• 2024-09-28

Performance Development Planning

Creating an Employee Development Plan for Improved Employee Performance

Creating an Employee Development Plan for Improved Employee Performance

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Leter du etter prosessen som gir hjertet av ytelsesstyringssystemet ditt? Du har funnet den. Prosessutviklingsplanlegging (PDP) -prosessen gjør det mulig for deg og de som rapporterer til deg, å identifisere deres personlige og forretningsmessige mål som har størst betydning for organisasjonens suksess.

Prosessen gjør det mulig for hver medarbeider å forstå sin sanne verdi-legge til organisasjonen. De gjør det når de forstår hvordan jobben deres og de ønskede resultatene fra deres bidrag "passer" inn i avdelingen eller arbeidsenhetens overordnede mål.

Personlige utviklingsmål

I prosessen stiller medarbeiderne også personlige utviklingsmål som vil øke deres evne til å bidra til suksessen til organisasjonen. Oppnåelsen av disse målene gir også grunnlag for deres karrieresuksess, enten i din organisasjon eller andre steder, så de burde være motiverte og glade for å nå disse målene.

Ditt system med Performance Management, med PDP-prosessen for målsetting og kommunikasjon, sikrer at du utvikler en overlegen arbeidsstyrke. Som en daglig leder antyder daglig, "Den eneste faktoren som begrenser vår vekst er vår evne til å ansette en overlegen arbeidsstyrke." Hvorfor ikke vokse det talentet fra din organisasjon også?

PDP møter holdes minst kvartalsvis for å vurdere personens fremgang på de overordnede målene og målene. Din personas fremgang i handlingsplanene som kommer fra PDP-målene, blir gjennomgått på ditt ukentlige en-mot-møte. Dette ukentlige møtet lar deg tilby hjelp og å identifisere hvilken som helst hjelp eller verktøy som personellets person trenger for å lykkes.

Gjør resultatutviklingsplanleggingsmøtet vellykket

  • Planlegg møteutviklingsplanleggingsmøtet og definer forhåndsarbeid med medarbeiderne.
  • Medarbeider vurderer personlig ytelse for kvartalet, skriver forretnings- og personlige utviklingsmål ideer på PDP-skjemaet og samler nødvendig dokumentasjon, inkludert 360 graders tilbakemelding, når tilgjengelig.
  • Veilederen forbereder seg på PDP-møtet ved å klart definere de viktigste utfallene som trengs for personellens jobb innenfor rammen av organisasjonens strategiske plan.
  • Veilederen skriver forretnings- og personlige utviklingsmål ideer på PDP-skjemaet som forberedelse til diskusjonen.
  • Veilederen samler data, inkludert arbeidsposter og rapporter og innspill fra andre som er kjent med personellets arbeid.
  • Både veileder og arbeidstaker undersøker hvordan medarbeider utfører mot alle kriterier, og tenker på områder for potensiell utvikling.
  • Veilederen utvikler en plan for PDP-møtet som inneholder svar på alle spørsmål om utviklingsplanleggingsprosessen med eksempler, dokumentasjon og så videre.
  • Kjenne at denne prosessen foregår kvartalsvis, og at mest tid og arbeid investeres i det første PDP-møtet. Resten av kvartalsvise PDP-målene, kanskje i årevis, oppdaterer de opprinnelige målene.

Så, mens det tilsynelatende er tidkrevende på forsiden, er PDP-prosessen, med et formelt, effektivt grunnlag for solide personlige og forretningsmessige mål, mindre tidskrevende som kvartalspass.

PDP fortsetter å skape forretnings- og medarbeider suksess og verdi i løpet av sin levetid. Med kvartalsvise oppdateringer bidrar PDP-prosessen til fremtiden.

Under møtet med Performance Development Planning (PDP)

  • Opprett en komfortabel, privat innstilling og snakk et par minutter for å etablere rapport med personellpersonalet.
  • Diskutere og bli enige om målet med møtet: å lage en forestillingsutviklingsplan.
  • Medarbeiderne får anledning til å diskutere prestasjoner og fremskritt i kvartalet.
  • Medarbeideren identifiserer måter han ønsker å videreutvikle sin profesjonelle ytelse, inkludert opplæring, oppgaver, nye utfordringer og så videre.
  • Veilederen diskuterer ansattes resultat i kvartalet og foreslår måter som medarbeider kan videreutvikle sin prestasjon.
  • Veilederen gir innspill til ansattes utvalgte områder av personlig og faglig utvikling og forbedring.
  • Diskuter områder av avtale og uenighet, og nå konsensus.
  • Undersøk jobbansvar for det kommende kvartalet, og generelt.
  • Enighet om standarder for ytelse for de viktigste arbeidsansvar for kvartalet.
  • Diskutere hvordan målene støtter oppnåelsen av organisasjonens forretningsplan og avdelingens mål.
  • Sett mål for kvartalet.
  • Enighet om måling for hvert mål.
  • Forutsatt at ytelsen er tilfredsstillende i kvartalet, er det enighet om en personlig og faglig utviklingsplan med personellpersonalet, som hjelper ham å vokse profesjonelt på måter som er viktige for ham og din organisasjon.
  • Hvis ytelsen er mindre enn tilfredsstillende, utvikle en skriftlig Performance Improvement Plan (PIP), og planlegge hyppigere tilbakemeldingskonferanser. Påminn arbeidstakeren om konsekvensene knyttet til fortsatt dårlig ytelse.
  • Veilederen og medarbeider drøfter medarbeiderens tilbakemeldinger og konstruktive forslag til veileder og avdeling.
  • Diskuter alt annet som veileder eller medarbeider ønsker å diskutere, forhåpentligvis, opprettholde det positive og konstruktive miljøet som er etablert hittil under møtet.
  • Gensidig signere Planleggingsplan for ytelsesutvikling for å indikere diskusjonen har funnet sted.
  • Slutt møtet på en positiv og støttende måte. Veilederen uttrykker tillit til at arbeidstakeren kan utføre planen og at veileder er tilgjengelig for støtte og assistanse.
  • Sett en tidsramme for et formelt oppfølgingsmøte, vanligvis kvartalsvis. Jeg anbefaler at du angir den faktiske datoen for oppfølging.

Etter resultatutviklingsplanleggingsmøtet

  • Hvis det var nødvendig med en Prestasjonsforbedringsplan (PIP), følg opp på de angitte tidspunktene.
  • Følg opp med tilbakemeldinger og diskusjoner regelmessig i kvartalet. (En ansatt bør aldri bli overrasket over innholdet av tilbakemelding på kvartalsprestasjonsutviklingsmøtet.)
  • Veilederen må holde forpliktelser i forhold til avtalt personlig og faglig utviklingsplan, inkludert tid som trengs vekk fra jobben, betaling for kurs, avtalt oppdrag og så videre.
  • Veilederen må reagere på tilbakemeldingene fra avdelingsmedlemmer og la medarbeiderne vite hva som har endret seg, basert på tilbakemelding.
  • Videresend hensiktsmessig dokumentasjon til Human Resources-kontoret og behold en kopi av planen for enkel tilgang og henvisning.

Når organisasjonen utvikler disiplin og engasjement som er nødvendig for å utføre regelmessig ytelsesutvikling, vil organisasjonen vinne. Denne systematiske metoden for cascading mål og engasjement i hele organisasjonen din vil sikre din suksess.

Kan du tenke på en bedre måte å kommunisere og måle dine viktigste strategiske mål for å sikre fremgang og suksess?


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?