• 2024-06-30

Administrere og motivere en multigenerasjonell arbeidsstyrke i den juridiske innstillingen

General Agreement on Tariffs and Trade (GATT) and North American Free Trade Agreement (NAFTA)

General Agreement on Tariffs and Trade (GATT) and North American Free Trade Agreement (NAFTA)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For første gang i nasjonens historie jobber fire generasjoner side om side på arbeidsplassen. Som advokater, advokater og andre juridiske fagfolk arbeider utover pensjonsalder, prøver mange advokatfirmaer og juridiske avdelinger å styre en generasjons gap på mer enn 50 år blant de eldste og yngste ansatte.

Selv om det ikke er noen offisiell konsensus om de nøyaktige fødselsdatoer som definerer hver generasjon, brytes de vanligvis inn i fire forskjellige grupper:

  • Traditionalists - Født mellom 1927 og 1945
  • Baby Boomers - Født mellom 1946 og 1964
  • Generasjon X - Født mellom 1965 og tidlig på 1980-tallet
  • Generasjon Y - Født i 1980 eller senere

De ulike perspektiver, motivasjoner, holdninger og behovene til disse fire generasjonene har forandret dynamikken til den juridiske innstillingen. Et lite innblikk i forskjellene blant generasjonene kan bidra til å forklare behovene og forventningene til en aldersmessig arbeidsstyrke. Ved å lære motivasjonene og generasjonsfotavtrykkene for hvert segment, kan enkeltpersoner utnytte sine egne talenter og utnytte mangfoldet av deres juridiske team.

Tradisjonistene

Født mellom 1927 og 1945, er traditionalister (også kjent som Silent Generation) på 70- og 80-tallet. Om lag 95 prosent av traditionalister er pensjonert fra arbeidsstyrken. De som ikke er pensjonert er i eller nær pensjonsalderen, og mange jobber med reduserte timer. Mange traditionalister på den juridiske arbeidsplassen er aldrende partnere, ledere og "av råd" til advokatfirmaer.

På jobben er traditionalister hardt arbeidende og lojale. Raised under depresjonen, tradisjoner kjære sine jobber. Mange traditionalister har jobbet for en arbeidsgiver hele sitt arbeidsliv. Tradisjonistene er lagspillere og trives godt sammen med andre på arbeidsplassen.

Tradisjonister er forskjellige fra yngre generasjoner i hvordan de behandler og svarer på informasjon. De er mindre tech-savvy enn yngre generasjoner og foretrekker personlig interaksjon i stedet for e-post og teknologiske gadgets.Derfor er den beste måten å engasjere denne generasjonen på, personlig.

I motsetning til yngre generasjoner, er traditionalistene komfortable i lange foredrag og møter, og er mindre tilbøyelige til å innlemme videokonferanser og nettbasert teknologi inn i arbeidsplassen.

Baby Boomers

Født mellom 1946 og 1964, er Baby Boomer hovedsakelig på slutten av 50 og 60-tallet. De er veletablerte i sine karrierer og holder posisjoner av makt og autoritet. Dette generasjonssegmentet utgjør et stort flertall av dagens advokatfirmaere, bedriftsledere, seniorparalegals og juridiske ledere. Faktisk er nesten 60 prosent av advokatfirmaer Baby Boomers.

Medlemmer av generasjonen etter den andre verdenskrig, Baby Boomers er lojale, arbeids-sentriske og kyniske. Denne generasjonen har levd gjennom mange endringer i den juridiske industrien og gir et annet perspektiv til arbeidsplassen.

Baby Boomers likestiller ofte lønn, høy fakturaer og lange timer med suksess og forpliktelse til arbeidsplassen. De verdsetter ansiktstid på kontoret og kan ikke hilse på arbeidsfleksibilitet eller arbeid / livsbalanseutvikling. Høyt ansvarsnivå, fordeler, ros og utfordringer motiverer denne generasjonen.

Generasjon X

Generasjon X omfatter de 44-50 millioner amerikanerne født mellom 1965 og 1980. Denne generasjonen markerer en periode med en fallende fødselsrate etter babyboomen og er betydelig mindre enn de tidligere og etterfølgende generasjonene. Medlemmer av Generation X er i stor grad i deres 40s og tidlig 50s og har junior partner, senior assosiert, mid-level paralegal og mid-level støttepersonell stillinger i advokatfirmaer samt mellomledende stillinger i juridiske avdelinger.

Etter å ha sett utbrenningen eller layoffet til sine hardt arbeidende foreldre, kom Generation X inn på arbeidsplassen med en annen arbeidsetikk og kultur enn tidligere generasjoner. I motsetning til Boomers plasserer Generation X en premie på familien tid og har en annen holdning til arbeid. De er ambisiøse og hardt arbeidende, men verdsetter arbeid / livsbalanse.

På den juridiske arbeidsplassen, misliker Generation X stive arbeidskrav. De verdsetter friheten til å sette sine egne timer. Fleksible arbeidsplaner og alternativer for hjemmefravær (så lenge billable kvoter er oppfylt) kan bidra til å beholde og motivere denne generasjonen.

Generasjon X har en entreprenørånd. Denne generasjonen trives på mangfold, utfordring, ansvar og kreativ innsats. Hvis deres nåværende advokatfirma ikke gir dem disse mulighetene, vil de ikke nøl med å søke en arbeidsgiver som vil.

En hands-off-holdning virker ofte best når du veileder, veileder eller arbeider med denne generasjonen. Medlemmer av Generasjon X verdsetter frihet og autonomi for å oppnå ønskede mål og foretrekker ofte å jobbe alene i stedet for i lag. De misliker "møter om møter" og vil ikke ha ansiktstid. Fleksible timer og utfordrende oppgaver vil motivere denne generasjonen.

Generasjon Y

Generasjon Y juridiske fagfolk er i deres 20s og 30s. Med tall anslått så høyt som 70 millioner, er Generation Y (også kjent som Millennials) det raskest voksende segmentet av dagens arbeidsstyrke. Som advokatfirmaer konkurrerer om tilgjengelig talent, kan arbeidsgivere ikke overse behovene, begjærene og holdningene til denne enorme generasjonen.

Denne nye generasjonen har tilknytning, advokat, advokat og juridisk støtte stillinger i advokatfirmaer, juridiske avdelinger, regjeringen og andre praksismiljøer.

Generasjon Y er smart, kreativ, optimistisk, prestasjonsorientert og teknisk-kunnskapsrik. Denne unge generasjonen søker kreative utfordringer, personlig vekst og meningsfylt karriere. De søker veiledere og mentorer som er svært engasjert i sin faglige utvikling.

Generasjon Y er gode multitaskere og foretrekker kommunikasjon via e-post og tekstmeldinger over ansikt til ansikt-interaksjon. Denne generasjonen vil helst sende en e-post, slik at de kan utarbeide en kort, undersøke en sak og svare på e-post på samme tid. Cyber ​​trening og forelesninger gjennom nettbaserte leveringssystemer kan være mer effektive enn tradisjonelle forelesninger.

Den juridiske industrien er beryktet for å pålegge lange timer og fakturerbare timekvoter. Som Generasjon Y krever arbeids- / livssaldo i advokatfirmaet, må arbeidsgivere imøtekomme dem ved å skape en fleksibilitetskultur. Mobilteknologiske verktøy vil hjelpe Generation Y å arbeide eksternt og forbli tilkoblet 24/7.

Når du arbeider med eller overvåker Generation Y, er det lurt å pålegge struktur og stabilitet og dyrke et team-orientert miljø. Umiddelbar tilbakemelding og ros vil bidra til å motivere og berolige denne unge generasjonen. Hyppig kommunikasjon og trygghet vil bidra til å holde medlemmer av Generation Y ivrige og involvert.


Interessante artikler

Hvordan vet jeg om min nye ide er en god?

Hvordan vet jeg om min nye ide er en god?

Hvordan vet du om ideen din er nyverdig? Her er noen spørsmål som hjelper deg med å utvikle dine ideer.

Hva å vite om en karriere i ledelsen

Hva å vite om en karriere i ledelsen

Det er fristende å vurdere et trekk til ledelsen for å øke karrieren din. Her ser du en fordeler og ulemper ved å ta rollen som leder.

Emner i finansiell ledelse

Emner i finansiell ledelse

Dette er en undersøkelse av sentrale emner av interesse for kontrollører, skattemyndigheter, finansdirektører og andre finansielle ledere.

Luftvåpenjobb: 3D1X6 Airfield Systems

Luftvåpenjobb: 3D1X6 Airfield Systems

Airfield Systems-spesialister installerer, fjerner, flytter og vedlikeholder faste og mobile meteorologiske og lufttrafikkbaserte radiosystemer.

Debatterer "Det er ingen" jeg "i Team" Cliche

Debatterer "Det er ingen" jeg "i Team" Cliche

Lær hvordan den gamle ledelsens frase "Det er ingen" jeg "i Team" kan være et utdatert konsept når det kommer til å gjøre individualitet i en gruppe.

Har media en liberal kjærlighet?

Har media en liberal kjærlighet?

Liberal media bias er et vanlig krav mot alle amerikanske medier. I denne artikkelen vurderer vi påstandene, motkrav.