• 2024-06-28

Lærer Karriereprofil og Job Outlook

Ditt NAV 10 Ledige stillinger (2019)

Ditt NAV 10 Ledige stillinger (2019)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skolelærere gir den grunnleggende instruksjonen om at barnehager til videregående skole må lykkes i livet. Enten lærer en femåring å legge til etsifrede tall eller levere et foredrag om etterspørsel til en økonomiklasse fylt med 18-åringer, spiller lærere en kritisk rolle for å transformere barn til produktive voksne.

Hvis du vil påvirke barns liv og ønsker å ha somre, kan en karriere lære skolen være for deg.

Utvalgsprosess

Utvelgelsesprosessen for lærere varierer etter skoleområde. Ansettelsesprosessen kan omfatte telefonintervjuer, en-mot-intervjuer med en rektor eller assisterende rektor, panelintervjuer og læreremonstrasjoner. Den ultimate ansettelsesmyndighet for lærere er vanligvis skolens hovedstol der den åpne stillingen er bosatt.

Søkere som mottar jobbtilbud, godtar ved å signere en ansettelseskontrakt. Kontraktsperioden kan være så lite som ett studieår eller så lenge som flere år.

utdanning

Alle amerikanske stater krever at folkeskolelærere har en bachelorgrad og en undervisningslisens. Lærere i private skoler trenger ikke å oppfylle disse kravene.

Mange lærere har utdannelsesgrader; Det er imidlertid ikke nødvendig med et bestemt fagområde. Det fungerer fint for de som ikke visste at de ønsket å være lærere mens de fullførte sin lavere grad.

For å sikre at lærerne kjenner emnet de har tenkt å undervise, måler lisensieringstestene sine faglige kunnskaper og klasseromskompetanse. For folk uten utdannelsesgrader, forbereder alternative sertifiseringsprogrammer potensielle lærere for lisensieringstestene.

Erfaring

De som kommer til undervisning med en utdannelsesgrad, fullfører elevundervisning som en del av deres studieprogram. En elevlærer skygger en lærer og utfører ulike undervisningsoppgaver under veiledning fra den læreren. De uten utdannelsesgrad er usannsynlig å ha studentundervisning.

Undervisningsplikt

I de mest grunnleggende forstandene lærer skolelærer læring. Høres enkelt, men det er det ikke. Lærerne må utarbeide leksjonsplaner med konkrete læringsmål og en oversikt over hvordan disse målene skal oppnås. De må redusere disiplinproblemer mens de utfører planen. Og selv om de gjør en dyktig plan med dyktighet, er det ingen garanti for at studentene vil lykkes i å oppnå planens læringsmål.

Når lærerne har planlagt eller uplanlagt fravær fra skolen, forlater de utførelsen av planen for å erstatte lærere. Mens mange substitusjoner er dyktige på hva de gjør, gjør de ofte ikke opplæringsmålene fordi erstatninger kan være ukjente med emnet og ofte oppleve mer disiplinproblemer enn læreren.

Disciplinproblemer er en stor kilde til frustrasjon for lærere. Hvis foreldrene ikke disiplinerer barna sine hjemme, er det vanskelig for lærere. En lærer kan bare gjøre så mye for å redusere disiplinproblemer hvis foreldrene ikke er villige til å samarbeide med læreren for å påvirke en forstyrrende elevs atferdsendring.

Bortsett fra kunst og utdanning, lærer grunnskole lærere generelt et sett av studenter hele sin læreplan for et helt år. Når elevene blir eldre, deles leksjonene sine dypere inn i fagområder, og krever derfor at lærerne fokuserer på ett eller noen få emner. Ved videregående skole har elevene en annen lærer for hvert fag.

Lønn

Ifølge PayScale var median lønn for skolelærere rundt $ 43 000 til $ 50 000 i 2017. Bunnen 10 prosent av lærerne fikk lønn på de lave $ 30-tallene, og de 10 prosentene som ble opptjent i den øvre $ 70-tallet.

Lærere kan øke lønnene sine ved å påta seg tilleggsoppgaver som undervisning i sommerskole, coaching, sponsing av ekstracurricular aktiviteter og kjøreskolebusser. Noen skoleområder betaler lærere mer hvis de har avanserte akademiske grader.

De fleste skoledistrikt tildeler lønnsøkninger basert på fast eiendom. Skoledistriktene vedtar lønnsskalaer og skriver ofte disse skalaene inn i lærernes ansettelseskontrakter.


Interessante artikler

Opptegningslabelens rolle i musikkbransjen

Opptegningslabelens rolle i musikkbransjen

Opptaketiketter har enorm kraft i musikkbransjen. Oppdag innflytelsen at store og uavhengige plateselskaper har over musikk.

Army Criminal Investigations Special Agents (MOS 31D)

Army Criminal Investigations Special Agents (MOS 31D)

Jobbbeskrivelse og kvalifikasjoner for å være en spesialist for kriminell etterforskning (MOS 31D) i US Army.

Hvorfor Employee Feedback Sandwich Tactic virker ikke

Hvorfor Employee Feedback Sandwich Tactic virker ikke

Her er en titt på hvorfor tilbakemeldingsbrygga ikke fungerer bra som en metode for å gi konstruktiv kritikk til ansatte.

Eiendomsvurdering - Jobbbeskrivelse

Eiendomsvurdering - Jobbbeskrivelse

Hva gjør en eiendomsmegler? Få informasjon inkludert jobboppgaver, inntjening, utdanningskrav og jobbutsikt. Lær om relaterte jobber.

Hva er en anbefaling brev?

Hva er en anbefaling brev?

En anbefaling brev er skrevet av noen som kan garantere for en persons arbeid eller akademisk ytelse. Lær hvordan du arrangerer en.

Ulike typer Headhunters og Recruiters

Ulike typer Headhunters og Recruiters

En rekrutter hjelper kildekandidater til sysselsetting for bedrifter. Se gjennom ulike typer rekrutterere og headhunters, og hvordan de hjelper med å ansette.