• 2024-09-28

Work-At-Home Jobbprofil: Instruktør Designer

$18 Hourly No Phone Work From Home Jobs Hiring IMMEDIATELY!

$18 Hourly No Phone Work From Home Jobs Hiring IMMEDIATELY!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Instruksjonsdesignere, også kjent som instruksjonssystemdesignere, bruker læringsprinsipper for å utvikle pedagogiske systemer og materialer. I sentrum av instruksjonsdesignere jobber er ansvaret for å utvikle utseende, organisering og funksjonalitet i læringssystemer. Instruksjonsdesignere arbeider i næringsliv, regjeringen og ideell innstilling innen elektronisk utdanning, fjernundervisning, e-læring og opplæring. Innen utdanningsinstitusjoner er høyskolen den vanligste, men det er også muligheter for instruktørdesignere til å jobbe på K-12, videregående og voksenutdanningsnivå.

Vanlige arbeidsoppgaver

Instruksjonsdesign jobber varierer sterkt i typen undervisningssystemer som brukes, hvem arbeidsgiverne er, læringsnivået til studentene, og hvordan arbeidet utføres. Mange instruksjonsdesignere jobber med e-læring, og kanskje konverterer personlige undervisningsmaterialer til online-kurs. Andre kan jobbe med å utvikle trening for bedrifter. Hver ansettelsesorganisasjon kan definere instruksjonsdesigner jobber litt annerledes.

Noen av oppgavene en instruksjonsdesigner kan gjøre inkluderer:

  • Skrive læringsmålene og bestemme omfanget av pedagogiske prosjekter
  • Opprette oppsettet til instruksjonsmaterialet
  • Arbeider med fageksperter for å forme kursinnholdet og kanskje skrive det innholdet
  • Utvikle medier (lyd, visuell, interaktiv) som hjelpemidler i læring
  • Planlegg og skape vurderinger for å måle om læringsobjekter er oppfylt

Instruksjonsdesignere har vanligvis ikke kontakt med studenter. I stedet lages de kursene de utformer vanligvis av fakultetets medlemmer.

Typer av posisjoner

Stillinger for instruksjonsdesignere kan være for regelmessig ansettelse eller for uavhengige entreprenører eller konsulenter og kan ofte være for arbeidsprosjekter. Arbeide hjemmefra er vanlig blant kontraktsposisjoner, men selv regelmessige stillinger i instruksjonsdesign kan enkelt overgå til telekommuting. Vær imidlertid oppmerksom på at arbeid i hjemmet i instruksjonsdesign er sjelden inngangsnivå.

Heltidsopplæringsdesignsjobber er vanligvis lønnsomme stillinger, men deltidsarbeid og kontraktsposisjoner i feltet er mest sannsynlig betalt hver time. Imidlertid kan enkelte uavhengige entreprenører i instruksjonsdesign betales for et helt prosjekt, i stedet for hver time.

Utdanning og erfaringskrav

Rollen som en instruktør designer varierer mye, slik at banen til en karriere i instruksjonsdesign er ikke en enestående rute. Folk kommer ofte til instruktjonsdesignet etter først å ha vært lærere, forfattere, redaktører, mediaspesialister, trenere, etc. Dette er typen jobb som mange lærer ved å gjøre; Andre lærer det gjennom skolen.

En bachelorgrad er minimumskurset for en instruktørdesigner. Hvis denne graden er i et beslektet felt, for eksempel utdanning eller kommunikasjon, jo bedre. Imidlertid kan noen arbeidsgivere se etter en mastergrad i instruksjonsdesign eller instruksjonsteknologi. Uten en mastergrad, er erfaring i undervisning, trening, skriving eller webteknologi vanligvis forventet.

Noen ferdigheter som kreves eller er nyttige for en karriere i instruksjonsdesign:

  • Grunnleggende forståelse av HTML
  • Grafisk designopplevelse
  • Erfaring med læring styringssystemer
  • Kunnskap om Dreamweaver, Photoshop og Microsoft Office-programvare, spesielt PowerPoint
  • Lyd- og videoredigeringskompetanse

Kompensasjon

Blant faktorene som bestemmer lønn for instruksjonsdesignere er nivåer av utdanning og erfaring, samt stillingen. Instruksjonsdesignere som arbeider i en forretningsmiljø kan bli betalt mer enn de som er i en stat eller en ideell organisasjon.

Timeprisen for instruksjonsdesignere kan variere fra $ 20 opp til $ 45 en time eller mer. Entry nivå lønn for de med bachelorgrad starter i øvre $ 40.000 til lavere $ 50.000 rekkevidde. Med mer erfaring og en mastergrad, kan jobben betale fra $ 60.000 til $ 90.000 eller mer.

Hvor finner du en jobb

Skolesystemer og andre offentlige enheter, høgskoler (både online og murstein), utdanningsvirksomhetsselskaper og selskaper ansetter eller kontrakt med instruksjonsdesignere. Det er mange ressurser på nettet for å annonsere opplæringsdesign jobbsøkinger, inkludert jobbbrett og nettstedet Instructional Design Central, som legger inn designjobber og koblinger til andre kilder for arbeidsledninger i instruksjonsdesign.


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?