring for å finne ut hvem som har ansvaret for å bestille band og sende dem din kampanjepakke. Stedet kan fortelle deg når du skal kontakte den personen igjen. Hvis ikke, gi dem om en uke, og følg opp via telefon eller e-post. Fortsett å prøve til du får svar.

Hvis du ikke har spilt live mye, er det best å prøve å komme på en eksisterende regning med et band som allerede har følgende. Husk at hvis du bestiller med et sted, kan du være ansvarlig for å fremme showet ditt selv og betalingsmåtenes leieavgifter, med mindre du er invitert til å bli med en eksisterende konsertregning.

Nærme arrangøren

Hvis du heller ikke vil selvfremmende og ta opp arenaavgift, kan du henvende deg til en promoter for å få en konsert. Send din promo-pakke til promotoren og følg opp som du ville med et spillested. Hvis en promotor godtar å få deg et show, vil de bestille lokalet og markedsføre showet for deg, men du må kanskje sende dem plakater du har gjort deg selv til å gjøre det.

Hvis promotoren ikke ønsker å sette deg på deg selv, spør dem om de har noen show du kan spille som en åpningshandling. Hvis de sier nei, må du sjekke inn fra tid til annen for å minne dem om at du er tilgjengelig som en støttehandling.

Forskning avtale

Dette er den vanskeligste delen for de fleste band. Når du bare er i gang, vil du ofte ikke tjene penger på showene dine. Faktisk kan du til og med ende opp med å betale noe ut av lommen. Det betyr ikke at det var alt for ingenting - å bygge opp din vifterbase vil bety at du tjener penger på fremtidige konserter.

Hvis du tjener penger, vil du enten ha en avtale hvor du får betalt et forhåndsavgjort beløp, uansett hvor mange mennesker dukker opp, eller du vil ha en dørdelt avtale. Enten avtale kan være bra og rettferdig. Fokuser på å bygge publikum og ikke pengene i bandets tidlige stadier.

Spill konserten

Det høres tydelig ut, men måten du håndterer konserten på, kan ha en varig innvirkning på evnen til å få fremtidsutstillinger. Vis opp på tid for lydkontrollen, og hvis andre band spiller, husk at alle trenger tid til lydkontrollen.

Vær profesjonell - det er sannsynligvis gratis drinker rundt, men husk at alle er der for å høre musikken din, for ikke å se om du kan håndtere øl. Ikke selg deg selv kort ved å komme på scenen i alt annet enn din toppform, klar til å spille et bra show. Spill et godt show, vær høflig og profesjonell, og du får bedre sjanse til å få flere showtilbud.

Få flere gigs

Ideer for å få bandet ditt der ute og på vei til suksess:

Ikke bli fanget opp i de finansielle detaljene

Ditt mål er å bygge opp målgruppen din. Promotere og spillesteder tar sjansen på deg når du bare er i gang, og de vil være mer villige til å gi deg en sjanse hvis du ikke har mange økonomiske krav.

Men ikke betal for å spille, heller

Hvis du setter på ditt eget show, kan du selvfølgelig betale et lokalt leieavgift, og du kan betale noen salgsfremmende kostnader. Men ikke betal penger bare for å få på et regning, og stol ikke på noen som ber deg om å gjøre det.

Inviter pressen

Hold underholdningsforfattere på dine lokale papirer og nettsteder informert om dine aktiviteter og inviter dem alltid til showet. Hold også dine lokale radiostasjoner og musikkpodcaster oppdatert på hva som skjer med bandet ditt og når du spiller.

Respekter gjestelisten

Gjestelister har en måte å komme seg ut av, raskt. Ikke press den med promotorer med gjestelisten når du prøver å bygge opp et navn for deg selv. Hvis du er en del av en større regning, kan du ikke engang ha plass på gjestelisten. Hvis du gjør det, bruk det du har og gjør med det. Ikke prøv å få 50 av dine nærmeste cheapskate venner til hvert show gratis.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.